8/6/17

Οι Ουκρανοί μας παίρνουν τα ρέστα…

Νέα άσχημα νέα για τους Ελληνες. Και όχι, αυτή τη φορά, από τον Σόϊμπλε, τον Ερντογάν, τον Ράμα, ή τα Σκόπια, αλλά από την Ουκρανία!
Και αυτή τη φορά πρόκειται για τη χαριστική βολή. Ο περιπατητής του διαδικτύου σκόνταψε επάνω στην τρομερή είδηση και την μεταφέρει πανικόβλητος, ακριβώς όπως την γράφει ο Ricky Twisdale στο Duran:
«Μια παγκόσμια συγκλονιστική ιστορική ανακάλυψη αναδύθηκε από την πλούσια επιστημονική αναγέννηση που σημειώνεται στην Ουκρανία. Η ανακάλυψη προορίζεται να ανατρέψει εκ βάθρων όλες τις προηγούμενες αντιλήψεις για την προέλευση του Δυτικού πολιτισμού.
΄Όπως προέκυψε, οι Ουκρανοί όχι μόνο είναι πράγματι Ευρωπαίοι, αλλά οι Ευρωπαίοι είναι στην πραγματικότητα Ουκρανοί.

Η είδηση της απίστευτης ανακάλυψης δημοσιεύτηκε στο Σπούτνικ Γερμανίας.
Οι φιλόσοφοι της αρχαίας Ελλάδας μιλούσαν λέει ουκρανικά. Αυτό κατά τον κ. Πιοτρ Γιουσένκο, αδελφό του πρώην προέδρου Βίκτωρ Γιουσένκο και πρώην βουλευτή, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράντα».
Ο Γιουσένκο δηλώνει ιστορικός. Όπως υποστηρίζει, υπήρχε κάποιος πολιτισμός συναποτελούμενος από 70 έθνη. Η Ουκρανία ήταν –λέει- ένα από αυτά, αν και ευρισκόμενο στις παρυφές αυτού του πολιτισμού.

Κατά τον Γιουσένκο, οι ΄Ελληνες φιλόσοφοι μιλούσαν και ουκρανικά. Ο διάσημος κυνικός φιλόσοφος Διογένης εκ Σινώπης, είχε μάλιστα εισηγηθεί την καθιέρωση της Ουκρανικής ως επίσημης γλώσσας του κράτους.

Δεν είναι αυτή η πρώτη εγκυκλοπαιδική εισφορά του Πιοτρ Γιουσένκο. Πριν μερικά χρόνια είχε οργανώσει μιαν έκθεση ζωγραφικής προσωπογραφιών «διάσημων Ουκρανών», που περιλάμβανε τα πορτραίτα του Ρώσου συγγραφέα Αντόν Τσέχωφ και του Αυστριακού γεννήτορα της Ψυχανάλυσης Σίγκμουντ Φρόυντ.
Αλλά ο Γιουσένκο δεν είναι ο πρώτος Ουκρανός διανοούμενος πού προβαίνει σε παρόμοιες ιστορικές ανακοινώσεις. ΄Ένα άλλο σεβάσμιο μέλος της Ουκρανικής Ακαδημίας, ο Βαλερί Μπέμπικ, είχε προηγουμένως ανακοινώσει την ανακάλυψή του ότι οι Θεοί και οι μυθολογικοί ήρωες των αρχαίων Ελλήνων ήταν Ουκρανοί.»

Μετάφραση: Μ Σ,

(Click “CC” to activate English captions)

10 σχόλια:

  1. Άνθρωποι χωρίς κολτούρα, δηλώνουν πως είναι ιστορικοί κι έχουν την απαίτηση όλοι οι άλλοι να ενστερνιστούν τις ανοησίες τους. Δεν είναι παράξενο να βγει κάποιος άλλος φαιδρός, ή και ο ίδιος και να μας πει πως τον Παρθενώνα τον έχτισαν αυτοί. Είναι γεγονός πως όλοι οι λαοί ζηλεύουν τον ελληνισμό, παραδέχονται όμως πως υπήρξε η βάση του δυτικού πολιτισμού. Σαν κι αυτόν τον αστοιχελιοτο Ουκρανό είναι κι ο Ερντογά, ο οποίος, παλαιότερα είπε πως "οι τούρκοι είναι οι κληρονόμοι του Βυζαντίου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπηρχε ένα τραγουδι που ελεγε : Η λογικη του μέλλοντος κυρα μου είναι η τρελλα.
    Φυσικο είναι κάθε μακακας συμπαντικα αγνωστος να προσπαθει να γινει καποιος ντορος γυρω από το ονομα του μηπως και βρεθει καμμια ΜΚΟ και τον υιοθετησει για να εξυπηρετησει τους σκοπους της.
    Από την άλλη μετα το παθημα των σκοπιανών που φωναζαν ότι είναι Μακεδόνες τοσα χρονια και εμεις γελάγαμε και στο τελος τους αναγνωρησε ολη η υφήλιος,δεν μπορεις να τον παιρνεις αυτόν τον ηλιθιο στην πλακα γιατι καποια μερα θα τρεχεις να σβυσεις άλλη φωτια.
    Θυμαται κανεις την μαυρη Αφροδιτη και τον τουρκο Ομηρο-ομαρ,λιγο ελειψε με το αμοιβομενο σπρώξιμο των μογγολων να διδάσκονται στα πανεπιστημια ολης της γης.
    Κατ'ευθειαν λοιπον σπασιμο των αυγων των φιδιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ... ΄καντε ουρά πίσω από τα βουλγαρούδια του γκρουέφσκι , τα ταγκαλάκια του ταγίπ και με΄τα τα λέμε ουκρανούδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασχημα νεα. δυστυχως οι Ελληνες στο παρελθον πριν 4000 χρονια μιλαγαν ... Ελληνικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εε τώρα έδεσε το γλυκό που λέμε...αφού μας έπιασε στο στόμα το τελευταίο πο#υτ@νακι των γερμανών κάτι ουστασε εγκληματίες και κάτι σλοβανοι και ανύπαρκτα αθρωπομαζωματα τύπου λιθουανοι εστονοι και δε συμμαζεύεται..ε ήρθε και η σειρά της σκ@τοχαβουζας της Ευρώπης ουκρανιγια να μας τη πει..κει που οι γερμαναραδες σιτωμενοι συνταξιούχοι παν σαββατοκύριακο για καμιά ξεπέτα σε κάνα ανήλικο (να θυμούνται και τα παλιά δηλαδή που άφησαν πολλά μπ@σταρδα στο ουκρανιγια) η σκ@τοχαβουζα του εμπορίου λευκής σαρκός ναρκωτικών εμπορίου ανθρωπινων οργάνων και πάσης βρωμιας πεδίο δόξης για την χαζαρομαφιοζικη γουρουνοφαρα που κατοικούσε εκεί ανέκαθεν ..αυτά τα κτήνη μας έχουν βρει τώρα αδύναμους και χωρίς ηγεσία Ελληνική και μας βαράν ..ο μέγας Ελύτης είχε δίκιο η Ελλάδα μας έχει τη μοίρα του ποιητή ή ακόμη σαν Τον Κύριο μας πτυεται και λοιδωρειτε από φαρισαίους πάντα στο τέλος όμως έρχεται η Ανάστασις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tόλεγα εγώ, όταν το πρώτο-διάβασα το πρωί, πως θα γίνει χαμός, ξεσηκωμός από τους καναπέδες, γρήγορα στ' άρματα, στ' άρματα, μαχαίρια, ψαλίδια, σφεντόνες: Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!
    Αστειεύεσαι; Μας πήραν το Όνομα, και την Βεργίνα και τον Αλέξανδρο και είπαμε, δηλαδή είπε ο συχωρεμένος, ο Επίτιμος, ο Μέγιστος: Ποιος θα το θυμάται σε δέκα χρόνια. Μας πήραν τα Ίμια και είπαμε, δηλαδή ο Σημίτης, ευχαριστώ στους Αμερικάνους. Μας είχανε πάρει προηγουμένως την Κύπρο και είχαμε πει ας πάει να κουρεύεται, η Κύπρος είναι μακριά. Λένε οι Τούρκοι 18 νησιά και το μισό Αιγαίο. Και μεις σφυρίζουμε, δηλαδή η σημερινή αριστερή ηγεσία μας, πως το Αιγαίο έτσι κι' αλλιώς ανήκει στα ψάρια του, αλλά πάρτε στα μουλωχτά και αυτούς τους φυγάδες σας να τους τηγανίσετε στο μεταξύ. Σήκωσαν όμως και την παντιέρα της τούρκικης Θράκης. Αλλά είμαστε διακριτικοί, κοιτάζουμε αλλού. Ετοιμάζουν και οι Αλβανοί τους Ουτσεκάδες να ελευθερώσουν την Θεσπρωτία, όπως έκαναν με το Κόσσοβο. Αλλά δεν βαριέσαι, Αλβανοί είναι αυτοί, γύρνα σε άλλο Κανάλι.
    Να μουντάρουν όμως τώρα και οι Ουκρανοί να μας πάρουν τους αρχαίους μας τίτλους τιμής και τούς φιλοσόφους μας. ΄Ε όχι δα. Φτάνει μέχρις εδώ -όπως είπε και η Τερέζα Μέι.
    Αυτό δεν θα το ανεχτούμε. Αν μας πάρουν τους φιλοσόφους, εμείς τι θα συζητάμε στα καφενεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μολις διαβασα το αρθρο μου ηρθε στο μυαλο η παλια καλη παροιμια"Μαθανε οτι γ@μιομ@στε πλακωσανε και οι γιουφτοι."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ελληνας δεν εχει αυτοπεπιθηση. Πουλιεται γρηγορα μολις δει ζορι. Εν μερη εχει να κανει με τον τροπο που μεγαλωσε (μαμακιας. μαλθακος). Αυτο το χουν αντιληφθει οι μογγολοι και εχουν κανει σεμιναρια στους αλβανους, τους γυφτους αλλα και στους αλλους δορυφορους τους προς οφελος τους.

      Διαγραφή
  8. Μάλιστα,ο Διογένης εκ Σινώπης προσπάθησε, την καθιέρωση της Ουκρανικής ως επίσημης γλώσσας του κράτους, να την περάσει με την μορφή τροπολογίας νύχτα σε ένα άλλο άσχετο νομοσχέδιο!
    Σύσσωμη η αντιπολίτευση αντέδρασε έντονα, όταν το πρόσεξε, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οταν ο Θάνος ο Μικρούτσικος εχει βαρεθεί να ειναι απόγονος του Περικλή όπως αισθάνονται και πολλοί άλλοι Έλληνες λέγοντας ουσιαστικά οτι έχουν βαρεθεί να ειναι Έλληνες κάποιος άλλος θα βρεθεί να παρει την ιστορία και την κληρονομιά μας τα έχουμε πει άπειρες φορές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.