3/5/17

Σύμβουλος του Ερντογάν: Η Τουρκία μπορεί να χτυπήσει αμερικανικά τεθωρακισμένα!

  • Ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου, Ιλνούρ Τσεβίκ
«Βόμβες» έριξε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ραδιοφωνικό σταθμό CRI ο Ιλνούρ Τσεβίκ, σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο Ερκάν Ταν τι έχει να πει στις ΗΠΑ «οι οποίες πήραν υπό την προστασία τους τους τρομοκράτες του PKK και έγιναν επίσημα η ασπίδα τους», υποστήριξε ότι δεν σημαίνει τίποτα το γεγονός ότι στην περιοχή τριγυρνούν αμερικανικά τεθωρακισμένα!
«Εάν οι τρομοκράτες του ΡΚΚ συνεχίσουν να επιτίθενται στο εσωτερικό της Τουρκίας –γνωρίζετε ότι διεισδύουν στη χώρα από τη βόρεια Συρία–, τότε… Ξέρετε, έτσι έγινε και με τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Μια βραδιά, έτσι ξαφνικά, πήγαμε εκεί και βρεθήκαμε στην αλ Μπαμπ. Το ίδιο μπορεί να γίνει και στη βόρεια Συρία. Αν το προχωρήσουν πολύ, τότε και εμείς θα πράξουμε αναλόγως. Και το γεγονός ότι είναι εκεί αμερικανικά τεθωρακισμένα, δεν σημαίνει τίποτα. Κάποια ρουκέτα θα σημαδέψει και αυτούς», ήταν τα ακριβή του λόγια.
Μάλιστα ο δημοσιογράφος έσπευσε να σχολιάσει ότι ο σύμβουλος του προέδρου της Τουρκίας είπε βαριές κουβέντες, για να πάρει αμέσως την απάντηση: «Αν σου κάνουν εκείνοι τέτοια πράγματα, τι άλλο σου μένει να κάνεις;».

2 σχόλια:

  1. Στοιχηματιζω ότι ακομα και να χτυπησει αμερικανικα τεθωρακισμένα θα βρουν τροπο οι αμερικανοι να δικαιολογησουν το σουλτανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.