13/5/17

Δεύτε τελευταίον ασπασμόν στις ψευδαισθήσεις


Η αγλαής ενσάρκωση του αντιμνημονιακού αγώνα, ο άνθρωπος που σκότωσε την τρόικα (έτσι δεν πλάσαρε με διαρροές το ελληνοπρεπές «ουάου» που απάντησε στο ψιθύρισμα του Ντάισελμπλουμ; Ότι του ψιθύρισε «μόλις σκότωσες την τρόικα»), ο νέος Κολοκοτρώνης (όπως τον απεικόνιζαν οι ενθουσιώδεις οπαδοί του στα social media), αυτός που θα συν-ηγείτο στο έπος της νέας εθνεγερσίας ενάντια στους δυνάστες – δανειστές – τοκογλύφους, που ήθελαν να κλέψουν, ου μόνον κάθε σπιθαμή της ελληνικής γης μας, αλλά ακόμη και τον ήλιο μας, για να τον εκμεταλλευτούν εκεί, στον μουντό, σκοτεινό, ευρωπαϊκό Βορρά (τα έχετε ακούσει αυτά), μίλησε χθες στον ΣΚΑΙ και έδωσε τα άγια τοις κυσί: Αποκάλυψε ότι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης… έλεγε ανοησίες!
Και όχι μόνο ανοησίες αλλά ήταν καθ΄ ολοκληρίαν ένα οργανωμένο ψέμα, αφού ο αρχιστράτηγος της  νέας λαϊκής εποποιίας, ο Αλέξης, του είχε διευκρινίσει ότι δεν θα εφαρμοστεί, γιατί ήταν απλώς πρόγραμμα του κόμματος και όχι της νέας κυβέρνησης!! (αλλά στο λαό που τους ψήφιζε δεν το είχαν πει!).  
Όμως επειδή το τελευταίο, περί μη εφαρμογής, δεν γνωρίζουμε αν αληθεύει, παραμένουμε στο αρχικό, το περί «ανοησίας».
Τέτοια βλασφημία στα άγια των αγίων! Τέτοια βεβήλωση στο ευαγγέλιο της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, όπως ήταν το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, τέτοια απαξίωση στον οδικό χάρτη της λαϊκής απελευθέρωσης από τα μνημονιακά δεσμά που χάλκευσαν οι προδότες Κουίσλινγκ, σε συνεργασία με τους ξένους κατακτητές, αυτούς που αλυσσόδεναν και σκότωναν το λαό μας!

Για τη συνέχεια liberal


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.