18/7/17

Πέφτουν οι μάσκες - Κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ και κουκουλοφόροι στήνουν τη «δυσαρμονία» με τη Δικαιοσύνη

Μέχρι που θα φτάσουν οι επιθέσεις στους δικαστές
Ο Τζανακόπουλος ...τοποθέτησε την απόφαση για την Ηριάννα στο «μαύρο βιβλίο» και ο Κοντονής προεξόφλησε αλλαγή της κρίσης για την υπόθεση- Δεύτερο κύκλο επεισοδίων προετοιμάζουν απόψε οι αυθεντικοί αντιεξουσιαστές- Σαν ηθικό αυτουργό των βανδαλισμών κατονομάζει η αντιπολίτευση την κυβέρνηση
Διαστάσεις «βεντέτας» προσλαμβάνει η μεθοδευμένη, όπως φαίνεται, σύγκρουση της κυβερνητικής παράταξης με τη Δικαιοσύνη. Όπως όλα δείχνουν, η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών, με την οποία απορρίφθηκαν οι αιτήσεις αναστολής εκτέλεσης της ποινής της καταδικασμένης για τρομοκρατική δράση  Ηριάννας Β. – Λ., φαίνεται πως ήταν απλώς και μόνον η αφορμή, το έναυσμα ώστε το ένα μετά το άλλο τα κυβερνητικά στελέχη να επιτίθενται στους λειτουργούς της Θέμιδας.

Η αιτία για το νέο κύμα σφοδρών επιθέσεων είναι η συνολική προσπάθεια ελέγχου της Δικαιοσύνης, όπως μαρτυρούν οι ίδιες δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών, τα οποία έσπευσαν να ακολουθήσουν τα… «μονοπάτια» που χάραξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τη συνηγορία του στις αναφορές Πολλάκη για «θεσμικά εμπόδια» ή την απόπειρα να ενοχοποιηθεί συλλήβδην η Δικαιοσύνη ως … «φιλοεργοδοτική» κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Εργασίας.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι ο πρώτος που βάδισε στα μονοπάτια της αμφισβήτησης που χάραξε ο πρωθυπουργός ήταν ο αρμόδιος υπουργός Σταύρος Κοντονής που ανοιχτά και δημοσίως αντέδρασε στη απόφαση για την Ηριάννα. Ισοπεδώνοντας κάθε έννοια διάκρισης των εξουσιών, οι κυβερνητικοί ιθύνοντες δεν αρκούνται πλέον στην έκφραση της δυσανεξίας που τους προκαλούν οι αποφάσεις οι οποίες δεν τους είναι αρεστές. 

Προσχωρούν σε απροκάλυπτες παρεμβάσεις στη δικαστική εξουσία, όπως έκανε ο κ. Κοντονής με την προαναγγελία περί αλλαγής της σύνθεσης του Δικαστηρίου ώστε να προκύπτει η επιθυμητή απόφαση, που τόσο κραυγαλέα καμία κυβέρνηση ποτέ στο παρελθόν δεν είχε αποτολμήσει.

Την ίδια ώρα, παράσχοντας χωρίς τον παραμικρό δισταγμό κάλυψη στους βανδαλισμούς τους οποίους προκάλεσαν στο κέντρο της Αθήνας ανεξέλεγκτες ομάδες κουκουλοφόρων, ως δήθεν διαμαρτυρία για την απορριπτική απόφαση του Εφετείου, ο ΣΥΡΙΖΑ επικροτεί εμμέσως τη δράση τους με τον ισχυρισμό ότι μετέχουν στο «πολύμορφο κίνημα συμπαράστασης» που αναπτύχθηκε για να αποκατασταθεί η «δυσαρμονία» της δικαστικής απόφασης με τις κυβερνητικές βουλήσεις.

Όσο και αν τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταγγέλλουν την κυβέρνηση για ηθική αυτουργία στους βανδαλισμούς, ούτε το Μαξίμου ούτε η Κουμουνδούρου αλλάζουν ρότα. Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι επιμένουν να βάλλουν με όλα τα μέσα κατά της Δικαιοσύνης αποδεικνύοντας ότι η υπόθεση της νεαρής κρατούμενης δεν είναι παρά το πρόσχημα για έναν γενικευμένο πόλεμο με στόχο την καθυπόταξη της Δικαιοσύνης που μεθοδικά σχεδίαζαν όλο το τελευταίο διάστημα στα ενδότερα της κυβερνητικής εξουσίας. Και μόνον η λέξη «δυσαρμονία» είναι αποκαλυπτική των κυβερνητικών προθέσεων που θέλουν τη Δικαιοσύνη να βρίσκεται σε… «αρμονία» με την εκτελεστική εξουσία.   

Πρώτο Θέμα

9 σχόλια:

  1. Αυτά δεν πρόκειται να σταματήσουν ούτε όταν έρθει η ΝΔ στα πράγματα. Αντίθετα μάλιστα, θα επιδεινωθούν, οι ψευτοαριστεροί έχουν αφήσει καλή μαγιά. Μόνο όταν πάρουν το νόμο οι πολίτες στα χέρια τους αντιλαμβανόμενοι ότι επί της ουσίας δεν υπάρχουν οι υποκείμενοι θεσμοί για να τους προστατεύσουν και στείλουν κάποια χοντροκόλικα καλοθρεμμένα τσογλάνια σαν αυτά που έβλεπα προχτές να παίζουν τους σπουδαίους επαναστάτες με κλειστή την αγορά, στα νοσοκομεία με ανήκεστες βλάβες, σίγουρα τα πράγματα θα διορθωθούν και γρήγορα μάλιστα αφού εδώ όλα νεοναζί ψευδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διόρθωση.. δαίμων του πληκτρολογίου γαρ..."... αφού εδώ όλα νεοναζί ψευδο..." το σωστό είναι "...αφού εδώ όλα είναι ψευδό...". Συγγνώμη από όσους έβγαλαν με το δίκιο τους λάθος νόημα!

      Διαγραφή
  2. Εάν δεν γίνει εξέγερση θα διαλύσουν τα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είναι ψευδοαριστεροί αυτοί τότε δεν έχεις λόγο να φοβάσαι να διαμαρτύρεσαι να .. να ...
    Αν και από την ΝΔ δεν περιμένεις να σταματήσουν οι βιαιότητες τότε αμφισβητείς τη δυνατότητα του κοινοβουλευτικού συστήματος να επιβάλλει την «τάξη» (όπως εσύ την εννοείς)
    Οταν καταλήγεις στην άποψη να πάρουν οι πολίτες τον νόμο στα χέρια τους μου θυμίζεις κάποιους φουσκωτούς κουρεμένους με σβάστικες στο σώμα και τα χέρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας θυμίζω...!! μόνο...! Τωρα ας βολευτούμε με τους μή φέροντες σβάστικες...μέχρι να έρθουν κι αυτές επειδή θα τις φέρουμε εμείς που δεν προστατευόμαστε και λέμε να κάνουμε αυτοάμυνα, αυτό που έχει προικίσει ο Θεός η Φύση όλα τα όντα. Απίστευτο, Αυτό κατάλαβατε! Ισως αν περιμένατε τα πάντα στη ζωή σας από το σπασμένο μαγαζί σας που πληρώνει φόρους ακόμα και για να μπορούν να βγαίνουν στη γύρα τα βολεμένα δήθεν εξεγερμένα απωλολά, αν δεν έχετε σίγουρο εισόδημα από γονικές ή κομματικές παροχές, τοτε, ας το κάνω πενηντάλεπτα. Αν δεν υπάρχουν θεσμοί, παρά μόνο στα χαρτιά, για να σε προστατεύσουν, τότε ντού ΚΑΙ στους σβάστικαίους. Πώς λένε οι σούπερ βαθυστόχαστοι eternal revolution...! ε λέω κι εγώ και πολλοί άλλοι που δεν έχουμε ΚΑΜΜΙΑ σχέση με σβάστικες, eternal resistance, σε όλα τα φρικιά ένα πράμα... να ζήσουμε θέλουμε με αξιοπρέπεια και χωρίς θολούρα.

      Διαγραφή
  4. Κλασσικά εμετική φασιστική φυλλάδα το Πρώτο Φλέμμα... χρυσαυγίτικη φρασεολογία με νεοδημοκρατικά-αδωνίστικα "επιχειρήματα"... κι επί της ουσίας ΤΙΠΟΤΑ... επί της κακοδικίας δηλαδή να μένει στη φυλακή μία αθώα συμπολίτης μας ΤΙΠΟΤΑ... επί της δυσαρμονίας του λαικού αισθήματος δικαιοσύνης με τη δικαστική απόφαση για την Ηριάννα ΤΙΠΟΤΑ... για το γεγονός ότι οι πρεζέμποροι και πολιτικοί απατεώνες είναι έξω ενώ η Ηριάννα είναι μέσα ΤΙΠΟΤΑ... αυτού του είδους την αίσθηση της "δικαιοσύνης" γι'αυτό το λαό και την πατρίδα έχετε και κάποιοι σχολιαστές εδώ μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τα είπες όλα περί αίσθησης δικαιοσύνης μερικών εδώ μέσα, δηλαδή εμού! Τσουβάλιασε κι άλλο,κλείσε κι άλλο το φακό, μίκραινε κι άλλο τις βάσεις δεδομένων, φέρε τα πράγματα κατά πώς τα έχεις εσύ τακτοποιημένα στη συνείδησή σου και τα βρήκες μια χαρά. Απ' ό,τι καταλαβαίνω αποκτήσαμε και αστυνομία διαδικτύου. Δε θα σπάμε μόνο μαγαζιά στο δρόμο αλλά και σκέψεις στα μπλογκς! Καλό Ιράν και καλό Ερντογάν σύντροφοι...

      Διαγραφή
  5. Προς τους διαχειριστές του ινφογνώμωνα. Προεκλογικά, ίσως Ιαν/15 ή Δεκ/14 είχατε αναδημοσιεύσει ένα σκίτσο με δύο κουκουλοφόρους να σπάνε μια βιτρίνα ένας τουρίστας να λέει στους καταστηματάρχες " το φασίστες σας σπάνε το μαγαζί" η καταστηματαρχίνα απαντά "αυτοί δεν είναι οι φασίστες αλλά οι δημοκράτες που διαμαρτύρονται για τους φασίστες" και ο καταστηματάρχης να κλείνει με το αμίμητο για τον ξένο "αυτοί ακόμα βαλανίδια τρώνε"...Πόσο πιο επίκαιρο!! Άραγε είναι εύκολο να το βρείτε και να το ξανανεβάσετε;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.