28/8/17

Αρπάζουν τη γη των Ελλήνων στη Χειμάρρα – Όλο το αλβανικό σχέδιο για εθνοκάθαρση

Ο Δήμος Χειμάρρας, με δήμαρχο τον εξωμότη και ατιμασμένο Jorgo Goro, που η ελληνική κυβέρνηση αφαίρεσε την ελληνική υπηκοότητα, αποφάσισε -κατόπιν καλά οργανωμένου σχεδίου από το καθεστώς Ράμα και το παρακράτος των μαφιόζων ολιγαρχών με τους οποίους συνεργάζεται και τον υποστηρίζουν- να πραγματοποιήσει νέα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου εκτός των ιστορικών ορίων της Χειμάρρας.

Στις φωτογραφίες βλέπετε πώς εννοείται η «ανάπτυξη» στη Βόρεια Ήπειρο. Το αλβανικό καθεστώς αρπάζει παραθαλάσσια εδάφη και οικοδομεί οικισμούς σε φιλέτα γης. Τα σπίτια πωλούνται σε πλούσιους μουσουλμάνους.

Η νέα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, για να υιοθετηθεί το υποτιθέμενο “σχέδιο ανάπτυξης” για τη Χειμάρρα, στην πραγματικότητα ένα εγκληματικό σχέδιο για την αρπαγή της γης των Χειμαρριωτών από τους ολιγάρχες και το αλβανικό παρακράτος, θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου 2017, στο αλβανικό ανθελληνικό χωριό Kuc του Vranisht, σε απόσταση κάποιες ώρες μακριά από την Χειμάρρα!
Η επιλογή του συγκεκριμένου χωριού έγινε για δύο λόγους:
Πρώτον, να μην μπορέσουν να παρευρεθούν οι πολίτες της Χειμάρρας για να είναι παρόντες -σύμφωνα με το νόμο- για να ενημερωθούν αλλά και να ακουστούν οι απόψεις τους για το σχέδιο που αφορά τα εδάφη τους.
Και δεύτερον, το χωριό όπου αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση, είναι ένα μουσουλμανικό χωριό, της επαρχίας Vranisht, πίσω απο τα Ακροκεραύνια Όρη, γνωστό ιστορικά και παραμένει και σήμερα για την εχθρική του συμπεριφορά προς την ελληνική Χειμάρρα και τους Έλληνες Χειμαρριώτες.
Το καθεστώς Ράμα με τους μουσουλμάνους ολιγάρχες, οι οποίοι διασυνδέονται με τουρκικά και μαφιόζικα κέντρα, θέλουν να αφανίσουν τους Χειμαρριώτες.
Το καθεστώς Ράμα αποκαλεί και “βαπτίζει” τους Αλβανούς ολιγάρχες και τους μαφιόζους “στρατηγικούς επενδυτές”, ώστε να τους παραχωρήσει τα εδάφη-φιλέτα της Χειμάρρας προς ένα ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.

Για τη συνέχεια Tribune

20 σχόλια:

  1. Κάποιοι ἐπιδιώκουν εὑρύτερο πόλεμο στά Βαλκάνια, πού νά ξεκινήσῃ μέ ἐθνοκάθαρση Ἑλλήνων στήν Βόρειο Ἤπειρο, καί πόλεμο μεταξύ Ἑλλάδος καί Ἀλβανίας (Σκ-ηπειρί); - μέ ὄργανό τους, ὅπως φαίνεται, τόν Ράμα καί ἴσως καί ἰσλαμιστές Ἀλβανούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐρωτηματικά τέθηκαν γιά κάτι σάν καί σένα. Γιά νά μήν καταλάβουν εὔκολα τόν μεγάλο βαθμό πιθανότητας καί τοῦ σεναρίου αὐτοῦ πού ξεκινάει ἀπό πολιτική μυωπία του ὁ Ράμα. Χαμένος δέν θά εἶναι ὁ Ἑλληνισμός, γιατί δέν πάει ἄλλο.

      Διαγραφή
    2. Πολεμος Ελλαδας Αλβανιας? Εισαι εκτος τοπου και χρονου. Καταρχην η Αλβανια δεν εχει καμια ορεξη για πολεμο με κανεναν και ποσο μαλλον την δυνατοτητα να κανει πολεμο με κανεναν. Περαν του οτι δεν τρεχει λογος για πολεμο καθως οποιαδηποτε διαφωνια που μπορει να υπαρχει μπορουν να λυθουν στα Διεθνη Δικαστηρια. Εαν η Ελλαδα εχει παραπονα πως η Αλβανια δεν φερεται δικαια στους Μειονοτικους να την συρει στα δικαστηρια, εγχωρια αλλα και διεθνη και να φανει εκει αν οντως εχει δικιο. Πολλοι πολιτες της Αλβανιας βρηκαν το δικαιο τους στα Διεθνη Δικαστηρια και η ΑΛβανια αναγκαστηκε να πληρωσει.

      Καλα οσο για Ισλαμιστες ΑΛβανους δειχνει πως δεν εχεις ιδεα πως σκεφτονται οι Αλβανοι. Το τελευταιο που θα εκαναν θα ηταν να πολεμησουν για την θρησκεια. Καμια σχεση.

      Διαγραφή
    3. Ἔτσι σάν καί σένα θά σκέπτονται στήν Ἀλβανία, ὅτι ἡ Ἐλλάδα θά ἀφήσει ἀπρστάτευτους τούς Βορειο-ηπειρῶτες τῆς (Σκ)-Ηπειρί! _ Ἀπό τά ἀντίμετρα μέχρι τόν πόλεμο, ὑπάρχει συνήθως μιά ἀπόσταση, ἀλλά ἡ ἐθνοκάθαρση δέν ἀφίνει πολλά περιθώρια γιά ἁπλά ἀντίμετρα.
      Ὅταν οἱ σημερινοί Ἀλβανοι ξεκίναγαν γιά νά καταλάβουν τίς ἰσορροπίες στίς διεθνεῖς σχέσεις πολιτικά καί στρατιωτικά, ἐμεῖς "γυρίζαμε": Ὁ μέσος ἐνημερωμένος Ἕλληνας καταλαβαίνει τί καί πῶς παίζεται. Διότι, ἐμᾶς μᾶς ἔχουν "ἀδειάσει" πολλές φορές οἱ "ἰσχυροί φίλοι μας", καί τώρα τούς ξέρουμε ἕναν-ἕναν. Ὁ μέσος ὅμως ἐνημερωμένος Ἀλβανός ἀκολουθεῖ κάθε τί πού μοιάζει ὅτι ἔχει ἰσχύ, καί παγιδεύεται σέ σχέδια πού δέν φαντάζεται.
      Δέν ἔχουμε πλέον αὐταπάτες. Διεθνῆ δικαστήρια καί παραμύθια!
      Ἄ γιά τόν ἰσλαμικό κίνδυνο καί μέσα καί γύρω ἀπό τήν Ἀλβανία, μήν εἶσαι τόσο σίγουρος. Τί φαντάζεσαι, ἔτσι εἶπαν στίν Ράμα προχώρα.... (σέ χονδρές βλακεῖες), αὐτοί πού δέν ξέρουν πῶς νά ξεφορτωθοῦν τώρα τούς τζιχαντιστές τους; Αὐτοί, ξέρουν ὅτι θά τό σπρώξουν τό πρᾶγμα σέ πόλεμο καί ὅτι θά πάρει σβάρνα τό θέμα καί τόν Ράμα, καί τούς δικούς του (ξεχνᾶς πόσο πολύ ἤθελε ἡ Ὄλμπράϊτ, ἰσλαμιστές στήν Εὐρώπη;). Ἀλλά τήν Ἑλλάδα, δέν θά τήν πάρει σβάρνα τέτοιος σχεδιασμός.

      Διαγραφή
    4. Πιο πολλές γυναίκες με Μπούρκα θα δεις στην Γερμανία, Γαλλία και Αγγλία πάρα στην Αλβανία. Οι Αλβανοί πολλά πράγματα μπορεί να είναι αλλά ακραίους Ισλαμιστες σίγουρα δεν είναι και δεν θα είναι.

      Ο Ραμα από την Χιμάρα είναι και ξέρει την περιοχή πολύ καλά. Και έχει ένα είδος καλλιτεχνικό πείσμα στο να μεταμορφώσει την περιοχή σε μια πολύ όμορφη περιοχή αντάξια να προσελκύσει τουρίστες από όλη την Ευρώπη.

      Τώρα αυτά που λες για εθνοκαθαρση τα ακούω βερεσέ. Καταρχήν ξέρεις τι σημαίνει επακριβώς η εθνοκαθαρση? Για ηλιθιους μας περνάς? Ένα ρυμοτομικό σχέδιο που αφορά όλον τον Δήμο Χιμάρας κι όχι μόνο την πόλη το παρομοιάζεις με εθνοκαθαρση? Σας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου μου φαίνεται από την πολύ προπαγάνδα.

      Διαγραφή
  2. Τυχαίο που όλα αυτά συμβαίνουν λίγους μήνες αφότου στη Γερμανία αποφάσισαν ότι τα δυτικά βαλκάνια πρέπει να τύχουν πολύ μεγαλύτερης προσοχής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ που πρέπει το υπεξ παραμένει με βουλωμενο το στόμα αποδεικνύοντας τον ανθελληνικό χαρακτήρα του υπεξ και το θεατρο του σταλινοφασισταριου που κάνει κουμάντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν δεν έκανε κουμάντο το σταλινοφασισταριό, τι ακριβώς έλεγε το ΥπΕξ; Ας πούμε το 2008, όταν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έδωσαν το πράσινο φως για την ένταξη τής Αλβανίας στις ευρωατλαντικές δομές, χωρίς την παραμικρή επιφύλαξη για τα ασυστόλως καταπατούμενα δικαιώματα τής εκεί ελληνικής μειονότητος, παρά τις αντιρρήσεις τού ΛαΟΣ, οι σταλινοφασίστες έκαναν κουμάντο;

      Διαγραφή
  4. Ολα αυτα καλα?αλλα τωρα τι γινεται... Η κυβερνηση ακουει? Αν εχει βεβαια τη διαθεση για εξωτερικη πολιτικη...

    Οσο δεν κλεινουμε τα συνορα στην Αλβανιας, επιτρεπουμε στους αλβανους να μεταφερουν ενα μερος του ελληνικου ΑΕΠ στη χωρα τους.Ακομα ολοι γνωριζουμε απο δημοσιευματα αλλα και εκθεσεις της Ιντερπολ οτι η Αλβανια ειναι χωρα παραγωγης/διακινησης ναρκωτικων (βλεπε το χωριο Λαζαρετο). Γιατι να ανεχομαστε τον καθε εγκληματια σαν τον Ραμα που κατηγορηθηκε για παρανομο πλουτισμο και επαφες με ναρκεμπορους απο αλβανους πολιτικους προσφατα;Επισης,αν οι αλβανοι δεν σεβονται την ελληνικη κοινοτητα που ειναι αδερφια μας γιατι και εμεις να μην απαντησουμε αναλογα?
    Η μικροπολιτικη και η ασχετοσυνη εχουν ορια της?

    Τωρα θα απαντησει καποιος οτι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ,οι οποιοι δεν σεβονται την περιουσια των γηγενων Ελληνων, γιατι να προασπισουν στο ελαχιστο τους Ελληνες εκτος του ελληνικου χωρου? Σωστο...

    Και για να μην κατηγορησω μονο τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, εχω να πω οτι την ιδια παθητικοτητα απεναντι σε Ελληνες πλην Ελληνικων συνορων εδειξε η Ελλαδα με αστικες κυβερνησεις, στα γεγονοτα του 1955 στην Πολη και ασφαλως το 1974 στην Κυπρο.Κατα τα αλλα αφηνουμε το προξενειο στη Θρακη να κανει αγωνα υπερ της Τουρκιας...

    Η γνωμη μου ειναι οτι η ηττα του 1922 ηταν καθοριστικη για την διαμορφωση εθνικης κουλτουρας/σκεψης μεχρι τις ημερες μας και γιαυτο υποχωρουμε συνεχεια.οπως λεει και ο Γ.Καραμπελιας.
    Ετσι σμικρυνθηκε ο Ελληνισμος και περιορισθηκε, μετα απο χιλιετιες στο δυτικο μονο κομματι του Αιγαιου.Γιαυτο δεν τολμησαμε να ανακυρηξουμε την ΑΟΖ οταν ειμασταν δυνατοι.Τωρα που ειμαστε αδυναμοι αλλα οχι ηττημενοι, παρουσιαζονται διεκδικησεις ακομα και στα βορεια συνορα απο κατσαπλιαδες και εμεις φοβομαστε το ΝΑΤΟ,τη συμμαχια και αλλες ανοησιες.

    Αραγε μηπως ειναι τωρα η καλλιτερη ωρα να συζητησει η Ελλαδα με τους συμμαχους και να κλεισει τα εθνικα της θεματατης πριν σαλπαρει για ...αλλα λιμανια?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αφου ενημερωθει η μογκερινι αμεσο μπλοκαρισμα με βετο ολων των χρηματοδοτησεων της αλβανιας απο ε.ε.(οπως ελεγαν,κοψε το νερο απ'το αυλακι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καθηστε και ερχεται αυστηρα προειδοποιηση του ΠτΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματι Ναιας αυτο το ειχα ξεχασει σημερα το πρωι που εγραφα το σχολιο μου!

      Ευτυχως που μας θυμισες οτι ο Πακης ο "Σκληρος",ο οποιος δεν μιλησε ακομα, θα σκορπισει φοβο & δεος στα αλβανα,οπως κανει με τους σκοπιανους και τους τουρκους και τους επαναφερει στην ταξη!

      Αναμενουμε την προειδοποιηση...

      Διαγραφή
  7. We have Israel seizing properties from the Greek Church, Turkey claiming we occupy Byzantine lands (18+ islands), Albania and Skopje. All claiming territories. A classical mistake to leave an opponent without an exit plan. Time to reclaim EVERYTHING!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Δεν διεκδικούμε τίποτα..."... Σιδερένιος!
    "Στρέμματα έναντι ησυχίας..."...ΓΑΠ!
    Τι χρείαν άλλων μαρτύρων εχωμεν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.