19/8/17

Βλαδιμίρ Πούτιν: Ο Σόρος οδηγεί τις ΗΠΑ σε εμφύλιο πόλεμο.

original-13-13.jpg
Σε μια συνάντηση στο Κρεμλίνο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι ο Τζορτζ  Σόρος χρησιμοποιεί τα δίκτυα διαταραχών του για να προκαλέσει αναταραχές στις Ηνωμένες Πολιτείες: «Μην ξεγελιέστε, ο απώτερος στόχος του είναι η επανάσταση και μετά ο εμφύλιος πόλεμο. Στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Σόρος χρησιμοποιεί την ίδια τακτική που χρησιμοποιεί πάντα και παντού ... Ο Τζορτζ  Σόρος είναι ένας περιβόητος πυρομανής, με τα σπίρτα στη τσέπη ρίξει λάδι σε κάθε εστία».

«Не ошибитесь в своих оценках. Его эндшпиль - это революция с переходом к гражданской войне. В Америке Сорос использует ту же самую тактику, которую он использует всегда и везде ... Джордж Сорос - известный пироманьяк со спичками в заднем кармане, поливающий бензином каждый костер».
Ο Βλαδιμίρ Πούτιν είχε ήδη στείλει σήματα προς τους «απλούς» Αμερικανούς, προτρέποντάς τους να μην ακολουθήσουν τον Σόρος και να μείνουν μακριά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του, διαφορετικά κινδυνεύουν να χάσουν τη χώρα τους, που θα κατασχεθεί από τους παγκοσμιοποιητές.
 Ως οικονομολόγος, πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Σόρος είναι εξαιρετικά αποδοτικός. Αλλά υπάρχει και μια άλλη πτυχή που τον ακολουθεί συνεχώς, στην οποία χρησιμοποιεί τις ίδιες τακτικές από  στο χρηματοπιστωτικό τομέα, χρησιμοποιώντας τη δημοκρατία ως ένα όργανο, παρεμβαίνοντας στο έδαφος της πολιτικής, κι προσπαθώντας τελικά να ανατρέψει τις υπάρχουσες κυβέρνησεις σε κυρίαρχα κράτη.
Πέρυσι η Ρωσία απαγόρευσε τις οργανώσεις του Σόρος κηρύσσοντας τες «απειλές για την εθνική ασφάλεια», λαμβάνοντας υπόψη ότι από το 1990 ο Σόρος χρησιμοποίησε τα μέσα του και την επιρροή του για να προσπαθήσει, ανεπιτυχώς, να προκαλέσει ταραχές στην Ρωσία. Σήμερα ο Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποιεί με σαφήνεια ότι ο Σόρος χρησιμοποιεί τις ίδιες τακτικές στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Μετάφραση στα ελληνικά από Κριστιάν Άκκυριά για τον Ινφογνώμονα Πολιτικά, Αθήνα, 19.8.2017


Διαβάστε περισσότερα στο
reseauinternational.net


14 σχόλια:

  1. Αν ο Σορος ειναι ο υπ'αριθμον 1 κινδυνος για Ρωσους,Αμερικανους,Βαλκανια κλπ,θα ειχε προ πολλου χαιρετισει τον ματαιο τουτο κοσμο λογω 'βαρυστομαχιας'.
    Μας δουλευει τωρα και ο Βλαδιμηρος,ειδες τι κανει η παρεα με τον ερντογκαν ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις δίκαιο, διότι οταν τον εχθρό τον γνωρίζεις, προφυλάσσεσαι από αυτόν. Αν τον στείλουν τον Σώρος, μέχρι να μάθουν τον αντικαταστάτη του και τα τερτίπια του, θα περάσει καιρός

      Διαγραφή
  2. Η δήλωση αυτή για το βίο και την πολιτεία του διαβόητου Σόρος, από τον ίδιο το Ρώσο ηγέτη, τον άνθρωπο που έστησε στα πόδια της και πάλι την Ρωσία, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα! Προσπάθησε κι εκεί να του παίξει "παιχνιδάκια" ο Σόρος, αλλά είχε την ατυχία να πέσει πάνω στον γρανίτη που λέγεται Πούτιν, το θέμα είναι πότε θα τα συνειδητοποιήσουν όλα αυτά κυρίως στη δύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι εμφανές ποιος ειναι πίσω απο τον μικρό εμφύλιο στις ΗΠΑ.Η τεχνογνωσία δείχνει Σόρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
    Ο σορος ειναι ενα αποδοτικο εργαλειο του εβραιοσιωνιστικου τραπεζικου συστηματος.
    Αυτα τα εγραφε ο αειμνηστος Καψαλης πριν απο 30 χρονια στο "Στοχο". Αλλα δε βαριεσαι η προοδευτικη μας ξεφτιλα, η δημοκρατια του ταμτακου δλδ, ειχε γυρισει περιφρονητικα την πλατη σε ο,τι "εβγαζε" Ελλαδα.. Ψαχνομε να βρουμε ποιος ειναι ο Σορος!!! Ο κοσμος το'χει τουμπανο κι'εμεις κρυφο καμαρι...
    Οταν το ζαβο εφερε επισημα τον σορο στην Ελλαδα, γιατι τον εφερε αραγε?
    θυμαμαι ολοκαθαρα την επισκεψη του το 2009(?), αλλα οσο και αν εψαξα δεν βρηκα σχετικη φωτο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ αντιπροοδευτικος.
      Προσπαθω να θυμηθω τι εχει πει ο Γιωργος Καψαλης και δεν εγινε πραγματικοτητα.

      Διαγραφή
    2. @ αντιπροοδευτικος.
      Το 2009 ητανε και μαλιστα υπαρχουν αρκετες φωτογραφιες,ζευγος Αρσενη,πρεσβυς Πεκχαρντ και αλλοι στα σκοτεινα δωματια,

      Διαγραφή
  5. Most of the US people know very well who Soros really is and what he believes. Unfortunately he has too much money to be taken out of the game sooner than later.
    As for Putin his statement for a US civil war is exaggerated.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Αμερική αποσταθεροποιείται σε κοινωνικό επίπεδο και ομογενοποιείται στον κεντρικό πυρήνα της εκτελεστικής εξουσίας της, δηλαδή στον Λ. Οίκο.

    Η προεδρία Τράμπ είναι πλέον έρμαιο όλων εκείνων των δυνάμεων για τις οποίες υποτίθεται ο λαός ψήφισε για να αδρανοποιηθούν σε πρώτη φάση και για να καταστραφούν στην συνέχεια. Τίποτε από όλα αυτά δεν πρόκειται να γίνει, απεναντίας τώρα έρχονται τα χειρότερα.

    Το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα, οι τράπεζες και οι υπάλληλοι τους στον Κογκρέσσο έχουν μία τελευταία δουλειά να τελειώσουν, για λογαριασμό των αφεντικών τους.

    Πρέπει να "εξορθολογίσουν" την Αμερικανική κοινωνία.

    Εκεί το εργαλείο λέγεται Σόρος με τα κλεμμένα λεφτά που του έχει πασάρει κάτω από το τραπέζι η CIA για δεκαετίες, και οι πάσης φύσεως κουμπαράδες με τα ατέλειωτα δολλάρια των MKO για έμμισθους "διαδηλωτές" και προβοκάτορες.

    Ο βάλτος της Ουάσιγκτον είναι υποχρεωμένος να φασιστικοποιήσει την Αμερικανική κοινωνία σε τέτοιο βαθμό που ο Χίτλερ θα μοιάζει με ιεραπόστολο.

    "Είναι πολλά τα λεφτά Στέλλα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σημερα ο κατεχων τα ΜΜΕ κατεχει και την 'αληθεια'...την 'αληθεια' που τον ΣΥΜΦΕΡΕΙ φυσικα, αν ψαξετε λιγο (δεν θελει πολυ) θα δειτε ΠΟΥ ανηκουν τα μεγαλα ΜΜΕ που διανεμουν την πληροφορηση ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ (3-4 ειναι..) θα δειτε οτι ανηκουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε ΣΟΡΟΥΣ-ΜΟΡΟΥΣ και τστον ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ (που εχει και τεραστια ευθυνη για το ολοκαυτωμα των Εβραιων ΑΛΛΑ και δεκαδων εκατομμυριων παγκοσμιως) δειτε ξεκαθαρα τι γινεται με τον Τραμπ, δεν υπαρχει ουτε μια εφημεριδα ουτε ενα καναλι ουτε ενα ραδιοφωνο να ειναι υπερ του ! Παγκοσμιο ρεκορ ! Αυτο δεν εχει ξαναγινει ποτε σε ελευθερες κοινωνιες, ομως το ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ συνδικατο του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ εχει διαταξει γενικη επιθεση και ξεβρακωνεται σε οποιον θελει να ΔΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑ και οχι με τα ματια των ΑΛΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΟΡΝΕΥΘΕΝΤΩΝ ΜΜΕ.
    Ο Τραμπ φαινεται να ειναι η τελευταια ελπιδα να γκρεμιστει αυτος ο εγκληματικος σκοτεινος κοσμος, η λυσσα που τον κυνηγουν το προδιδει, εδω πηγαν να μας βγαλουν την βουτηγμενη στο αιμα εκατονταδων χιλιαδων τρελλη μεγαιρα ΚΙΛΑΡΥ κλιντον σαν την Μαντονα επι της Γης, τι να συζηταμε τωρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με τον Σαββίδη και το Έψιλον θα αλλάξουν τα δεδομένα.Ο Ποντιος αγαπάει την πατρίδα του,βάζει λεφτά στην Ελλάδα.Ενω οι υπόλοιποι ακολουθούν πιστά τη "Δικτατορία της μιας άποψης"
    Τα περισσότερο πολιτικά ορθά ΜΜΕ είναι της Γερμανίας αυτή τη στιγμή και έπειτα της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και να πεθάνει ο Soros έχει στήσει δίκτυο σε όλο τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριε Καλεντερίδη, η είδηση είναι ψευδής. Είναι μια κατασκευασμένη ιστορία από το yournewswire.com που κατασκευάζει εντυπωσιακές ιστορίες για να αυξήσει την επισκεψημότητά της χωρίς ποτέ να παρουσιάζει τις ανάλογες αποδείξεις.
    Το yournewswire.com είναi από τους πιο επικινδύνους ιστότοπους κατασκευής ψευδών ειδήσεων.
    Θα πρέπει να ελέγχετε καλύτερα τις πηγές σας.
    http://ellinikahoaxes.gr/2017/08/22/putin-soros-hoax/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.