4/6/17

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ
Με μεγάλη μας θλίψη  μαθαίνουμε πως ελικόπτερο των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων που είχε απογειωθεί από την περιοχή Σενόμπα της επαρχίας Ουλούντερε του νομού Σιρνάκ, αφού χτύπησε σε γραμμή υψηλής τάσης, κατέπεσε με αποτέλεσμα 13 Τούρκοι στρατιωτικοί να γίνουν μάρτυρες.

Ως κοινότητα Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης, ευχόμαστε στον Αλλάχ οι ηρωικοί Τούρκοι στρατιώτες να έχουν το έλεος του και οι τεθλιμμένοι συγγενείς τους υπομονή.
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
Σχ: Αλήθεια οι Έλληνες αυτοί πολίτες όταν στις 20/4/2017 κατέπεσε ελληνικό στρατιωτικό ελικόπτερο έβγαλαν καμία ανάλογη ανακοίνωση ; Η μήπως εκείνοι ήταν ¨γκιαούρηδες¨ ;

tourkikanea.gr


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ GTGB ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ


Συλλυπητήρια
Μαθαίνουμε πως ελικόπτερο των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων που είχε απογειωθεί από την περιοχή Σενόμπα της επαρχίας Ουλούντερε του νομού Σιρνάκ, αφού χτύπησε σε γραμμή υψηλής τάσης, κατέπεσε με αποτέλεσμα 13 Τούρκοι στρατιωτικοί να γίνουν μάρτυρες.
Ικετεύουμε τον Αλλάχ οι ηρωικοί Τούρκοι στρατιωτικοί που έγιναν μάρτυρες σε αυτό το θλιβερό περιστατικό που μας  έριξε σε βαθιά θλίψη, να έχουν το έλεος του και οι συγγενείς τους υπομονή.
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
1/6/2017
Σχ: Το σωματείο αυτό όπως και η ΤΕΞ στην Ξάνθη αποτελούν δύο άτυπα προξενεία της Τουρκίας. Με άδηλους πόρους και εκδηλώσεις πάντα προς την κατεύθυνση του εκτουρκισμού του συνόλου της μειονότητας.

1 σχόλιο:

  1. Το ότι τα θύματα αναφέρονται επίσημα ως "μάρτυρες", αποτελεί έμμεση ομολογία του ισλαμικού καθεστώτος της Τουρκίας πως πέθαναν εξ αιτίας εχθρικής ενέργειας και όχι από κάποια βλάβη συνεπεία κάποιας πρόσκρουσης σε κάποια καλώδια...
    Στο ισλάμ δεν είναι δα και μάρτυρας όποιος πάει από αυτοκίνητο ή τον πατήσει το τρένο.
    Νομίζω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.