10/6/17

Οι Τούρκοι έποικοι είναι πλέον περισσότεροι από τους τουρκοκύπριους στα κατεχόμενα

Πλειοψηφία Τούρκων στα κατεχόμενα επιδιώκει το καθεστώς μέσα από τις μαζικές «πολιτογραφήσεις». Όπως αναφέρεται στα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, στόχος του κατοχικού καθεστώτος είναι ο αριθμός των ατόμων που θα λάβουν την «υπηκοότητα» του ψευδοκράτους να φτάσει τις 130 χιλιάδες.
Αριθμός όχι τυχαίος αφού μετά από μια τέτοια κίνηση οι Τούρκοι που θα έχουν λάβει την «υπηκοότητα» του ψευδοκράτους θα είναι περισσότεροι από τους Τουρκοκύπριους. Σύμφωνα με κάποια στοιχεία που έχουν δοθεί, ο πληθυσμός στα κατεχόμενα είναι σήμερα στις 220 χιλιάδες.
Δημοσίευμα της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Αφρίκα» αναφέρει ότι το καθεστώς των κατεχομένων παραχωρεί επί καθημερινής βάσεως 80-100 «υπηκοότητες».
Σύμφωνα με τον ηγέτη του Κόμματος Ενωμένη Κύπρος, Ιζέτ Ιζτζιάν, οι ενέργειες αυτές γίνονται κατ’ εντολή της Άγκυρας και συγκεκριμένα του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης. Ο Ιζέτ Ιζτζιάν υποστήριξε πως το ΑΚΡ έδωσε εντολή όπως δοθεί «υπηκοότητα» σε 27 χιλιάδες άτομα. Ανέφερε περαιτέρω ότι στόχος της «συγκυβέρνησης» των κατεχομένων είναι να αυξηθεί «ο αριθμός των Τούρκων ψηφοφόρων από 105 σε 120 χιλιάδες». Αυτός ο αριθμός θα επιτευχθεί εάν δοθούν άλλες 25 έως 30 χιλιάδες. Κάτι που στη «συγκυβέρνηση» των κατεχομένων πιστεύουν ότι θα τους δώσει πλειοψηφία. 
Αναφερόμενος στις συνομιλίες για το Κυπριακό ο κ. Ιζτζιάν είπε πως ο αριθμός που δόθηκε από τον «πρόεδρο» σ’ ότι αφορά τα άτομα με τουρκοκυπριακή «υπηκοότητα» ήταν 220 χιλιάδες. Με τη μαζική παραχώρηση «υπηκοοτήτων» ο αριθμός αυτός ανήλθε στις 250 χιλιάδες. Οι αριθμοί αυτοί, ανέφερε ο κ. Ιζτζιάν, δυναμιτίζουν τις προσπάθειες στο Κυπριακό και δημιουργούν προβλήματα. 
Στα κατεχόμενα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, όπως η εφημερίδα «Κίπρις», δημοσιοποιούν καθημερινά στοιχεία ατόμων που έχουν πάρει την «ταυτότητα» του ψευδοκράτους. Χθες η «Κίπρις» δημοσίευσε τα ονόματα άλλων 29 ατόμων, διαφόρων ηλικιών, στα οποία έχουν δοθεί υπηκοότητες. Τα ονόματα αυτά καταγράφονται στην «επίσημη εφημερίδα» του ψευδοκράτους και στη συνέχεια τα μέσα ενημέρωσης τα αναδημοσιεύουν. 
Πηγή: Φιλελεύθερος

1 σχόλιο:

  1. Στην Κύπρο, υπό τα αδιάφορα όμματα τής Διεθνούς Κοινότητος, ετελέσθη το έγκλημα τού εποικισμού. Μετά από 43 χρόνια, ο γέγονε γέγονε και τίποτε δεν μπορεί ν' αλλάξει πια. Έποικοι από την Τουρκία, των οποίων τα παιδιά και τα εγγόνια έχουν γεννηθεί στα Κατεχόμενα και ασφαλώς κάποια από μεικτούς γάμους, μεταξύ εποίκων και Τουρκοκυπρίων.

    Ό,τι χάνεται με πόλεμο κερδίζεται μόνο με πόλεμο. Όλα τα άλλα είναι για να γίνεται κουβέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.