30/6/17

Οι Ρώσοι κομάντος αποχωρούν από το Αφρίν - Επί θύραις τουρκική εισβολή;

Μια σημαντική είδηση δημοσίευσε χθες το βράδυ η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Γενί Σαφάκ και αναδημοσιεύουν σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, 200 Ρώσοι κομάντος και αριθμός τεθωρακισμένων οχημάτων που στάθμευαν σε διάφορες περιοχές του καντονιού Αφρίν, ως πρακτικό δείγμα του ενδιαφέροντος της Ρωσίας για την ασφάλειά του και ως πρακτικό μέσο αποτροπής οποίασδήποτε επειθετικής ενέργειας της Τουρκίας, εναντίον των Κούρδων του Αφρίν, αποχώρησαν από τις θέσεις που είχαν εγκατασταθεί.
Η εκκένωση της περιοχής ξεκίνησε πριν από 15 μέρες και τις τελευταίες μέρες ολοκληρώθηκε η μετακίνηση στρατευμάτων και μέσων.
Και πάλι σύμφωνα με το προαναφερθέν δημοσίευμα, στο Αφρίν έχουν παραμείνει από 20 έως 50 στελέχη των υπηρεσιών πληροφοριών της Ρωσίας, οι οποίοι όμως είναι κι αυτοί σε ετοιμότητα για να αποχωρήσουν.

1 σχόλιο:

  1. Latest news that surfaced last night and today showing 160 Russian troops arriving at Affrin and today (June 30) a meeting will be held between the Kurds and the Russians for increased military cooperation in the area of Affrin.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.