28/6/17

Παγκόσμιος κυβερνοπόλεμος σε εξέλιξη μεταξύ των ΗΠΑ, της Ρωσίας και της Κίνας ή ο Πρώτος Παγκόσμιος Κυβερνοπόλεμος

 Strategika51

Αν ο ορισμός ενός παγκοσμίου πολέμου είναι θέμα για τους ιστορικούς, δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ζούμε ένα πλήρη αδήλωτο παγκόσμιο πόλεμο που ξεφεύγει ​​από τα συνήθη σχήματα που ορίζουν τη κλασική σύγκρουση.
Για ορισμένους παρατηρητές, είμαστε στη μέση ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου, που ξεκίνησε το 2011 με τις υβριδικές επιχειρήσεις της αλλαγής των καθεστώτων στον αραβικό κόσμο.

Άλλοι πιστεύουν ότι ξεκίνησε το 2003 με την εισβολή στο Ιράκ.

Πιστεύουμε από την πλευρά μας ότι αυτός ο πόλεμος ενός νέου είδους άρχισε το 1991 με το δεύτερο πόλεμο του Κόλπου.

Αυτό που φαίνεται βέβαιο είναι ότι ζούμε αυτή τη στιγμή το πρώτο παγκόσμιο κυβερνοπόλεμο .

Αυτή η πρώτη παγκόσμια σύγκρουση στον τομέα του κυβερνοχώρου συμπίπτει με έναν οικονομικό και χρηματοπιστωτικό πόλεμο ακραίας αγριότητας κατά της Ρωσίας και του Ιράν καταρχάς και με έναν αληθινό αμερικανικό Εμφύλιο Πόλεμο 2.0 που περιορίζεται για την ώρα στο εσωτερικό του κρατικού μηχανισμού των ΗΠΑ.

Μετά τον ολικό οικονομικό πόλεμο με καταστροφικές επιπτώσεις σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους, ήρθε ο καιρός των παγκόσμιων επιθέσεων στο κυβερνοχώρο .

Οι ικανότητες για κυβερνοπόλεμο από πάνω από 70 κυβερνήσεις είναι σε δράση αυτή τη στιγμή στο πλαίσιο πολλαπλών διασταυρωμένων επιθέσεων μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, που υποστηρίζονται από τους συμμάχους τους στο ΝΑΤΟ και εκτός ΝΑΤΟ, της Ρωσίας, του Ιράν, της Κίνας και η άλλων χωρών.

Strategika51

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.