16/8/17

Κενάν Ακίν, ένα θρασίμι, δειλός και βάρβαρος για τη δολοφονία Σολωμού: «Γιατί κάνετε το σκότωμα ενός σκύλου να ακούγεται τόσο σημαντικό;»

Ο Κενάν Ακίν, παρότι καταζητούμενος από την Ιντερπόλ, δίπλα στον Ερντογάν στην εξέδρα - Έτσι "τιμά" η Τουρκία τους δολοφόνους - Είπαμε, "κανονικό" κράτος συμμορία!
Ο Κενάν Ακίν, «ο εκτελεστής της Δερύνειας» όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν οι Κύπριοι, είναι ο άνθρωπος που χρόνια τώρα δεν έχει καταστεί δυνατόν να εντοπιστεί και να συλληφθεί από την Ιντερπόλ ώστε να δικαστεί για τις πράξεις του. Είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα: 
Ερώτηση: Έχετε δηλώσει παλαιότερα σε τουρκική εφημερίδα ότι μακάρι να ήσασταν εσείς αυτός που τράβηξε τη σκανδάλη, τονίζοντας χαρακτηριστικά «γιατί κάνετε το σκότωμα ενός σκύλου να ακούγεται τόσο σημαντικό;».
Απάντηση:
Πράγματι. Δεν μετανιώνω για όσα έχω πει. Το λέω και σήμερα αυτό, και ας έχουν περάσει τόσα χρόνια από εκείνη την μέρα. Αν ήμουν στη θέση εκείνου που πυροβόλησε, το ίδιο θα έκανα κι εγώ. Θα τον σκότωνα. Ακόμα κι εσύ, αν βρεθείς σε εκείνη τη στιγμή, μπορείς να κάνεις το ίδιο. Αν κάποιος προσπαθήσει να κατεβάσει την ελληνική σημαία, εσύ τι θα έκανες; Είναι καθήκον να κάνουν όλοι το ίδιο πράγμα!
Έχει απαιτήσει κανείς Ελλαδίτης ή Κύπριος από τότε την έκδοσή του;


Στέργιος Σεβαστιάν

4 σχόλια:

  1. Οι τουρκοι ειναι ιδιοι εδω και αιωνες και τους ξερουμε καλα. Θα κανω μια προταση. Ο Ερντογαν μας ζηταει τους πραξικοπηματιες. Οκ παρτους. Αλλα πριν τους παραλαβεις στα συνορα στειλε μας πρωτα εσυ αυτο το σκυλι να δικαστει σαν ανθρωπος με δικαιωματα στην Κυπρο, απο δικαστηριο ελληνοτουρκικο, μια και το κυπριακο κρατος ειναι νομιμο, τα κατεχομενα ειναι παρανομα. Τουλαχιστον ο ερντογαν θα σταματησει να ζητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω απολυτα,εχεις δικιο μπραβο σου.Γιατι οι πολιτικοι μας δεν εκφραζονται με αυτον τον τροπο?προεχουν τα παρτυ με τους Τρανσεξουαλ και τους ανωμαλους?

      Διαγραφή
  2. Δεν προτείνω, απλά συγκρίνω :
    Αμέσως μετά την υπογραφή της ανακωχής του Μούδρου ο φονέας των Αρμενίων Ταλαάτ πασά διέφυγε στη Γερμανία. Εκεί τρία χρόνια μετά, το 1921, ο Ταλαάτ δολοφονήθηκε από τον Αρμένιο φυγά Τεϋλιριάν.
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%AC%CF%84_%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%AC%CF%82.
    Επαναλαμβάνω : Τίποτε δεν προτείνω , απλά συγκρίνω. Δεν υποβάλλω ιδέες, μιάς και γενικώς είμαι κατά τής θανατικής ποινής με οποιαδήποτε μορφή. Απλά αναρωτιέμαι για το πώς και πόσο διαφορετικά κατά καιρούς αντιδρούμε οι άνθρωποι.
    Προσωπικά θα προτιμούσα και εγώ να εκδοθεί ο φονέας και να δικασθεί από δίκαιο Κυπριακό Δικαστήριο. Πρέπει να υπάρξει Νέμεσις και για τον πρόσθετο λόγο τής Ασέβειας όλων αυτών των υαινών προς τον Ήρωα που σκότωσαν οι μπαμπέσηδες έτσι άνανδρα (όταν ήμασταν πιτσιρικάδες θα λέγαμε την έκφραση "γυναικουλίστικα" , αλλά περνώντας τα χρόνια διαπίστωσα ότι η θρασύδειλη, ύπουλη ατιμία δεν είναι αποκλειστικότητα των γυναικών. Κάθε άλλο μάλιστα. Υπάρχει βέβαια και μια άλλη έκφραση, ένα άλλο επίρρημα που βέβαια ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση παρά τις μεγάλες μουστάκες τους, αλλά σέβομαι τον χώρο και αποφεύγω την αναγραφή του).
    Πάντως φαίνεται ως εάν τα παληκάρια τής ΕΟΚΑ να μάς τελείωσαν (εννοώ για σύλληψη, όπως π.χ. συλλαμβάνουν ακόμα τούς ναζί εγκληματίες οι ομάδες τού Σιμόν Βίζενταλ / Simon Wiesenthal) .
    Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.