11/7/17

"Ο Γιαννάκης με τα λόγια, χτίζει ανώγεια και κατώγια"

9 σχόλια:

  1. Πω πω ξεράθηκα στα γέλια! Απίστευτο βίντεο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσιγκούνης όμως ... βρέχει που βρέχει δισεκατομμύρια ούτε για προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων έδωσε αλλά ούτε και για συντάξεις ... οι καραγκιόζηδες ...

      Διαγραφή
  2. Πάρε κόσμε, πάρε κόσμε, λεφτά να φαν' και οι κότες.... Έτσι μειώνεται το χρέος 50 τοις εκατό σε 2λεπτά... Εμ' τι απατεώνες είμαστε? Αριστερά και ηθικά... Βεβαίως βεβαίως ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενα απο τα μεγαλυτερα αηδιασματα που περασαν απο τη βουλη. Αυτο δειχνει και την ποιοτητα των κατοικων της περιοχης στην οποια ψηφιζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωρέ εφκιος από το πορτορίκο είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το να έχει ο συγκεκριμένος πολιτικός παλιάτσος εκλεγεί βουλευτής δεν μου προξενεί εντύπωση (αντιπροσωπεύει άριστα το ήθος και την νοητική κατάσταση του κόμματος και των ψηφοφόρων του (27.016 πολιτικοί κατσαπλιάδες)..
    Το να έχει όμως τελειώσει Ιατρική Αθηνών αυτός ο ανεκδιήγητος...είναι πρόβλημα, ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Read below about Mr. Μιχελογιαννάκης and set your expectations about the billions he found in minutes.....

    From protothema.gr 8/12/14

    Από το πρωί του Σαββάτου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης είχε αναγγείλει την απόφασή του να προχωρήσει σε απεργία πείνας μαζί με τους Σύρους πρόσφυγες που βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος.

    Αιτία ήταν μια σειρά από ζητήματα, όπως τα μέτρα που συζητούνται στην Βουλή, η τρόικα, το «άλλο ένα μνημόνιο» αλλά και οι δηλώσεις Νταβούτογλου για συνεκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου της Κύπρου.

    Αυτό όμως που δεν είπαν στον άνθρωπο ήταν ότι ο καιρός θα χαλάσει. Πώς να κάνει με την ησυχία του απεργία πείνας όταν βρέχει καταρρακτωδώς; Έτσι λοιπόν σηκώθηκε και πήγε σε μια καφετέρια να πιει το καφεδάκι του!

    Φυσικά η απόφασή του αυτή άφησε σύξυλους τους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία και κοντράρονταν για το ποιος θα τον βγάλει πρώτος σε ζωντανή σύνδεση. «Φεύγω, πάω για καφέ και θα ξανάρθω αργότερα», ήταν η ατάκα αποχώρησης του κ. Μιχελογιαννάκη παρατώντας το sleeping bag και την επαναστατική του διάθεση στην άκρη μετά από -ούτε- δύο ημέρες απεργίας πείνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευτυχώς εμείς την Αριστερά την ζήσαμε ως φάρσα. Για σκέψου τους καημενους τξς ανατολικής Ευρώπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ καλός!
    Να τον χαίρονται όσοι τον εμπιστεύθηκαν.
    Κι αυτόν και τους λοιπούς τυχοδιώκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.