20/5/17

Λαθραία τσιγάρα, πυροβολισμοί και… ενοικιαζόμενα δωμάτια

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και όσα είπαν άνθρωποι που βρίσκονται είτε εντός είτε εκτός των τειχών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου στα «ΝΕΑ», το συγκεκριμένο πανεπιστημιακό ίδρυμα συγκεντρώνει, μάλλον, τις περισσότερες παράνομες δραστηριότητες. Αρχής γενομένης από το εμβληματικό κτίριο του ΕΜΠ στην Πατησίων. Από τη Στουρνάρη και τον πλαϊνό πεζόδρομο της Τοσίτσα μέχρι και την πίσω πλευρά στην Μπουμπουλίνας, το κτίριο αποτελεί καταφύγιο δεκάδων παράνομων δραστηριοτήτων. 
Ολόκληρη η Στουρνάρη, λίγα μέτρα μετά την Πλατεία Εξαρχείων και μέχρι την Πατησίων, είναι σπαρμένη με δεκάδες πωλητές λαθραίων τσιγάρων. Τα τσιγάρα είναι κρυμμένα παντού, σε ρολόγια της ΕΥΔΑΠ στα πεζοδρόμια, καμουφλαρισμένα αυτοκίνητα μονίμως διπλοπαρκαρισμένα. Οι εικόνες με τις τεράστιες μαύρες πλαστικές σακούλες που μαρτυρούν το περιεχόμενό τους από τις γωνίες που σχηματίζουν οι κούτες, να μπαινοβγαίνουν από την πλαϊνή είσοδο του Πολυτεχνείου, είναι μόνιμες. «Εκεί βρίσκεται η μεγαλύτερη πιάτσα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων στην Αθήνα, καθώς υπάρχει ανοιχτή γραμμή εκατοντάδων αλλοδαπών που "δουλεύουν'' εκεί με τις βασικότερες πηγές τροφοδοσίας λαθραίων τσιγάρων σε όλη την Ελλάδα», λέει στα «ΝΕΑ» στέλεχος υπηρεσίας του υπουργείου Οικονομικών που ασχολείται με το λαθρεμπόριο. «Λίγες ώρες αν καθήσεις και παρατηρήσεις τις κινήσεις, θα καταλάβεις αμέσως πώς λειτουργεί όλο το σύστημα και ότι ένα σημαντικό κομμάτι του προαύλιου χώρου του Πολυτεχνείου είναι η καθημερινή κρυψώνα μεγάλων ποσοτήτων λαθραίων τσιγάρων», λέει.

Στην Πολυτεχνειούπολη. Η υπόθεση των λαθραίων τσιγάρων -μιλώντας για το κοινό ποινικό δίκαιο και όχι για τα ζητήματα που

Για τη συνέχεια TA NEA

4 σχόλια:

  1. Και οι ναρκωμενοι "αρμοδιοι" (ΟΛΩΝ των βαθμιδων) καμιλοπαρδαλιζουν σιωπηλοι.
    Μηπως τους βολευει ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το άσυλο είναι ξεπερασμένο. Ας όψεται η αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεέ μου, πως καταλήξαμε έως εδώ..! Ποτέ στην Πατρίδα μας δεν υπήρχε τέτοιος ξεπεσμός. Που ακούστηκε, το Μετσόβιο, να είναι κέντρο παραβατικότητας και μάλιστα να κατέχει τα πρωτεία; Κατάντια..Κατάντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.