12/4/17

Πούτιν: Οι ΗΠΑ παραβίασαν ξεκάθαρα το διεθνές Δίκαιο με την επίθεση στην Συρία

Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο ότι χρησιμοποιήθηκαν χημικά, είπε ο πρόεδρος της Ρωσίας, που χαρακτήρισε «κούκλες που κουνούν το κεφάλι» τους συμμάχους του ΝΑΤΟ 

Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο πως η Δαμασκός έκανε χρήση χημικών όπλων, αλλά αντίθετα τα στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα πως η Ουάσινγκτον παραβίασε το διεθνές Δίκαιο, δήλωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, σχολιάζοντας την πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ κατά της Συρίας
Κατά την διάρκεια συνέντευξής του στο τηλεοπτικό κανάλι Mir 24 TV, ο Πούτιν είπε: «Πού είναι τα στοιχεία ότι ο συριακός στρατός χρησιμοποίησε χημικά όπλα; Κανένα στοιχείο. Και τι γίνεται με την παραβίαση του διεθνούς Δικαίου; Είναι ένα προφανές γεγονός». 
Σχολιάζοντας την αντίδραση των κρατών μελών του ΝΑΤΟ στις αμερικανικές επιδρομές, ο Πούτιν είναι πως ήταν του επιπέδου νεύματος με το κεφάλι σαν κούκλες. «Ποια ήταν η αντίδραση των συμμάχων του ΝΑΤΟ; Όλοι τους κούνησαν το κεφάλι σαν τις κούκλες», είπε χαρακτηριστικά.
Πρώτο Θέμα

4 σχόλια:

  1. Επιτελους, καποιος τους ειπε την αληθεια. Αλλα αυτο δε θα παιξει στα ΜΜΕ των fake news, που τωρα ξαφνικα αγαπησαν των Τραμπ. Για τα Ελληνικα ΜΜΕ, να μη μιλησουμε καθολου. Οτι εντολη δωσουν οι ξενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν νομιζω το σχολιο του Πουτιν να αφορουσε τον πιστο του φιλο ερντογκαν γιατι θα εξαγριωνε τον σουλτανο χαρακτηρίζοντας τον κουκλα.
    Απλα θα μπορουσε να ρωτησει τι γνωμη εχει για την υποθεση των χημικων αφου μαλλον τα δελτια αποστολης τα εχει στο γραφειο του ο σουλτάνος.
    Το θεμα είναι αν προλαβε ο Πουτιν να παρει καμμια προκαταβολή από τους ποταμους των δις επενδυσεων που σαν τους λωτους του Οδυσσεα τον εκαναν να ξεχασει τους πυρινους λογους του περι του δικαιου των Ελλήνων τοσο στις παραβιασεις του Αιγαιου οσον και για την εισβολή στην Κυπρο.
    Πιστευω να πηρε το απολυτηριο της πρωτης ταξης στην διπλωματια και στην Ιστορια,μαθαινοντας την φερεγγυοτητα των μογγολων και τον σεβασμο τους για συνθηκες,συμφωνα,μορατορια κλπ.
    Καλη Ανασταση συντροφε και να σε ξαναδουμε στο Αγιο Ορος όπως επισης και να σε ακούσουμε μεθαύριο ,Μ.Παρασκευη που η Αγια Σοφια θα πλυμμηρισει από ουρλιαχτα των μουεζινιδων του σουλτανου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mια χαρά τα λέει ο Πούτιν εδω και καιρό αλλά κανένας δεν μιλάει . Το μόνο σίγουρο ειναι οτι ο Πουτιν τα λέει χύμα δεν κρύβεται Όπως κανουν οι άλλοι . Εξάλλου τίποτα δεν θα δείξουν τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ οσο για την Ελλάδα η κατάσταση ειναι τόσο χάλια στην ενημέρωση που δεν περιμένω κανένα θαύμα να αλλάξει κάτι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. '"Κούκλες", Γράψτε λάθος, κακού μεταφραστή. Η λέξη Puppets που ασφαλώς μετέφρασε, στην πολιτική/διπλωματική ορολογία μεταφράζεται Μαριονέτες, ανδράποδα κουκλοθεάτρου, εξαρτημένα με σπάγγους από τα δάκτυλα του χειριστή τους, που τα κινεί κατά το σενάριο της παράστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.