16/8/17

Έκτακτο - Δείτε τι επείγουσα εντολή έδωσε ο Τσίπρας στον Καρανίκα

Δείτε την εντολή:
Αμέσως μετά την επιθεώρηση των καμμένων στην Ανατολική Αττική, ο κ. Πρωθυπουργός, αφού πήρε το ανάλογο ύφος, κάλεσε τον σύντροφο Καρανίκα και του έδωσε την παρακάτω εντολή:
Ως Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του Πρωθυπουργού, σου δίνω την εξής συντροφική εντολή:
Να συντάξεις άμεσα Στρατηγικό Σχέδιο Πυροπροστασίας σε Πανελλαδικό Επίπεδο, παραδοτέο εντός πενταετίας από τώρα, έστι για να μην αγχώνεσαι...

32 σχόλια:

  1. To προδοτικό σχέδιο το βλέπουμε, την δική μας αντίδραση δεν βλέπω. Αν ζούσε ο Χριστόδουλος δεν θα φτάναμε εδώ, αλλά ...
    Ενα Παπαδόπουλο χρειαζόμαστε και δεν μπαίνει κανείς άξιος μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετα απο την απογοητευτικα αχαριστη συμπεριφορα μας στους αξιωματικους της 21ης Απριλιου, που τους αφησαμε να πεθανουν στις φυλακες, δεν ειναι δα και τοσο παραξενο, που κανεις δεν αντιδρα στην φρικωδη αυτη κατασταση που μας εφεραν οι Συριζανελ. Δεν ειμαστε αξιοι βοηθειας.

      Διαγραφή
    2. Διαβάστε λίγη ιστορία για να δείτε την καταστροφή που έφερε η χούντα στην Ελλάδα π.χ Κύπρο.

      Διαγραφή
    3. Μήπως τελικά η χούντα ήταν η μόνη πατριωτικη ενότητα ??? Παρόλο που είχε και προδότες τελικά που την ανετρεψαν ??? Για διαβάστε καλά!!

      Διαγραφή
    4. Μιλάτε για αποδεδειγμένα προδότες που καταδικάστηκαν στην εσχάτη των ποινών για εθνική προδοσία...
      Το αίμα των Κυπρίων βοά και εσείς οι ανιστόρητοι λέτε ό,τι σας κατέβει στο μυαλό.
      Ντροπή σας!

      Διαγραφή
    5. Θα επιθυμούσα ορισμένες διευκρινήσεις από τους...ιστορικά "διαβασμένους":
      1. ποιό ποσοστό επί τοις εκατό κατείχαν οι Τουρκοκύπριοι ΠΡΙΝ τον "Αττίλα 1" (επί δικτατορίας Ιωαννίδη δηλαδή μιά και ο Παπαδόπουλος είχε ανατραπεί 1 χρόνο πριν), ποιό ΜΕΤΑ τον "Αττίλα 1" και ποιό ΜΕΤΑ τον "Αττίλα 2"(επί κυβερνήσεως "εθνάρχου")
      2.Ποιοί δικαστικοί "καταδίκασαν" τους Παπαδόπουλος και ΣΙΑ και ποιά σχέση είχαν με αυτούς που νομιμοποίησαν την στάση (την επομένη της 21ης Απριλίου) μετατρέποντάς την σε επανάσταση και παρήγαγαν έννομα αποτελέσματα παράγοντας Δίκαιο ;
      3. Πόσα Μνημόνια υπέγραψαν οι τρισκατάρατοι αυτοί προδότες,πόσο χρέος φόρτωσαν τα παιδιά σου, πόσες περιουσίες κατάσχεσαν, πόσες εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες έστειλαν στο Εξωτερικό γιατί εδώ ΔΕΝ υπήρχαν δουλειές, πόσους ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ και προελεύσεως αλλογενείς έφεραν στην χώρα και τους επέβαλαν χωρίς να έχουν τέτοια εξουσία ;;
      4. Πόσες σημαίες κατέβασαν, πόσες φορές τις έκαψαν, πότε κατήργησαν τον Εθνικό Ύμνο και πότε πούλησαν ό,τι κινείται, ό,τι αναπνέει, ό,τι όμορφο και παραγωγικό υπάρχει στον τόπο αυτό;;
      5. Ποιά η περιουσία τους όταν παρέδωσαν τα ινία στην "δημοκρατία" της Μεταπολίτευσης και ποιά των ξεβράκωτων-ανεπάγγελτων "σωτήρων"
      Και επειδή γίνεται λόγος από τιμητές της Ιστορίας για τους Αυστριακούς και την προσπάθειά τους να αποτινάξουν την ρετσινιά του Ναζιστή που έχει γίνει ένα με το πετσί τους και διατρέχει το αίμα τους ΑΙΩΝΕΣ ολόκληρους (αδελφό έθνος γάρ των Γερμανών) δες πόοοσο φιλάνθρωποι και φιλέλληνες υπήρξαν ανέκαθεν..
      Γιά να τελείωνω, επειδή φαίνεται ότι το κουτόχορτο εκτός από το στομάχι γεμίζει και το κρανίο εν τη απουσία εγκεφαλικής ουσίας, ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣΗΜΑΝΤΟ. Χρειάζεται πολύ καθαρό μυαλό, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και καλή πρόθεση για να βγάλεις συμπεράσματα που να...πλησιάζουν την Αλήθεια. Το σίγουρο είναι ότι Αξιωματικοί που τιμήθηκαν κατ' εξακολούθηση ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ είναι ικανοί να σφάλουν, αλλά ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ. Στον αντίποδα, αστράτευτοι εθνάρχες, σωτήρες που εξαγοράζουν την θητεία τους, σκουλίκια που φυλάγανε φάρους στον Πειραιά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
      3.

      Διαγραφή
    6. 1.Κατ' αρχάς εγώ ΔΕΝ σου είπα να διαλέξεις (η επιλογή προυποθέτει ικανότητα σύγκρισης)..σου έκανα συγκεκριμένες ερωτήσεις (με μετρήσιμες απαντήσεις) ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ!! (δικαίωμά σου βέβαια).
      2. ΔΕΝ σου μίλησα για επικοισμό της Κύπρου αλλά για εισβολείς που εισέρχονται παράνομα στο Ελληνικό κράτος καταργώντας το Διεθνές Δίκαιο. Ο Τάσος Παπαδόπουλος ΔΕΝ είναι πολιτικός του Ελληνικού κράτους οπότε θέλω να μου πείς ποιά ήταν η θέση και στάση του δικού μας κομματοκρατικού κατεστημένου. Αν η μνήμη σου ασθενεί ψάξε λίγο τις δηλώσεις ΟΛΩΝ και θα δεις ότι ενορχηστρωμένα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. Ο Α.Παπανδρέου ως ικανότατος (αυτή είναι η αλήθεια) πολιτικός βρήκε τα πάντα ΕΤΟΙΜΑ και υπεροπλία σε αέρα και θάλασσα, οπότε είχε το περιθώριο να "πουλήσει" μαντόλες με το Σισμίκ και τον "Ενιαίο Αμυντικό Χώρο"
      3. Θα ήθελα να μου αναπτύξεις λίγο την έννοια της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ, για να το καταλάβω ακόμα και' γώ (με δικά σου λόγια..)
      4. Τα ειδικά (πολιτικά) δικαστήρια (δωσε παράδειγμα αν έχεις) ΠΟΤΕ δεν έστειλαν πολιτικούς στη φυλακή. Αυτό έγινε ΜΟΝΟ από ΕΚΤΑΚΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΙΑ (όχι ότι οι αποφάσεις τους ήταν δίκαιες). Έχουν καταδικάσει όμως στρατιωτικούς (όχι πάντα άδικα). Οπότε εσύ περιμένεις να συγκροτηθεί ένα ειδικό δικαστήριο που θα βάλει φυλακή υπουργούς, πρωθυπουργούς, Π.Τ.Δ κλπ πολιτικά περιττώματα...ας περιμένω και΄γω μαζί σου...
      5. θα θελα να μου πεις γιατί το 1967 είναι η "διαχωριστική γραμμή" που διαφορίζει το πρίν (όπου κατ' εσέ υπήρχαν διαφορετικά τσουβάλια)και το μετά (όπου όλοι μπήκαν στο ίδιο τσουβάλι), και δεν είναι π.χ το 1964, το 1944, το 1936, το 1915,1843,1832 και πάει λέγοντας.
      6.

      Διαγραφή
    7. 1) Είσαι ελεύθερος να διαλέξεις να φας ό,τι γουστάρεις. Τσάμπα είναι.

      2) Οταν γράφεις // ποιό ποσοστό επί τοις εκατό κατείχαν οι Τουρκοκύπριοι ΠΡΙΝ τον "Αττίλα 1" κλ// εννοείς άλλη χώρα και όχι την Κύπρο;
      Και οι άλλοι τις βρήκαν τις ..."μαντόλες" ΕΤΟΙΜΕΣ αλλά αντί να τις πουλήσουν ακριβά, τις έβαλαν βαθειά σε κάποιο σημείο.

      3) Να πας σε φροντιστήριο αφού δεν ήσουν τυχερός να διδαχθείς τι είναι Δημοκρατία και Πατριωτισμός σε σχολείο.

      4) Τα Ειδικά Δικαστήρια που δίκασαν και καταδίκασαν τόσο τους κατοχικούς δοσίλογους όσο και τους χουντικούς προδότες, ήσαν ΠΟΛΙΤΙΚΑ Δικαστήρια μεικτού χαρακτήρα (δικαστές και ένορκοι πολίτες) και όχι στρατοδικεία.
      Τέτοιο Πολιτικό Δικαστήριο είναι αρμόδιο να δικάσει σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους ελληνικούς νόμους, τους τωρινούς μνημονιακούς δοσίλογος με τις κατηγορίες της εσχάτης προδοσίας και του σφετερισμού εξουσίας.

      5) Το 1967 είχε μπει από εσένα, όταν ανάφερες τους χουντικούς και τους ...λεβέντες της μετα το 1974 περιόδου.
      Γι αυτό και δεν αναφέρθηκα ούτε στον Καποδίστρια αλλά ούτε και στον Πελοποννησιακό Πόλεμο.
      Από κάπου να αρχίσουμε χρονικά. Αλλιώς θα φτάσουμε πίσω στον Αδάμ και στην Εύα και στο προπατορικό αμάρτημα. ΕΛΕΟΣ!!!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Έλα διευκρίνισε το κε Καλεντερίδη γιατί οι επαναστάτες του πληκτρολογίου βρήκαν αφορμή να πετάξουν την κοτσάνα τους

      Διαγραφή
    2. Να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα.
      Η χούντα στην Ελλάδα, και του Παπαδόπουλου και του Ιωανίδη, επιβλήθηκε από τις ΗΠΑ και τον Κίσιγκερ, για να χαθεί η Κύπρος.
      Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχαν ευθύνες οι πολιτκιοί.
      Έτερον εκάτερον.

      Διαγραφή
    3. Του Παπαδοπουλου δεν επιβλήθηκε, δεν γνώριζαν τιποτε.Οι ΗΠΑ ετοίμαζαν δικτατορία με τον Βασιλιά, εν γνώσει του Μακάριου αλλά άργησαν.Θα τους προλάβαινε ο Ανδρέας Παπανδρέου με το σχέδιο ΑΠΙΔΑ.

      Διαγραφή
    4. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΥΡΙΕ ΣΑΒΒΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΙΔΕΑ !! ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ . ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΠΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΩΝΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ << ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ >>

      Διαγραφή
    5. Η χούντα του 1967 ήταν αμερικανοκίνητη.
      Μόλις ανέλαβε ο Παπαδόπουλος, απέσυρε τη Μεραρχία από την Κύπρο.
      Είναι αλήθεια ότι δεν συναινούσε στην αποκαθήλωση Μακάριου και τον αντικατέστησαν με τον Ιωαννίδη.
      Ευθύνες όμως έχει.

      Διαγραφή
    6. Απέσυρε τη μεραρχία που παράνομα έστειλε ο Γαρουφαλλιάς. Παρήγγειλε παραταύτα εξοπλισμό από τη Γαλλία που ο Μακάριος δεν ήθελε.Τα έδινε δωρεάν στην Κύπρο.Τη δικτατορία Παπαδόπουλου δεν την πήραν χαμπάρι οι Αμερικανοί.

      Διαγραφή
    7. Ρωμανέ, κλείσε την πύλη σου γιατί μπάζει... Θα κρυώσεις!
      Και το να κατασκοπεύεις μια χώρα στο έδαφός της, απαγορεύεται.
      Μήπως να κλείσουμε και την ΕΥΠ επειδή επιδίδεται σε ...παράνομες πράξεις;
      Από τουρκία μεριά ενημερώνεσαι;
      Εδώ ο παπαδόπουλος έκανε ΤΗΝ παρανομία να καταλύσει το Σύνταγμα και με τους τούρκους ήθελε να είναι νόμιμος;
      Τώρα θυμήθηκα ότι είχε προτείνει Ελλάδα και Τουρκία να ...ενωθούμε σε Συνομοσπονδία.
      Πιό προδότης, υπήρξε;
      Γι αυτό και καταδικάστηκε για εσχάτη προδοσία εις θάνατον. Και τον ξήλωσαν από τους στρατιωτικούς βαθμούς.

      Διαγραφή
    8. Δεν μπορείς να κρύψεις ότι είσαι Κομμουνιστής, ισως απο τους Καλλιλατζαρους του Ν.Παππά στο διαδίκτυο.Μόλις ξαναπάει στο 3% ΣΥΡΙΖΑ θα εξαφανιστείτε μόνοι σας.

      Διαγραφή
  3. Για σκεψou να μαθουν οι επομενες γενεες των Ελληνων στο αποτερο μελλον, απο τα wikileaks, οτι ο advisor of Greek Goverment for strategic plans,Mr. Nikos "Nicky" Karanikas, ηταν πισω απο ολες τις σημαντικες αποφασεις των Ελληνικων κυβερνησεων SYRIZA και ο λαος τον αδικει...

    Γιατι οχι;
    H ζωη ειναι τυχη που λεει και ο γαβρογλου...Που ξερεις τι σου ξημερωνει...Καποιος κληρωνει και αν εισαι τυχερος την εκανες λαχειο...Στον θαυμαστο κοσμο του ΣΥΡΙΖΑ κοιμασαι σερβιτορος και ξυπνας μεσα στα μεγαλεια...και τις ευθυνες πανω απ'ολα!

    Αλλωστε,σαν συμβουλος του υποψηφιου προεδρου των ΗΠΑ,Νελσωνα Ροκφελλερ δεν ξεκινησε το 1961και εκεινο τo παιδι(ηταν και μεταναστης),ο Henry Kissinger;

    Μαλιστα! Το 1961, μολις 38 ετων, και εγινε μεγαλος και τρανος...Γιατι οχι και ο δικος μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κοψτε φατσα καρανικα και βγαλτε τα συμπερασματα σας .....ορε που μπλεξαμεεε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είδαμε και τους συμβούλους και συμβουλάτορες όλων των προηγηθέντων της σημερινής κυβέρνησης, τι ωραία που..."συμβούλευαν" και "οργάνωναν" το πράγμα σίγουρα! Ιδού τα αποτελέσματα σήμερα των κόπων εκείνων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στις φωτιές πάντως πήγε καλα αν οχι ο Τσιπρας οι φορείς που είχαν την ευθύνη.Οι ζημιές θα μπορούσαν να ειναι αρκετές φορές περισσότερες και δεν είχαν πολλα μεσα στη διάθεση τους.Αν και δεν εχει τελειώσει η υπόθεση.Εχει μέλλον η υπόθεση καθότι και αέρα και ζέστη θα έχουμε.
    ΥΓ : Καθαρά επιχειρησιακό τεχνικό ζήτημα οι φωτιές και καθε ζήτημα άμυνας , οι πολιτικοί το μονο που μπορούν να κάνουν ειναι να προμηθεύουν με μεσα τους αντίστοιχους επιστήμονες.Τωρα βέβαια η εντολη που εχουν οι πολιτικοί απο τους πολιτες παση θυσία ευρω δε ξερω ποσά μεσα θα μπορέσει να προμηθεύσει.Οι πολιτες όμως απεφάνθησαν οτι ειναι περισσότερα απο τα αντίστοιχα της δραχμής άρα ως δημοκραται παραδεχομεθα τη γνώμη του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα για όλα
      το ρούφηξες κι εσύ το παραμύθι;
      Πήγαν καλά;
      Μη μας πεις κι εσύ τις ανοησίες Πολάκη, ότι τότε κάηκαν 150.000 στρέματα, τώρα μόνο 15.000, άρα πήγαμε καλά.
      Αυτό είναι δείγμα ότι σταδιακά ενσταλάζεται μέσα μας και εμπεδώνεται η πρακτική και η λογική του σταλινισμού.
      Αναμασούν οι πραιτωριανοί την προπαγάνδα του καθεστώτος και βήμα βήμα οδεύουμε προς έναν νεοσταλινισμό.
      Προσοχή.
      Ήδη, για να λες εσύ αυτά, για να μην υπάρχει η άλλη εικόνα, απέκλεισαν χθες δυο τηλεοπτικούς σταθμούς από τη βόλτα Τσίπρα πάνω από τα καμμένα.

      Διαγραφή
    2. @ Savvas Kalenteridis πρακτική και λογική σταλινισμού τώρα ακούγεται ως άκρατη υπερβολή και τίποτε περισσότερο! Σταλινισμός από ποιους τώρα; Από τους υπογράψαντες μνημόνιο ; Δε νομίζω, άλλη είναι η ανησυχία, μήπως μείνουν τούτοι εδώ στην εξουσία αντί εκείνων (δεξιών-νεοφιλελεύθερων)που θεωρούν ότι τους ανήκει δικαιωματικά! Μην τυχόν και "πετύχουν" τούτοι εδώ σε κάτι. Όλα αυτά στον αστερισμό των μνημονίων πάντα δυστυχώς, οπότε ας μην ανησυχεί κανείς, θα γλυτώσουμε από τον κομμουνισμό! Από νεοφιλελευθερισμό θα πάμε!

      Διαγραφή
    3. Αναζητητή
      διάβασε το χθεσινό άρθρο για τη διαθεσιμότητα εναερίων μέσων.
      Εκεί υπάρχει πρόβλημα διοίκησης και αποτελεσματικής χρησιμοποίησης των διαθεσίμων μέσων.
      Επίσης, διάβασε το άρθρο της Καθημερινής, για το τι έγινε στις πυρκαγιές.
      Η λογική Πολάκη είναι νεοσταλινισμός.
      Για να μην παραξενεύεσαι, επειδή τους γνωρίζω λύ καλά και ξέρω τι πάνε να κάνουν, χθες απέκλεισαν δυο τηλεοπτικούς σταθμούς από τη βόλτα Τσίπρα.
      Θέλουν να επαναλάβουν αυτά που έκανε ο Τσαουσέσκου, που ήταν και ο προστάτης του ΚΚΕ Εσωτερικού.
      Να μην έχεις καμία αμφιβολία γι' αυτό.
      Πάντα με όρους 21ου αιώνα.

      Διαγραφή
    4. @ Savvas Kalenteridis εντάξει τώρα..."να επαναλάβουν αυτά που έκανε ο Τσαουσέσκου" δεν θεωρείς πως είναι...κομμάτι υπερβολικό;
      Ποιοι να επαναλάβουν και τι ακριβώς να επαναλάβουν δηλαδή, να κηρύξουν την Ελλάδα λαϊκή δημοκρατία; Πως; Απαγορεύοντας τις εκλογές; Σε δυτική χώρα μέλος του ΝΑΤΟ; Και βασιζόμενοι που ακριβώς στην ψήφο των ΑΝΕΛ ή στο ασθενικό και διαρκώς μειούμενο ρεύμα που τους έφερε στην εξουσία κυρίως ως διαμαρτυρία απέναντι στα αίσχη των κυβερνήσεων πασοκ-τεχνοκρατών-νέας δημοκρατίας που προηγήθηκαν στον "ευγενή" αγώνα της υπογραφής μνημονίων με ιερό ζήλο; Και όλα αυτά από αριστερούς στυλ...συριζα και υπογράφοντας παράλληλα μνημόνια; Θεωρώ ότι κάπου δεν κολλάνε με τίποτα όλα αυτά.

      Διαγραφή
  7. Απολυτα λογικο,βλεποντας την φωτογραφια του στρατηγικου,να του αναθεσει ο Τσιπρας να εκπονησει σχεδιο.
    Με το φτυαρι εχει φαει τις πυρκαιες ο Καρανικας και οχι με το κουταλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση μου προκαλεί η αθρόα συμμετοχή σχολιαστών (14 μέχρι τώρα) σε μια σατιρική ανάρτηση που στοχεύει ένα πρωθυπουργικό σύμβουλο για τον οποίο σημειώθηκαν αρκετές κριτικές καθόλου θετικές.
    Μια σατιρική ανάρτηση λογικά θα έπρεπε να αντιμετωπισθεί με σάτιρα.
    Εδώ όμως διαπιστώνω ότι κάποιοι σχολιαστές αναφέρονται στον φασίστα Παπαδόπουλο , στον Χριστόδουλο (αυτόν που μίλαγε για τα κουσούρια) στους αξιωματικούς της χούντας(21 Απριλίου) στην «πατριωτικά» ενότητα(χούντα) Δηλαδή κάποιοι ακροδεξιοί έξωτερίκευσαν τα «πολιτικά» απωθημένα τους.
    κκ. ακροδεξιοί. Αδιαφορώ αν είσθε ακροδεξιοί και δεν δεν με ενδιαφέρει.
    Με ενοχλεί όμως που στερείστε σοβαρότητας.
    ΥΓ Επειδή κάποιοι με αφορμή τη σατυρική ανάρτηση κάνουν φευγαλέα αναφορά στις πυρκαγιές προτείνω να ανοίξει μια συζήτησν για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα διαχρονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οσο αφορα το μπλοκαρισμα στα 2 τηλεοπτικα καναλια απο τους καθεστωτικους-βλεπε Ιωσηφ Βησσαριονοβιτς παππωφ οπως λεει και ο συντροφος πολακης- νομιζω οτι ειναι αλλη μια σοβιετικη δημοκρατικη ενεργεια ηπιας μορφης αντιμετωπισης των μη συμπαθουντων...(οι λεξεις που παραπεμπουν στη σοβιετια δεν ειναι ειρωνικες,αλλα ανηκουν στο λεξιλογιο του σημερινου κομισαριου υγειας).Το γεγονος καταγγελθηκε απο την ΕΣΗΕΑ αλλα το καθεστως,μαλλον δεν συγκινηθηκε.

    Και αν τα ιδιωτικα καναλια αντιδρασουν και ριξουν μαυρο στον τσιπρα και το καθεστως του, ποιος θα φταιει;Αν τον αφησουν μονο του στην κρατικη τηλεοραση σαν τον Κιμ Γιονγκ Ουν να κανει μονολογους;Θα ειναι σωστο αραγε αυτο για τη τραυματισμενη δημοκρατια μας;Ποιος θα βγει κερδισμενος απο αυτες τις προβοκατσιες της κυβερνησης?

    Κατα τα αλλα συγκινηθηκαμε με το βιντεο που δειχνει τον Τσιπρα στις φωτιες, αγκαλια με εναν πυροσβεστη (σαν δυο φιλαρακια) να του λεει δημοσιως ευχαριστω... Η εικονα αυτη ποιον "ακουμπαει" τελικα;Σοβαροτητα μηδεν;Αν προσπαθει ο πρωθυπουργος να περασει μηνυματα συμπαθειας για να σωθει επικοινωνιακα ,να πιασει αγκαλια τους χιλιαδες συμπολιτες μας που κατασχονται τα σπιτια τους καθε μερα,δεν πληρωνουν τους φορους και σε λιγες ημερες τον ΕΝΦΙΑ, γιατι τους καταντησαν ετσι οι ψευτομαγκες και απατεωνες του ΣΥΡΙΖΑ με δυο μνημονια και μια βαρουφακια αποτυχημενη διαπραγματευση.

    Μεσα σε ολη αυτη την κυβερνητικη δυστροπια και δυστοπια εχουμε και καποιες οασεις ευθυμιας!

    Ο Γκουντεριαν...συγγνωμη ο Τοσκας, δηλωσε εχθες οτι θα διεξαγει σημερα την τελικη ...επιθεση στις Αρδεννες...συγγνωμη ,στις μεγαλες πυρκαγιες! Απο το στρατιωτικο λεξιλογιο αισθανομαι οτι θα εφαρμοσει Blitzkrieg για τον ολοκληρωτικο εκμηδενισμο του εχθρου!

    Οψομεθα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. //Και αν τα ιδιωτικα καναλια αντιδρασουν και ριξουν μαυρο στον τσιπρα και το καθεστως του, ποιος θα φταιει;//
      Ψευτοπαλληκαρισμοί και από τις δύο πλευρές όπου η μία έχει στο χέρι την άλλη.
      Αν απαιτήσει να πληρώσουν τα θαλασσοδάνεια και τους κόψει την κρατική διαφήμηση, ΤΕΡΜΑ!
      Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και τεχνικοί έφυγαν για διακοπές απλήρωτοι και πολλοί δεν θα ξαναγυρίσουν στις δουλειές τους από Σεπτέμβρη.
      Θα επιβιώσουν οι καναλάρχες που έχουν και άλλες (παράνομες) πηγές εσόδων.
      Οπότε και το επίπεδο ενημέρωσης θα πέσει στα τάρταρα, χαμηλότερα και από τον πάτο που βρίσκεται σήμερα.
      Θα ζήσουμε ακόμα πιό μαύρες μέρες.

      Διαγραφή
  10. Στο διδικτυο βλεπουμε τον πρωθυπουργο να κανει χρηση ελικοπτερου επανω απο τους χωρους πυρκαγιων.Σημερα βλεπουμε στο διαδικτυο πληροφοριες οτι το ιδιο ατομο μαλλον χρησιμποιησε στρατιωτικο ελικοπτερο για να ερθει και να φυγει απο την Αθηνα προς τον τοπο διακοπων του. Εχει λεχθει και για τον Καμενο και για αλλους τυχαρπαστους πολιτικους οτι εχουν επισης αυτη την ατιμη συνηθεια να φεσωνουν το δημοσιο.Δηλαδη ολους μας.

    Εειδη δεν περιμενω απο αυτα τα προσωπα του καθεστωτος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να ντραπουν,θα παρακαλουσα καποιον αρμοδιο αξιωματικο η καποιον βουλευτη με αξιοπρεπεια που διαβαζει το αρθρο,να αναδειξουν αυτο το σκανδαλο της ασκοπης χρησης πολυεξοδων δημοσιων πτητικων μεσων.

    Υπαρχουν καποιοι πολιτες που δεν θελουν να πληρωνουν φορους απο το υστερημα τους και οταν τους ζητουνται επιπλεον θυσιες, να βλεπουν την ασκοπη και ιδιωτικη πανακριβη χρηση πτητικων μεσων απο τζαμπατζηδες και ασυνειδητους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Δημητρης Τσιπλικωφ α, μάλιστα ήρθε με ελικόπτερο ο Τσίπρας, ενώ οι προηγηθέντες στην πρωθυπουργία συνήθως ερχόντουσαν με το τρόλεϋ, σωστά;

      Διαγραφή
    2. Εχεις δικιο.Δεν τους δικαιολογω.

      Η Αλαζονεια της εξουσιας δεν εχει ενα κομμα.Αν θυμαμαι καλα ο Παγκαλος ειχε παει το δεκαπενταυγουστο του 2010 απο την Κεα στην Τηνο με ελικοπτερο και η Θανου σαν υπηρεσιακος πρωθυπουργος μολις ολιγων ημερων στην Λεσβο.Ολα αυτα εν μεσω μνημονιων οταν εμεις πληρωνουμε ολα τα παραπανω.

      Απαραδεκτο...

      πηγες

      https://mysatelite.wordpress.com/2010/11/05/%cf%81%ce%b5-%ce%bc%ce%b1%cf%83-%ce%b4%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%b5-%ce%b5%ce%b8%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7-%cf%87%ce%bb%ce%b9%ce%b4/

      http://www.zougla.gr/politiki/article/pro8ipourgiki-episkepsi-sti-xio

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.