14/5/17

Ο Ερντογάν και τα πυρηνικά

Η Τουρκία, όπως έγραψε η εφημερίδα μας, έφτιαξε δικό της πύραυλο με βεληνεκές 280 χλμ. Η πρώτη δοκιμή του έγινε στις 11 Μαΐου στη Μαύρη Θάλασσα. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι ο μεγαλομανής ισλαμιστής πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιδιώκει επί των ημερών του να έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή πυρηνικών όπλων, ώστε η Τουρκία να μπει οριστικά και αμετάκλητα στο κλαμπ των υπερδυνάμεων, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν τεράστιας κλίμακας καταστροφή σε οποιονδήποτε τολμήσει να τους αντιπαρατεθεί.

Η «κυριακάτικη δημοκρατία» είναι το μοναδικό μέσο ενημέρωσης στην πατρίδα μας που με άρθρο ειδικού συνεργάτη της (στις 7/2/2016) είχε περιγράψει αναλυτικά το πυρηνικό πρόγραμμα της γείτονος, τις αυξανόμενες δυνατότητές της και την ταχύτητα με την οποία μπορεί να ολοκληρώσει την υλοποίηση της κατασκευής πυρηνικών και βαλλιστικών όπλων.
Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων λεπτομερειών, η εφημερίδα μας αποκάλυπτε ότι «από τη δεκαετία του ‘70 είχαν δημοσιευτεί στον διεθνή Τύπο ειδήσεις και αναλύσεις σχετικά με το ότι στην Τουρκία υπήρχε η πολιτική βούληση να αποκτήσει η χώρα πυρηνική τεχνολογία με απώτερο σκοπό την κατασκευή κάποιου πυρηνικού εκρηκτικού όπλου. Είχε προηγηθεί η τεκμηριωμένη προσπάθειά της για την απόκτηση ενός ειδικού τύπου πυροκροτητή από τη διεθνή αγορά μέσω μιας αλυσίδας εταιριών τουρκικών συμφερόντων, που δραστηριοποιούνταν για τον σκοπό αυτό στις κυριότερες τεχνολογικές πρωτεύουσες. […] Αναφορικά με την πυραυλική και τη βαλλιστική τεχνολογία που απαιτούνται ώστε η χώρα να μπορεί να μεταφέρει ένα πυρηνικό όπλο σε μεγάλες αποστάσεις, θα πρέπει να τονιστεί ότι σε γενικές γραμμές η πυραυλική τεχνολογία απαιτεί μεγαλύτερη τεχνολογική ικανότητα συγκρινόμενη με την πυρηνική. Η Τουρκία σήμερα είναι κατασκευαστής πυραύλων ακριβείας μέσου βεληνεκούς (YILDIRIM) ή και πυραύλων τύπου Tomahawk (Soam) και έχει εκπονήσει εθνικό στρατηγικό σχέδιο για την απόκτηση βαλλιστικής τεχνολογία, πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς, με σκοπό τα 100 χρόνια της νίκης εναντίον των Ελλήνων το 2022 να σηματοδοτηθούν με την εκτόξευση πυραύλου στο Διάστημα.
Συνεπώς, η Τουρκία διαθέτει αρκετή τεχνογνωσία διαχείρισης τεχνολογίας και ικανοποιεί και το τελευταίο τεχνολογικό κριτήριο. Επιπροσθέτως, η στρατηγική συμμαχία της με το Πακιστάν τής έχει δώσει τη δυνατότητα να έχει άμεση πρόσβαση στις επιμέρους τεχνικές λεπτομέρειες. Ετσι, η Τουρκία διαθέτει τις επιμέρους τεχνολογίες και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για την απόκτηση πυρηνικών και βαλλιστικών όπλων, τα οποία μπορεί να συναρμολογήσει μέσα σε μόλις έξι μήνες».
Οσα όπλα ετοιμάζει ο «νεοσουλτάνος» Ερντογάν θα σημαδεύουν και εμάς. Ενώ η Τουρκία εξοπλίζεται σαν αστακός, η ημετέρα πολιτική τάξη αφοπλίζει το έθνος, διασύρει τον λαό, πολεμά την Ιστορία και την παράδοση, και αποδυναμώνει το κράτος. Οι οιωνοί είναι κάκιστοι.

dimokratianews.gr

1 σχόλιο:

  1. Τα ντοπια λαμογια ευελπιστουν ότι μεχρι το 2022 η Ελλαδα θα εχει γινει επαρχια της τουρκιας οποτε θα μας προστατευει αυτή.
    Σατανικο σχεδιο,να τρεχουν τα μεμετια,να βαζουν χρηματα και κοπους ενώ εμεις αραχτοι στις καφετεριες να τους βλέπουμε να τρεχουν για να μας προστατευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.