2/5/17

Για τους Ευαγόρες Παλληκαρίδηδες...

...υπηρετούν στην ΕΛΔΥΚ τα παιδιά μας
Επιστολές γονέων φαντάρων που υπηρετούν στην Κύπρο προς τον Διοικητή της Δύναμης
Οι γονείς ενός νεαρού Θεσσαλονικιού ΕΛΔΥΚάριου που ζουν στη Νέα Μενεμένη, συγκινημένοι, προστάζουν κι εύχονται στον γιο τους δύο μόνο λέξεις: Ένα ονοματεπώνυμο. Που τα λέει όλα, σε όλους, πλήρως: «Ευαγόρας Παλληκαρίδης»
Τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου στη «Σημερινή» δημοσιεύσαμε δισέλιδο φωτο-ρεπορτάζ, με τίτλο «Η άσκηση των Ενόπλων Υπερασπιστών της Λευκωσίας». Αφορούσε μια σπουδαία άσκηση αγώνα σε κατοικημένο τόπο που διεξήγαγαν οι Εθνοφύλακες (μέχρι και 74χρονοι εθελοντές) του 42ΤΕΘ, την οποία παρακολούθησε κι ο νέος Αρχηγός ΓΕΕΦ αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης.
Αργότερα πήγαμε στην ΕΛΔΥΚ για τις δικές της, διαρκούς ανάπτυξης πολεμικές ασκήσεις, καθώς αποτελεί το επίμονα κι επίπονα εκπαιδευόμενο κι εξοπλιζόμενο, καλύτερο σύνταγμα πεζικού των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Πριν όμως, από κάθε φωτο-ρεπορτάζ, μια χειρόγραφη επιστολή παίρνει επάξια την προτεραιότητα δημοσίευσης. Θα το διαπιστώσετε με την ανάγνωσή της, αμέσως παρακάτω.
Ο νεαρούλης Θεσσαλονικιός του 2017, που κλήθηκε να υπηρετήσει τη θητεία του στον Ελληνικό Στρατό, επέλεξε εθελοντικά, όπως πολλοί άλλοι νεαροί απ’ όλη την Ελλάδα, να υπηρετήσει την πατρίδα στην Κύπρο. Στην ΕΛΔΥΚ. Οι γονείς του στη Νέα Μενεμένη, συγκινημένοι, προστάζουν κι εύχονται στον γιό τους δύο μόνο λέξεις: Ένα ονοματεπώνυμο. Που τα λέει όλα, σε όλους, πλήρως: «Ευαγόρας Παλληκαρίδης»…

για τη συνέχεια Signalive

2 σχόλια:

  1. Μακαριοι οι γονεις που εχουν ανδρωσει τέτοιους γυιους ώστε να μπορουν να γινουν ηρωεες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άξιοι γονείς,λαμπρή οικογένεια.Τους οφείλουμε σεβασμό και τιμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.