12/4/17

Τώρα δεν είναι ξεπούλημα, είναι "σημαντικό μήνυμα" η επένδυση της Fraport, λέει ο Τσίπρας

Αλ. Τσίπρας: Σημαντικό μήνυμα η επένδυση της Fraport

INTIME NEWS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
«Σήμερα στέλνετε ένα σημαντικό μήνυμα με την επένδυση του 1,234 δισ. ευρώ» είπε ο Πρωθυπουργός υποδεχόμενος τη διοίκηση της Fraport, χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη συγκυρία «σημαντική στιγμή για την Ελλάδα».
«Σημαντικό μήνυμα» χαρακτήρισε την επένδυση της Fraport o πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος δέχθηκε νωρίτερα σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, τη διοίκηση της εταιρείας.
«Σήμερα στέλνετε ένα σημαντικό μήνυμα με την επένδυση του 1,234 δισ. ευρώ» είπε ο Πρωθυπουργός υποδεχόμενος τη διοίκηση της Fraport, χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη συγκυρία «σημαντική στιγμή για την Ελλάδα».

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι «δεν ήταν εύκολες οι διαπραγματεύσεις» για την παραχώρηση των 14 αεροδρομίων. «Θέλαμε να βελτιωθεί η εικόνα των αεροδρομίων εν όψει της τουριστικής περιόδου. Τώρα είμαστε σίγουροι ότι θα βελτιωθεί», σημείωσε.
«Είμαστε χαρούμενοι και προσηλωμένοι στην επένδυση. Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα, ένας υπέροχος προορισμός. Είμαστε προσεκτικοί και αποφασισμένοι για αυτή την επένδυση των 40 ετών» δήλωσε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Fraport.
Υπενθυμίζεται πως από χθες η λειτουργία 14 αερολιμένων πέρασε και τυπικά στα χέρια της κοινοπραξίας για 40 έτη μετά την καταβολή τιμήματος 1,23 δισ. ευρώ στο ΤΑΙΠΕΔ.
Τα 14 αεροδρόμια που παραχωρούνται βρίσκονται σε: Άκτιο, Χανιά, Καβάλα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Κω, Μυτιλήνη, Μύκονο, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο.

Είναι σίγουρο ότι ο Πολάκης είναι Κρητικός και μάλιστα Σφακιανός;
Πηγή: ΑΜΠΕ

3 σχόλια:

  1. Η ιστορια μου θυμιζει την ιστορια των Ιονιων νησων...οταν τα εγγλεζικα βουβαλια τσακωνοντουσαν με τα ρωσοτουρκικα για το ποιος θα τις πρωτοπαρει...
    Οι επτανησιοι δε,ειχαν πειστει: "Οι Αγγλοι ειναι φιλοι μας"...και επολεμησαν λυσσαλεα τους Ρωσους...Μετα το μετανοιωσαν οι ποπολαροι κιεπαναστατησαν κατα της Αγγλοφερης αριστοκρατιας...χαχαχαχα!!!
    Ετσι και τωρα,εμεις εχουμε πεισθει: "τα Γερμανικα βουβαλια ειναι τα καλυτερα!!!"
    Αλλα δεν νομιζω να επαναστατησει κανεις πια σαυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού πληρώθηκε το φραπορτοσημο είναι καλοδεχούμενοι....ο ryanair άλλωστε το είπε ευθέως. Επίσης, ας ρωτήσει κάποιος την Όλγα πόσο είναι το σήμα για να μετακινηθεί οι φάκελοι που είναι για ευρωπαϊκές επιδοτήσεις προς τα πάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η θρασύτητα αυτού του υποκειμένου, δεν γνωρίζει όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.