28/8/17

Η Τουρκία εισάγει πιλότους από το Πακιστάν


Η Τουρκία εισάγει πιλότους από το Πακιστάν

ΝΙΚΟΣ ΣΤΕΛΓΙΑΣ
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Με την υποστήριξη του Πακιστάν επιχειρεί να καλύψει τα μεγάλα κενά που άφησε πίσω του το αποτυχημένο πραξικόπημα του προηγούμενου έτους το επιτελείο του τουρκικού στρατού.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τον φιλοκυβερνητικό τύπο της Τουρκίας, η Άγκυρα ζήτησε την βοήθεια του Πακιστάν για να αντιμετωπίσει τα κενά που προέκυψαν στην τουρκική Πολεμική Αεροπορία, κυρίως στην ομάδα των πιλότων των μαχητικών αεροπλάνων τύπου F16 .
Ως γνωστόν, μετά το πραξικόπημα του 2016, εκατοντάδες πιλότοι απομακρύνθηκαν από τα καθήκοντα τους και τον τουρκικό στρατό.

για τη συνέχεια kathimerini

3 σχόλια:

  1. αν ρίξουμε κανέναν φταίμε να τον στείλουμε πακέτο με μερικές χιλιάδες συμπατριώτες του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κ. Καλεντερίδη,

    Μπορεί να το έχετε πληροφορηθεί, μπορεί και όχι (ενδεχομένως να μην έχω προσέξει κάποια σχετική ανάρτηση στον ιστοχώρο σας), αλλά εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία και καθώς το θέμα που θέλω να σας πληροφορήσω είναι σχετικό, θα ήθελα για λίγο την προσοχή σας.

    Εδώ και κάμποση ώρα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου, μια είδηση (κατά πόσο είναι αληθινή, εσείς μπορείτε να την αξιολογήσετε καλύτερα) η οποία φέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), ένα ΚΡΑΤΙΚΟ φορέα να ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (!) ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΜΗΝΟΥΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ!!!

    Για να μην χρονοτριβώ, αντιγράφω από σχετική ανάρτηση σε μία από τις ιστοσελίδες όπου και την εντόπισα. Ιδού:

    "Κι όμως είναι πραγματικότητα: Εμβρόντητοι επιβάτες του ΜΕΤΡΟ που παρατηρούν τους πίνακες ανακοινώσεων στους σταθμούς, διαπίστωσαν ότι μία από τις φωτογραφίες που επιλέγονται από το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, το ΑΠΕ, διαφημίζει την... τουρκική Αεροπορία.

    Πρόκειται για φωτογραφία που εμφανίζει τουρκικά αεροσκάφη σε σχηματισμό, με την λεζάντα: «Η τουρκική αεροπορική ομάδα επίδειξης σε εντυπωσιακούς σχηματισμούς, κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Στρατιωτικού Τεχνικού Φόρουμ της Μόσχας». Με άλλα λόγια, το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο όχι απλά αποφάσισε να ασχοληθεί με ένα θέμα με ελάχιστη έως μηδενική ειδησεογραφική αξία για την Ελλάδα, αλλά να το διαφημίσει κιόλας στους εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες του μέσου μεταφοράς.

    Κι αυτό, την ώρα που η Άγκυρα έχει επιλέξει τη διαρκή ένταση στο Αιγαίο, με τα πολεμικά της αεροσκάφη να προχωρούν καθημερινά σε παραβιάσεις και παραβάσεις του εθνικού εναέριου χώρου, το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «εντυπωσιάστηκε» από τους σχηματισμούς των τουρκικών αεροσκαφών στον αέρα. Τί θα έλεγαν, άραγε οι πιλότοι της Πολεμικής μας Αεροπορίας που παίζουν το κεφάλι τους κορώνα- γράμματα; "

    Αυτό είναι το κείμενο της ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΣ αυτής κίνησης. Συνοδεύεται δε και από σχετική φωτογραφία.... Είναι ΛΥΠΗΡΟ το ΘΕΑΜΑ και δεν κάνω τον κόπο να σας την στείλω..... ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΕΙ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!

    Δεν έχω δύναμη να γράψω κάτι περισσότερο... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και παρακαλώ εάν έχετε χρόνο, εξακριβώστε εάν ισχύουν όλα τα ανωτέρω. Εύχομαι ειλικρινά να είναι μια ψεύτικη είδηση και ο μόνος που έπεσε "θύμα" να είμαι εγώ. Αν και δεν το νομίζω...

    Κωνσταντίνος Νικολάου
    (Πάτρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Νικολαου.
    Με ολον τον σεβασμο,δεν γνωριζα οτι η Ελβετια εχει πολη ονομαζομενη Πατρα.
    Μονον αυτο δικαιολογει την εκπληξη σας για τα τεκταινομενα στην Ελλαδα.
    Φιλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.