9/5/17

Μπήκαν θεμέλια για την προεκλογική εκστρατεία Ν.Παπαδόπουλου

ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και Αλληλεγγύη έβαλαν σήμερα τα θεμέλια της κοινής προεκλογικής εκστρατείας του κοινού τους υποψήφιου Νικόλα Παπαδόπουλου για τις προεδρικές εκλογές του 2018
Σε σύσκεψη που είχαν στα γραφεία της Αλληλεγγύης, οι τρεις Πρόεδροι των κομμάτων μαζί με τους συνεργάτες τους, συζήτησαν τα πρακτικά ζητήματα της προεκλογικής και συμφώνησαν στη δημιουργία ομάδας για καταρτισμό του προεκλογικού προγράμματος. Παράλληλα, εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την εκλογή του κ. Παπαδόπουλου και την αλλαγή στη διακυβέρνηση του τόπου.
Σε δηλώσεις της μετά τη συνάντηση, η κ. Θεοχάρους εξέφρασε αρχικά την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση της για την προεκλογική πορεία, καθώς σήμερα έχουν δρομολογήσει όλες τις πρακτικές υποχρεώσεις που πρέπει να ακολουθήσουν για να αξιοποιήσουν τη πολύ μεγάλη δυναμική που έχει αναπτυχθεί με την υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου.

"Έχουν δρομολογηθεί τα γεγονότα με τέτοιο βαθμό τα γεγονότα που τίποτα δεν θα μείνει στην τύχη, όλα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αναμένουμε ότι και άλλα κόμματα, και ομάδες πολιτών και οργανωμένα σύνολα, συν τω χρόνω θα προσχωρήσουν στη συλλογική μας προσπάθεια για να αλλάξουμε τις πολιτικές σε αυτό τον τόπο, για να δημιουργήσουμε στρατηγική. Δεν μιλάμε για νέα στρατηγική, αλλά για στρατηγική γιατί μέχρι τώρα δεν υπήρχε στρατηγική για να την αλλάξουμε", είπε, και εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες, την εντιμότητα και την πίστη του Νικόλα να σώσουν το λαό.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού αρχικά συνεχάρη τον Μαρίνο Σιζόπουλο για την επανεκλογή του στην Προεδρία της ΕΔΕΚ, εξέφρασε την αισιοδοξία του καθώς διαπιστώνει μια δυναμική που αναπτύσσεται από την μεγάλη προσπάθεια για αλλαγή. Όπως είπε, σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι μόνο τα τρία κόμματα, αλλά συντάσσονται και άλλα οργανωμένα σύνολα, οι ανένταχτοι πολίτες, η ευρύτερη κοινωνία που δεν αποδέχεται τα κοινωνικά και εθνικά αδιέξοδα του παρελθόντος.

Όπως είπε ο κ. Παπαδόπουλος σήμερα συζήτησαν τα πρακτικά ζητήματα της προεκλογικής εκστρατείας και έχουν συμφωνήσει στον καταρτισμό μιας ομάδας εργασίας από εκπροσώπους των των κομμάτων για την ετοιμασία και τη σύνταξη του προεκλογικού προγράμματος που θα είναι έτοιμο το συντομότερο δυνατό. Ο όρος εντολής της ομάδας, όπως εξήγησε, είναι να ετοιμάσει προτάσεις τόσο για τη νέα στρατηγική στο Κυπριακό όσο και για όλους τους τομείς της εσωτερικής διακυβέρνησης.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, αρχικά ευχαρίστησε για τις ευχές για την επανεκλογή του, σημειώνοντας πως το μήνυμα από τις χθεσινές εκλογές της ΕΔΕΚ είναι η ισχυρή εντολή που τα μέλη του κόμματος έχουν δώσει στη νέα ηγεσία για να προχωρήσει με τη συνεργασία των τριών κομμάτων με κύριο στόχο την απαλλαγή της χώρας από τη σημερινή "καταστροφική διακυβέρνηση τόσο όσον αφορά αλλά και όσον αφορά θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης".

"Θα ακολουθήσουμε αυτή τη πορεία και αυτή τη γραμμή χωρίς παρεκκλίσεις και είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι σήμερα προχωρήσαμε στον πρώτο πρακτικό σχεδιασμό για το πώς ακριβώς θα οργανωθεί κατά τον καλύτερο και πλέον αποτελεσματικό τρόπο η προεκλογική εκστρατεία του κοινού υποψηφίου, του Νικόλα Παπαδόπουλου για να δημιουργήσουμε τις προοπτικές και πιθανότητες επιτυχίας", είπε και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η προσπάθεια μπορεί να ευοδωθεί με επιτυχία.

Ο κ. Σιζόπουλος πρόσθεσε πως ήδη έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει σύντομα ένας κύκλος εκδηλώσεων και συγκεντρώσεων σε όλη τη Κύπρο για να ενημερωθεί ο λαός για τις προοπτικές της υποψηφιότητας αλλά και τους βασικούς σχεδιασμούς.
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.