17/8/17

Δείτε τι ποινή πρότεινε ο Τσίπρας ως Πρόεδρος Δεκαπενταμελούς σε συμμαθητές του για τη σημαία

Μαθητής για πάντα
Γιατί, ενώ ο κόσμος καίγεται (κυριολεκτικά), η κυβέρνηση επιλέγει να νομοθετεί μόνο για το στενό κομματικό της ακροατήριο και μάλιστα, βαδίζοντας αντίθετα στα εθνικά συμφέροντα;
Γιατί η κυβέρνηση μεθοδικά και στοχευμένα δαιμονοποιεί την αριστεία, πλήττει τη σημαία ως εθνικό σύμβολο και καταργεί τη διάταξη που επέτασσε την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στα δημοτικά;
Επειδή εξυπηρετεί σχέδια που έχουν απεργασθεί σκοτεινοί νόες κάπου μακρυά από την Ελλάδα;
Αυτό είναι ένα μάλλον συνωμοσιολογικό σενάριο και χωρίς αποδείξεις καλόν είναι να μην το θεωρούμε πιστεύουμε.
Επειδή, ίσως, το επιβάλλουν οι δανειστές;

Με βεβαιότητα γνωρίζουμε, ότι οι εταίροι μας δεν έχουν απαιτήσει αυτού του είδους τις «μεταρρυθμίσεις» από την κλίκα του Μαξίμου.
Τότε, γιατί το Υπουργείο Παιδείας σκοτώνει την προσπάθεια της διαμόρφωσης εθνικής συνείδησης, ήδη από την πρώτη βαθμίδα εκπαίδευσης;
Μα, διότι οι κυβερνώντες μαστίζονται από απωθημένα, τα οποία τώρα που έχουν  την εξουσία θέλουν να τα ικανοποιήσουν.
Η παρακάτω εξιστόρηση αποδεικνύει του λόγου το ασφαλές και τα πρόσωπα που αναφέρονται και τιμωρήθηκαν είναι υπαρκτά και προοδεύουν στη ζωή τους, σε πείσμα των καιρών και της ισοπέδωσης.
«Μαθητικό έτος 1991-1992. Ήμουν στη Δευτέρα Λυκείου. Μια ημέρα, μια καθηγήτριά μας φιλόλογος  - αριστερών καταβολών – κατέβασε από τη θέση της την εικόνα του Χριστού που υπήρχεστην αίθουσά μας. Εγώ μαζί με 2-3 συμμαθητές μου συνεννοηθήκαμε και τοποθετήσαμε στον τοίχο, στη θέση της αποκαθηλωθείσας εικόνας, δύο σημαίες. Την ελληνική και του Βυζαντίου με (κίτρινη με τον δικέφαλο αετό). 
Η καθηγήτριά μας, η οποία είχε προβεί στο κατέβασμα της εικόνας, όταν το διαπίστωσε εξεμάνη! Άρχισε να φωνάζει και να ρωτάει ποιός έκανε αυτό το πράγμα. 
Εμείς σηκώσαμε τα χέρια μας. 
Μας είπε να σηκωθούμε από τα θρανία μας και μας οδήγησε στη Διευθύντρια. 
Συγχρόνως, κάλεσε και τον πρόεδρο του 15μελούς και μαθητή της τρίτης Λυκείου. 
Ο τελευταίος ήρθε στο γραφείο της Διευθύντριας και εισηγήθηκε την διήμερη αποβολή μας, λόγω φασίζουσας συμπεριφοράς!!! 
Η Διευθύντρια και η καθηγήτρια συντάχθηκαν με την πρότασή του και εμείς βρεθήκαμε επί διήμερον εκτός σχολείου, επειδή «είχαμε το θράσος» να βάλουμε μέσα στην τάξη τα σύμβολα του Έθνους μας. Το γεγονός αυτό έλαβε χώρα στο ΕΠΛ Αθηνών. 
Ο πρόεδροςτου 15μελούς λεγόταν Αλέξης Τσίπρας…».
Ο καθένας στην ιστορία αυτή μπορεί να αναγνωρίζει τον εαυτό του, είτε με τη μία πλευρά, είτε με την άλλη. Το βέβαιον είναι, ότι τα παιδιά που τώρα είναι στο δημοτικό δεν θα αναγνωρίζουν στο μέλλον ούτε ψήγματα εθνικής συνείδησης, εάν συνεχιστεί και ολοκληρωθεί αυτού του είδους η αποδόμηση.

Σημείωση: Το ιστολόγιο έχει στη διάθεσή του το όνομα του ενός εκ των μαθητών που αποβλήθηκαν, ο οποίος είναι και ο μάρτυρας του περιστατικού.

23 σχόλια:

  1. Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ο Τσιπρας εκανε τετοιο πραγμα.Ε οχι και καταδοτης!Δεν εδιναν ποτε τετοια αντισοσιαλιστικα παραδειγματα οι αγνοι αριστεροι της Κομσομολ ουτε του Τσαουσεσκου,ουτε του Χονεκερ,ουτε του Μπρεζνιεφ...

    Απο την αλλη ,θυμαμαι οταν εβλεπα στην τηλεοραση ποσο κατσουφης και αμηχανος στεκονταν ο Τσιπρας οταν πηγε με τον Πουτιν στο Βυζαντινο και χριστιανικο μουσειο Αθηνων,σαν να τον προβληματιζε οταν περπατουσε αναμεσα στους δικεφαλους αετους, τις εικονες και τα εκκλησιαστικα εκθεματα.

    Λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω δεν εχω ξανακουσει οτι μαθητης (εστω και στο 15μελες) μπορει να προτεινει ποινη. συνεχίστε με τη προβοκατσια.. αντιπολιτευση απο τα lidl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθηγήτρια: Πότσιου
      Δντρια: Τσιάντη
      Πού είναι η προβοκάτσια;
      Σου δίνουμε τα στοιχεία του σχολείου, το όνομα της καθηγήτριας και της διευθύντριας.
      Τι άλλο θέλεις;

      Διαγραφή
    2. Μπράβο Κ Σάββα ειλικρινά τιμάτε τη δουλειά σας και τη πατρίδα με τη παρουσία σας.Αποστομωτικός απέναντι στα "παπαγαλάκια" και στα "πρακτοράκια".

      Διαγραφή
    3. Κώστα εισαι βλήτο και άσχετος...φυσικά και ο πρόεδρος του 15μελους μπορεί να εισηγηθεί υπέρ ή κατα για κάποιον μαθητη.

      Διαγραφή
    4. Μια σοφή κουβέντα λέει: "ο εξυπνος παραδέχεται ο βλάκας επιμένει..!! " Οι Συριζαίοι που απέμειναν ,ανήκουν τελικά στην δεύτερη περίπτωση..

      Διαγραφή
    5. Ο πρόεδρος του 15μελούς συμμετέχει στο Σύλλογο των καθηγητών,όταν συζητείται τιμωρία συμμαθητού του και προτείνει μια ποινή, η οποία δεν είναι δεσμευτική για τον Σύλλογο.

      Διαγραφή
  3. Τα ύστερα πάντως τιμούν τα πρώτα. Υπάρχει συνέπεια και συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως τα ύστερα τιμούν τα πρώτα. Ο ένα λόγω πολιτικός χαρακτηρίζεται από συνέπεια και συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α λα της και ρουφιάνος ο Αλέξης μας!;!!
    Βρε και σε είχαμε παραξηγήσει ότι είσαι επαναστατικό στοιχείο . Καταλάβαμε!
    Απλά λόγω τής σιγουριάς που σού παρείχαν ο μπαμπάς σου και ο κουμπάρος του με τα φλάμπουρα δεν είχες ανάγκη να φοράς κουκούλα. Μπορούσες άφοβα να ρουφιανεύεις τούς συναδέλφους σου στην καθηγητριούλα-εξουσία με ακάλυπτο πρόσωπο.
    Και σάματις και τώρα ρουφιανιλίκι υπέρ συγκεκριμένων κύκλων δεν πουλάς;
    Γειά σου Αλέξης που ήλθες πίσω από τις λέξεις .....
    "Κλείσε και το πιάνο κοριτσάκι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ....Φωτια ξεσπασε την νυχτα στην αρχαια Νεμεα και διπλα στην εκκλησια.Ο αστυνος που εφτασε με το περιπολικο εβαλε μπρος την σειρηνα για να ξυπνησει τους κατοικους ενω ο παπας χτυπαγε την καμπανα για τον ιδιο λογο.
    Μονο ομως 4 κατοικοι απο τους 300 ενεργοποιηθηκαν και μαζι με τον αστυνομο εσβυσαν την φωτια με κουβαδες και μανικα.
    Μετα μας φταινε οι αριστεροι,οι δεξιοι,οι ξεντρωοι,οι εξωγηινοι.
    Αναμενω προτασεις απο τους ταγους των πληκτρολογιων,εμου συμπεριλαμβανομενου,για την σωτηρια της πατριδος.
    Ας επαναλαβω αλλη μια φορα το δικο μου συμπερασμα : 2 ρατσες πρεπει να εξαφανιστουν απο προσωπου γης για να ανασανει η ανθρωποτητα,οι γυφτοι που ειναι καταραμενοι και οι Ελληνες που ειναι και καταραμενοι και ξεφτιλισμενοι.
    Υ.Γ. Για τους πρωτους υπαρχει καποιο ελαφρυντικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ...

      Διαγραφή
    2. «Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες. Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα. Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους, που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικά ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του. Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα να απαλλαγούμε απ’ αυτούς. Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους.
      Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες. Βέβαια, πού και πού, κάποιος εμφανίζεται που αναγνωρίζει ακέραιη την αλήθεια, την αλήθεια που διδάσκει ότι οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού και σχεδόν πάντα τόσο τα άρματα όσο και τα άλογα των επερχόμενων πολιτισμών είναι πολύ χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τους ηνίοχους, οι οποίοι τελικά αθλούνται οδηγώντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνούν με αχίλλειο πήδημα».









      Διαγραφή
  7. Ευκαιρίας δοθείσης, οφείλουμε να τελειώσουμε με τον εμφύλιο, ολοκληρώνοντας τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυο παρατηρησεις:
    1)Επι πειθαρχικων θεματων οι προεδροι των δεκαπενταμελων εχουν δικαιωμα λογου κατα τη συνεδριαση του συλλογου διδασκοντων που συζηταει το θεμα αλλα δεν παριστανται ουτε φυσικα συμμετεχουν στην ψηφοφορια. Την πληρη και αποκλειστικη ευθυνη επιβολης ποινων εχει ο συλλογος διδασκοντων που αποφασιζει κατα νομο..διερωταται λοιπον κανεις με ποια νομικη βαση επεβαλε ο συγκεκριμενος συλλογος ποινη αποβολης για πραξη που σχετιζοταν με την αναρτηση της σημαιας στην ταξη. Η ουσια εδω βρισκεται στο οτι η γνωμη ενος 16χρονου (ειτε λεγοταν Τσιπρας ειτε αλλιως) δεν αναιρει τις ευθυνες και υποχρεωσεις των καθηγητων ουτε φυσικα των προοισταμενων τους.
    2) Αυτα τα συνεβησαν με πρωθυπουργο Κ. Μητσοτακη και Υπουργο Παδειας Γ. Σουφλια, οταν δηλ. στην κυβερνηση βρισκοταν μια υποτιθεται συντηρητικη-πατριωτικη παραταξη..Το θεμα λοιπον δεν ειναι τι πρεπει να περιμενουμε απο τον Τσιπρα (που σε τελευταια αναλυση δεν εκρυψε ουτε κρυβει τις αποψεις του) αλλα απο τους αντιπαλους του, οι οποιοι προφανως δεν χαρακτηριζονται απο την ιδια συνεπεια λογων και εργων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το παραπανω ειναι αθλιο.
    Αλλα, ειναι πιο αθλιο και προδοτικο, απο το Κυπριακο, το Σκοπιανο, τα Ιμια, τον Οτσαλαν, τη λεηλασια, χρεοκοπια της χωρας επι 70 χρονια, με ταυτοχρονη παραδοση της, στους εγκληματιες του ΔΝΤ και ΕΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτές οι νοοτροπίες είναι υπεύθυνες και για αυτές τις προδοσίες

      Διαγραφή
  10. Επειδή ο εν λόγω κύριος είναι της δικής μου ‘σειράς‘ όλοι θυμόμαστε πολύ καλά ποιοι ήταν όλοι εκείνοι που πρωτοστάτησαν στις καταλήψεις του 90-91 και τις προηγούμενες ακριβώς (αν θυμάμαι καλά ήταν το 1987-88).
    Να σας αναφέρω ενδεικτικά κάποιους γνωστούς;
    Επειδή προέρχομαι από την Καλλιθέα, ο παρουσιαστής Μίλτος Μακρίδης και επίσης ο δημοσιογράφος και πρόσφατα υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης (αυτοί ήταν στις καταλήψεις του 1987-88).
    Τους θυμάμαι που τους ανέφεραν μεγαλύτεροί μου τότε ως μέλη του 15μελούς του 3ου ή του 3ου Λυκείου Καλλιθέας.
    Σε ότι αφορά τις καταλήψεις του 1990, όλοι οι καταληψίες μαθητές ήταν αριστερών πεποιθήσεων ή μετρίων γενικώς επιδόσεων που προέβησαν σε επαναστατική γυμναστική ή ευκαιρία για διακοπή των μαθημάτων προκειμένου να αξιοποιήσουν το σχολείο και για την εν γένει διασκέδαση και καλοπέρασή τους (Όλοι γνωρίζουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις οι καταλήψεις υποκαθιστούσαν την πενθήμερη ως ευκαιρία γενικότερης καλοπέρασης).
    Επίσης γνωρίζουμε ποιοι φοιτούσαν τότε στο ΕΠΛ στον Πειραιά.
    Εν πάσει περιπτώσει όσους μας ενδιέφερε η προκοπή και η πρόοδος μας και είχαμε κάποιες αρχές από την οικογένειά μας, μας έλεγαν φυτά και γενικά μας χλεύαζαν, τις περισσότερες φορές μάλιστα πίσω από την πλάτη μας.
    Θέλω να πω ότι τα πρότυπα επαναστατικότητας ήταν σε γενικές γραμμές αμφίβολης ποιότητας χαρακτήρα αλλά παρόλα αυτά τους δόθηκαν αξιώματα και θέσεις.
    Να όμως που μας έφτασαν τελικά.
    Όταν η επανάσταση δεν έχει ποιότητα και ήθος, αποσκοπεί τελικά απλώς και μόνο στην κονόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα Ενιαία Πολυκλαδικά Λύκεια έγιναν για να προσφέρουν μια μεγαλύτερη ελευθερία απ' τα άλλα Λύκεια στους μαθητές/τριες. Εξού και η συμπεριφορά των καθηγητών προς τους μαθητές, οι πολύ χαμηλές μάνδρες, οι ανοιχτές συνεχώς πόρτες, οι ελάχιστες τιμωρίες και το κυριότερο είναι ότι με τους βαθμούς απο τα Πολυκλαδικά της χώρας οι απόφοιτοι γράφονταν στα ΤΕΙ χωρίς εισαγωγικές Πανελλήνιες εξετάσεις.Έτυχε να διδάσκω επι 20ετία στο ΕΠΛ Ηλιούπολης και γνωρίζω με 1550 μαθητές και 125 καθηγητές όλες τις λεπτομέρειες. Η συμπεριφορά που αναφέρεται εδώ της καθηγήτριας να κατεβάσει την εικόνα στοιχειοθετεί πειθαρχικό αδίκημα, μην πω και ποινικό εφ' όσον βάση ισχύοντος Νόμου οι εικόνες επικρέμονται σε όλα τα Δημόσια Καταστήματα, όπως Σχολικές αίθουσες, Δικαστήρια, Υπουργεία,Αστ. Τμήματα κ.λ. Η πρωτοβουλία του μαθητή τότε Αλέξη Τσίπρα αν έγινε όντως αποτελεί παραβατική συμπεριφορά. Μου φαίνεται πολύ περίεργο πως είχε έτοιμες τις δυο σημαίες να τις κρεμάσει την ίδια στιγμή που η καθηγήτρια αποκαθήλωσε την εικόνα. Επειδή είμαι γνώστης σε βάθος της προπαγάνδας πιστεύω ότι προϋπήρξε συνενεννόηση προηγουμένως για ολόκληρο το σκανικό. Αν βέβαια αληθεύει, γιατί βλέπω ότι η περιγραφή του γεγονότος εξυπηρετεί άλλον σκοπό. Άποψη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Περαν του παραπανω γεγονοτος αποκλειστικες πληροφοριες του ΣΚΑΙ αναφερουν οτι ο Τσιπρας ειχε καταθεσει και ως μαρτυρας κατηγοριας στη δικη του Κολοκοτρωνη......
    Ημαρτον ρε παιδια μας πεθανατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ότι ο Τσίπρας είναι ικανός για κάτι τέτοιο είναι απόλυτα πιστευτό. Η καθηγήτρια που κατέβασε την εικόνα του Χριστού, γνωρίζει κάποιος εάν το έκανε αυθαίρετα η κατόπιν εντολής; Σε αυτήν δεν επιβλήθηκε κάποια ποινή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εφόσον έχουμε ηθικό πλεονέκτημα επιτρέπονται τα πάντα...
    Εδώ ο υπουργός Δικαιοσύνης προσπέρασε έτσι απλά τα 100 εκατομμύρια νεκρών του κομμουνισμού για να δηλώσει εκ μέρους του Ελληνικού λαου που εκπροσωπεί οτι η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει εγκλήματα απ τα σοβιετικά καθεστώτα...

    http://www.naftemporiki.gr/story/1268040/st-kontonis-arnithike-summetoxi-se-sunedrio-tis-esthonikis-proedrias-diafonontas-me-to-thema

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.