4/5/17

Σε δίκη για υποκίνηση ισλαμοφοβικής βίας η Σώτη Τριανταφύλλου


Σε δίκη παραπέμπεται η γνωστή συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου με την κατηγορία της δημόσιας υποκίνησης βίας ή μίσους με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, για τον ισχυρισμό πως «ο Μάρκο Πόλο [είπε πως] φανατικός μουσουλμάνος είναι αυτός που σου κόβει το κεφάλι, ενώ μετριοπαθής είναι εκείνος που σε κρατάει για να σου κόψουν το κεφάλι», κάτι που ο μηνυτής θεωρεί πως είναι ψέμα.
Η δίκη θα γίνει στο Η Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών στις 21 Ιουλίου 2017.

Την ιστορία την ξεκίνησε ο διαχειριστής του blog με τους...831 φίλους στο facebook, που φέρει τον τίτλο "Racist Crimes Watch",  ο κ. Παναγιώτης Δημητράς, με αφορμή ένα άρθρο της Σώτης Τριανταφύλλου στην Athens Voice.


Για τη συνέχεια Eyedoll

33 σχόλια:

  1. Ἐὰν δὲν εἶναι δούλεμα - πλάκα (πέρασε ἡ πρωταπριλιά, βεβαίως), δὲν πᾶμε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευριπίδης Μπίλλης
    Μην γράφετε τέτοια θα σας "μηνύσουν" οι ΤσιπροΚαμμενοΣαμαροΒενιζελοΚυριάκοΦωφοΛεβέντηδες. Να λέτε "ζήτω η μαντήλα" που δείχνει την "περηφάνεια" του ανώτερου "όχι" ρατσιστικά μουσουλμανικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίος ο Δημήτρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τό θέμα τῆς λεγομένης ἰσλαμοφοβίας, εἶναι ὅπως καί αὐτό τοῦ ἀντισημιτισμοῦ, πρός ἔρευνα. Τόσο ἀπό ἀπόψεως ἱστορίας τῶν ὅρων αὐτῶν ὅσο καί ἀπό ἀποψεως ἐλευθέρας ἀλλά καί ἀντικειμενικῆς ἱστορικῆς ἐρεύνης. Δεῖτε π.χ. http://www.meforum.org/2637/marco-polo-islamophobe, καί συνεχίστε τήν ἔρευνα.
    Τέτοια θέματα, νομίζω, δέν εἶναι γιά αἴθουσες δικαστηρίων, αλλά γιά ἐλέυθερο δημόσιο διάλογο, μέ τίς δέουσες φυσικά ἀντιπαραθέσεις.
    Τό ψέμμα εἶναι πρόβλημα, καί οἰ κατασκευασμένες καί κατευθυνόμενες "ἀλήθειες", ὄχι οἱ ἱστορικῶς προκύπτουσες καί ὑποστηρίξιμες ἀπόψεις καί ἀλήθειες.
    Ἐξ ἄλλου, ὁ κος Δημητράς πῶς ζῆ; Ἐργάζεται ποῦ; Διότι, πολλές φορές ἐμφανίζεται σέ θέματα ρατσισμοῦ καί ὑποστηρίζει ἀκόμη καί δικαστικῶς ἀκραῖα "ἐναλλακτικά" πράγματα, ὅπως τήν ἀθεΐα ὄχι ὡς δικαίωμα, ἀλλά ὡς δικαίωμα ἐπιβολῆς της στόν δημόσιο-κοινωνικό χῶρο.
    Ἐμεῖς οἱ κανονικοί ἄνθρωποι, ἔχουμε τίς δουλειές μας, καί γενικά λίγο χρόνο, καί δή γιά δικαστήρια ὑπέρ τῶν ἰδεῶν μας. Ἄνεργος εἶναι;
    Ἤ ἀπασχολεῖται ἀπό κάποιον, είδικῶς γιά θέματα "αἰχμῆς"; Ξέρει κανένας τίποτα...; Πρόκειται γιά ἐλεύθερο χρόνο του ἤ γιά ἐπάγγελμα; Καί ποιό ἐπάγγελμα; Ποιός εἶναι ὁ ἀσφαλιστικός φορέας του, ὁ ΟΑΕΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωστος ανθελληνας. Γνωστες οι θεσεις του για την ''μακεδονια'' Κατι με το παρατηρητηριο . ΜΚΟ

      Διαγραφή
    2. @ καθηγητης επιστημων.
      Ο πρωτος που τον αποκαλυψε ηταν ο συγχωρεμένος Γ.Καψαλης εκδοτης του Στοχου,για τις θεσεις του περι σκοπιων,ιδιωνυμο κλπ.
      Τους αλλους μην τους αναφέρεις γιατι μας βλεπω ισοβια αφου όχι μονον είναι εν ζωη αλλα αποτελουν και 'εκλεκτο' κομματι της 'δημοκρατικης' μας ζωης.

      Διαγραφή
    3. @Ναιας

      Ο Καψαλης με τον τοτε ΣΤΟΧΟ προσεφερε εθνικη υπηρεσια . Αυτος και ο Μεγας Χριστοδουλος. Δυστυχως λειπουν απο τα μετεριζια

      Διαγραφή
  5. Καλός μουσουλμάνος είναι -συνήθως- ο λιγο πριν την ανάσταση (*) του μουσουλμάνος.

    * Ανασραση, όπως λέμε κατάσταση, απόσταση, υπόσταση κ.ο.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλός μουσουλμάνος είναι -συνήθως- ο λιγο πριν την ανάσταση (*) του μουσουλμάνος.

    * Ανασταση, όπως λέμε κατάσταση, απόσταση, υπόσταση κ.ο.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Αντιρατσιστικός νόμος του Σαμαρά είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ απαγορεύει την ελεύθερη σκέψη και μετεβαλεται η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ των ολίγων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μια παρα πολυ ενδιαφερουσα σκεψη...
      Τα περι αντιρατσιστικων χρηζουν βαθυτατης ψυχιατρικης αναλυσης και θυμιζουν πολυ τα τεκταινομενα στα υστερα χρονια του Βυζαντιου...

      Διαγραφή
    2. Πολυ σωστα.
      Ο αντιρατσιστικος νομος αντιβαινει στην αρχη της ελευθεριας της εκφρασης

      Διαγραφή
    3. @maria koumi, @elias cavadas, @giannis agiannis

      λετε να τον ενδιαφερε η ελευθερη σκεψη των Ελληνων; Ελατε τωρα

      Διαγραφή
    4. O Σαμαράς έκανε τον "αντιρατσιστικό" νόμο για έναν και μόνο σκοπό: Να καταδιώξει την ΧΑ, την οποία έτρεμε, διότι τού έπαιρνε ψήφους.

      Απόδειξη γι αυτό είναι ότι:

      α) Δεν τον ενέκρινε, όταν τον πρότεινε ο Κουβέλης, λέγοντας ότι αρκεί η κειμένη νομοθεσία.

      β) Όταν τον επιτελείο του αποφάσισε να τον φτιάξει, κόλλησε στον "αντιρατσισμό" και την άρνηση τού Εβραϊκού Ολοκαυτώματος, που δεν είχε βεβαίως καμμία θέση εκεί, μόνο και μόνο επειδή ήξερε ότι το αρνούνται πολλοί ΧΑυγήτες. Ουδόλως τον ενδιέφερε η άρνηση τής Γενοκτονίας των Ελλήνων τού Πόντου και τής Ιωνίας. Βεβαίως, αναγκάστηκε ο "πατριώτης" Σαμαράς να τούς θυμηθεί, όταν δέχτηκε τις σχετικές διαμαρτυρίες κι έγινε "ρόμπα".

      Αυτή είναι η αλήθεια για την "αντιρατσιστικό" νόμο.

      Διαγραφή
  8. apollonius tianeus
    γράψε το σχόλιό σου με μικρά γράμματα και ξαναστείλτο, αν θέλεις να δημοσιευθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιά όσους απορείτε με τους λάθρο και αυτά που συμβαίνουν θα πρέπει να έρθετε εδώ που μένω για να δείτε τι συμβαίνει.
    Οι δικοί μας, οι Έλληνες που η κρίση τους έκανε άστεγους, κυκλοφορούν ρακένδυτοι ενω αυτοί οι τύποι μόλις φτάσουν ντύνονται με επώνυμα ρούχα αμέσως.
    Γνωστός μου ψάχνει τα σκουπίδια μερικές φορές, για να κρατήσει την αξιοπρέπεια του και να μην κλέψει ενώ αυτοί έχουν 5 γεύματα την ημέρα.
    Οι λάθρο για μένα δεν έχουν καμία αξία αφού η πατρίδα τους κινδυνεύει και αυτοί αντί να πολεμάνε την κοπανάνε. Είναι κάτι σαν κατσαρίδες.
    Το βράδυ η κεντρική πλατεία γεμίζει με τέτοια στοιχεία.
    Έχουν υψηλές απαιτήσεις. Για παράδειγμα μπροστά μου κάποιος λάθρο πήρε φαγητό το είδε και το πέταξε επιδεικτικά στα πόδια ενός οδοκαθαριστή. Ξεκίνησε λοιπόν να τρώει χαστούκια (ο λάθρο) και αμέσως εμφανιστηκαν κάποιοι ΜΚΟ που έφαγαν και αυτοί χαστούκια.
    Κάθε μέρα γίνονται μικροκλοπές και άλλα παραπτώματα που αποσιωπούνται από όλα τα ΜΜΕ.
    Έτσι κυλάει η καθημερινότητα εδω που είμαι.
    Α να μην ξεχάσω να σας πω, πως όποτε βαρεθούνε καίνε τα σπιτάκια που μένουν που έχουν και κλιματισμό.
    Φτάνουν στο νοσοκομείο αμέσως με ενοικιαζόμενα των ΜΚΟ όταν οι δικοί μας πεθαίνουν περιμένοντας ασθενοφόρο.
    Αυτά τα ολίγα.
    ΥΓ Αμά βρεθούνε 3 μουσουλμάνοι στην αρχή κάνουνε προσευχή στην ύπαιθρο, Άμα γίνουν 10 ζητάνε τζαμί, άμα γίνουν 100 εκεί που μένουν ισχύει η σαρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΌΔΕΥΤΙΚΟΊ, βρε δέν πάμε να στολιστούμε καλύτερα τι ψηφίσατε βρε βόδια,εκτός των οικονομικών έχετε αναλογιστεί τη ζημιά πού προκαλούν στο Έθνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.ΓΡΑΦΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΟ ΕΔΩ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΤΟΝΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ.ΕΙΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ.ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ Η ΟΧΙ.ΑΠΛΩΣ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    ΥΓ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΤΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ dimitrios koukis

      κι εγω δεν θα σε διαβαζω γιατι με κεφαλαια γραφουν οι χ.α .

      Διαγραφή
  12. αργόμισθος του ευρύτερου δημόσιου.. , επαγγελματίας υβριστής της χώρας, προαγωγός όλων των υποτιθέμενα "αδικημένων" ... θα έπρεπε η περίπτωσή του να διδάσκετε στον Σχολικό προσανατολισμό στα ΙΕΚ λαμόγιων,

    Επαγγελμα : Δημητράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο μηνύων εκτός απο μπλόκερ είναι και ιδρυτής ΜΚΟ που εκμεταλλεύεται ως διακινητής ή περιθάλπων μετανάστες...Ψωμίζεται δηλαδή απο την δυστυχία αυτών που υποτίθεται ότι...υποστηρίζει...Ά και είναι γιός υπουργού της Χούντας...Όλα καλά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Βασιλειου.
      Εισαι σιγουρος ότι είναι γυιος υπουργου της χουντας ;.

      Διαγραφή
    2. Ναι, είναι γιος τού Ηλία Δημητρά, Υφυπουργού Κοινωνικής Προνοίας, όπως και ο Κων/νος Χολέβας γιος τού Ιωάννη Χολέβα, Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας.
      Αλλά δεν βλέπω τι σχέση έχει αυτό.

      Διαγραφή
    3. @ Nativist.
      Απλως δεν ειχα την πληροφορια και ημουν αβεβαιος.
      Φυσικα,καμμια σχεση.

      Διαγραφή
    4. @ Ναιας

      Έχεις δίκιο. Το "Αλλά δεν βλέπω τι σχέση έχει αυτό" πήγαινε μάλλον στον Δημήτρη Βασιλείου.

      Διαγραφή
  14. «Από Ιούλιο σε Ιούλιο!!!»

    Αντιγράφω:

    Μετά από 40 μήνες νοσηλείας σε κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας της Λάρισας, η Μυρτώ ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποκατάστασής της και αναμένεται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να λάβει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι της.

    Η 22χρονη σήμερα Μυρτώ, το κορίτσι που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με την αποτρόπαια κακοποίησή της από νεαρό Πακιστανό, ενώ έκανε τις διακοπές της με την οικογένειά της στο νησί της Πάρου τον Ιούλιο του 2012, θα βρεθεί και πάλι κοντά στους δικούς της ανθρώπους.

    Η κατάσταση της υγείας της δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως, ωστόσο οι θεράποντες γιατροί της απέτρεψαν να μετακινηθεί και να συνεχίσει την αποκατάστασή της κοντά στο σπίτι και τους δικούς της.

    http://www.ert.gr/perni-exitirio-myrto-meta-apo-40-mines-nosilias-sti-larisa/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς την κα Τριανταφύλλου: Αν θέλει μπορώ να παραστώ ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη της. Το e-mail μου είναι: kermeniotis_b@yahaoo.gr

    Επαναλαμβάνω ένα σχόλιο που είχα γράψει παλαιότερα: "Πριν από 25 χρόνια είχα μπλέξει με ανατολίτικες θρησκείες και διάβαζα ιερά βιβλία διάφορων θρησκειών. Διάβασα και το Κοράνιο. Το διάβασα ολόκληρο. Μιλάμε για βιβλίο 1100 σελίδων!
    Μετά λόγου γνώσεως, λοιπόν, σας διαβεβαιώνω κατηγορηματικά ότι οι πιο πιστοί ακόλουθοι του Κορανίου είναι οι τζιχαντιστές του ISIS. Το εφαρμόζουν κατά γράμμα. Όλα τα ΜΜΕ, εγχώρια και διεθνή, αποκρύπτουν εσκεμμένα αυτήν την αλήθεια και χαϊδεύουν το Ισλάμ γιατί, απλούστατα, η θρησκεία αυτή είναι ένας από τους μοχλούς που χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων για την επιβολή του απώτερου σχεδίου της που είναι η επιβολή Παγκόσμιας Κυβέρνησης-Δικτατορίας.
    Η τρομολαγνεία θα οδηγήσει σε νέα νομοθετήματα που θα περιορίζουν τις ανθρώπινες ελευθερίες και σε νέους πολέμους για να πλουτίσουν οι πολεμικές βιομηχανίες. Ο κόσμος σε κατάσταση απελπισίας θα φτάσει σε σημείο να ζητήσει από μόνος του να γίνει ένας πιό δυνατός ΟΗΕ, μια Παγκόσμια διακυβέρνηση"

    Βασίλης Κερμενιώτης
    Συνδικαλιστής της ΕΛΜΕ Εορδαίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευκαιρία να πάρει αξία και η Σώτη... Καλή διαφήμιση, δε λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ντροπή της, παλιοισλαμοφοβική, είναι και συγγραφέας, θα έπρεπε να ντρέπεται. Ντροπή και στους προγόνους μας ...κακώς που εναντιωθήκαμε 400 χρόνια στην "ευγενή" προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ελλάδος, ευτυχώς που τώρα θα πετύχουν το σκοπό τους με τους "πρόσφυγες" (και με τους Μουζάλες, τις κυρα Τασίες και γενικώς με τις "δημοκρατικές" κυβερνήσεις μας των τελευταίων χρόνων)... Ισλαμοφοβικοί νεοέλληνες, νομίζουν ότι το ισλάμ είναι η "θρησκεία" του μίσους, της διχόνοιας και της μισαλλοδοξίας... Δηλαδή σας φταίνε οι καημένοι οι μωαμεθανοί που είναι ανώτεροι από οτιδήποτε μη μουσουλμανικό; Που ο άντρας είναι άντρας και η γυναίκα ...κατώτερη και από ζώο; Ή ότι δεν μπορείται παλιοχριστιανοί να δεχτείτε κάτι έθιμα όπως να παντρεύονται άντρακλες κάτι εξάχρονες ή να κάνουν τα εξάχρονα αγοράκια ότι θέλουν (bacha bazi);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επίσης, δεν καταλαβαίνω τις λέξεις, δεν καταλαβαίνω καλά ...Ελληνικά. Τί θα πει ισλαμοφοβικός; Δηλαδή, εγώ που σιχαίνομαι αυτή τη "θρησκεία" είμαι ισλαμοφοβικός; Όταν κάτι το σιχαίνομαι, όταν κάτι με αηδιάζει, σημαίνει ότι το ...φοβάμαι; Απλώς, πιστεύω ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίσοι, όπως λανθασμένα μας λέει ο χριστιανισμός. Μόνο αυτοί οι άνθρωποι που πιστεύουν στην ισότητα, είναι ίσοι μεταξύ τους. Δεν είμαι ίσος εγώ με αυτόν που θεωρεί εαυτόν ανώτερο από εμένα αφού εγώ δεν πιστεύω στον ίδιο θεό. Δεν είμαι ίσος εγώ με κάποιον που για αυτό το λόγο θέλει να με αποκεφαλίσει. Δεν είμαι ίσος εγώ με κάποιον που βιάζει παιδάκια επειδή είναι …άντρας (άρα ανώτερος – κατά αυτόν) και πιστεύει στο μουσουλμανικό “έθιμο” Bacha Βazi. Δεν είμαι ίσος εγώ με κάποιον που θεωρεί τον άντρα …ανώτερο είδος και τη γυναίκα κατώτερη και από ζώο. Δεν είμαι ίσος εγώ με κάποιον που παντρεύεται και βιάζει εξάχρονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το ΕΠΣΕ, το οποίο εκπροσωπεί στην Ελλάδα ο Δημητράς, μαζί με τον εθνικό κίναιδο(*) Βαλλιανάτο, έχει στείλει την Ελλάδα περισσότερες φορές στο ΕΔΑΔ, απ' ό,τι το έχει κάνει η ΕΕ.

    Παντού δυσφημούν την χώρα ως ρατσιστική, καταπιέζουσα μειονότητες (π.χ. "τουρκική" στην Κομοτηνή) κλπ. και για όλα αυτά χρηματοδοτούνταν (δεν ξέρω αν ακόμη χρηματοδοτούνται) από το ελληνικό ΥΠΕΞ, είτε ο ΥΠΕΞ λέγεται Γιωργάκης, είτε Ντόρα.

    Παρατηρητήριο του Ελσίνκι: το σταυροδρόμι της κατασκοπείας

    Άλλωστε, οι προαναφερθέντες είναι και μέλη του (φιλο)σκοπιανού "ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ", με το οποίο, όμως, δεν διστάζουν να συνεργασθούν και οι φερέλπιδες σωτήρες τής Ελλάδος Mάνος και Τζήμερος.

    Μπόχα, βρώμα, δυσωδία! Είναι να απορεί κανείς πώς στέκει ακόμη, αν στέκει, στα πόδια του ένα κράτος, με τόσους προδότες στην δημόσια ζωή, που τούς χρηματοδοτεί κι από πάνω!!

    (*) εκ τού αρχαιοελληνικού κινώ την αιδώ, προκαλώ ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Nativist6 Μαΐου 2017 - 3:21 μ.μ.
      Ξεχασες και τον μεγιστο ανθελληνα και μισελληνα Νικο Δημου

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.