24/7/17

Ερντογάν: Ισλαμιστής …όχι ιδεοληπτικός κρετίνος αλά Γκρέκα!

Την είδηση τη μεταφέρει ο ιστοχώρος της «Χουριέτ» και δεδομένης της πολύ σκληρής στάσης που τηρούμε εμείς απέναντι στον Ερντογάν, προσφέρεται για να αναδειχθεί πόσο χειρότεροι είμαστε – ή μάλλον είναι κάποιοι – στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Του ΜΙΧΑΗΛ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Η τουρκική Rönesans Health Investment και η γιαπωνέζικη Sojitz, συνήψαν χρηματοοικονομική συμφωνία ύψους 1,5 δισεκατομμυρίου δολαρίων (163 δισεκατομμυρίων γιεν) με οκτώ διεθνείς επενδυτές για την επένδυση σε πρότυπη γιγαντιαία νοσοκομειακή μονάδα στην κεντρική Κωνσταντινούπολη, η οποία ευελπιστούν να μετατρέψει την τουρκική μεγαλούπολη σε παγκόσμιο κέντρο «ιατρικού τουρισμού».
Περίπου το 80% της συνολικής επένδυσης του έργου καλύφθηκε με τη συμφωνία που υπογράφηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 21 Ιουλίου με τους επενδυτές JBIC, NEXI, SMBC, BTMU, Nippon Life Insurance Company, Dai-ichi Life Insurance Company, Iyo Bank και τέλος την Standard Chartered.
Πρόκειται για νοσοκομειακή μονάδα δυναμικότητας 2.700 κλινών, που θα λάβει την ονομασία İkitelli City Hospital της Κωνσταντινούπολης, θα δημιουργήσει 10.000 θέσεις εργασίας όταν τεθεί σε λειτουργία, σύμφωνα με δελτίο Τύπου που θα εκδόθηκε από τη Rönesans.

Για τη συνέχεια Defence_point

6 σχόλια:

  1. Καλα να το φτιαξουν. Το θεμα ειναι να βρουν και πελατες, που μαλλον θα ειναι εξαιρετικα δυσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ισλαμιστής …όχι ιδεοληπτικός κρετίνος αλά Γκρέκα!": Ωραίος τίτλος! Ορκισμένος Ισλαμιστής ή Εβραίος, πάντως αντιχριστιανός, αυτός που τον εμπνεύσθηκε! Τον εξοργίζει η αργία της Κυριακής, την τήρηση της οποίας παραλληλίζει με τις πρακτικές των αναρχικών των Εξαρχείων, συμπεριφορές που χαρακτηρίζει "κρετινικές" δηλ χριστιανικές, διότι ο κρετίνος προσδιορίζει γελοιοποιώντας το χριστιανό. Συγχαίρει λοιπόν ο εμπνευστής του τίτλου τον Ερντογάν που ανεγείρει νοσοκομείο για τη νοσηλεία των δολοφόνων του ISIS προς δόξαν του Ισλαμισμού του! Η απώλεια της λογικής....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχτε αντιληφθει οτι το ελληνικο ιατρικο συστημα φθινει καθημερινως? Οι καλυτεροι φοιτητες οδευουν στας Ευρωπας ακομα και για ειδικοτητα (ηδη υπαρχουν οι μισες θεσεις ειδικευομενων στα αζητητα) και οταν με το καλο τελειωσουν πανε και σαν ειδικευμενοι να εργαστουν για να παρουν προφανως παραπανω απο ενα 30αρι-60αρι ημερησιως (προς το παρον ειναι καλο για χαρτζλικ)και την αναμενομενη συνταξαρα του χιλιαρικου. Ακομα λοιπον κι αν φτιαχνοταν το εν λογω εργο στη χωρα μας, που θα ευρισκαν εργαζομενους ????? Με τι αμοιβες ??????? Αυτοι που θελουν να κανοιυν Ιατρικο τουρισμο πονταρουν στον ντοπιο μαλακα που θα δουλευει για κομματι ψωμι. Μονο που θα ειναι δυσκολο να βρεθει ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι είδους τίτλος είναι αυτός; Μήπως ο ισλαμιστής είναι ανθρωπιστής και όχι κρετίνος Ελληνας;
    Τώρα πως να εκλάβουμε αυτό το αφήγημα; Σας ξέφυγε; Και σιγά να μην πάνε αλλοδαποί για νοσηλία. Μπορεί τίποτα ξέμπαρκοι τρομοκράτες να πάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστος τιτλος αν τον μεταφρασεις σωστα , ασε που στις 4 πρωτες γραμμες παρουσιαζεται ολο το αρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.