18/4/17

Εξέλιξη από το ελικόπτερο που έπεσε στην Τουρκία - Υπάρχουν επιζώντες

Η ορεινή περιοχή στην οποία κατέπεσε το ελικόπτερο της αστυνομίας
Σύμφωνα με δημοσιεύματα τουρκικών ΜΜΕ, κάποιος από τους επιβαίνοντες στο ελικόπτερο που κατέπεσε στο Ντερσίμ, σήμερα το μεσημέρι, κάλεσε τον αριθμό 112, που είναι οι πρώτες βοήθειες και ανέφερε ότι υπάρχουν επτά τραυματίες, χωρίς να δώσει άλλες πληροφορίες.
Στην περιοχή που κατέπεσε το ελικόπτερο, που έχει εντοπιστεί, μεταβαίνουν εσπευσμένα ομάδες διάσωσης.
Σημειώνεται ότι στην επικρατεί υπάρχει χιονόπτωση τη στιγμή αυτή.

1 σχόλιο:

  1. Επίσημη δήλωση από το γραφείο του κυβερνήτη του Tunceli (*), αναφέρει ότι το ελικόπτερο της αστυνομίας μετέφερε έναν δικαστή, επτά αστυνομικούς, έναν λοχία και τα τρία μέλη του πληρώματος. Η βαριά ομίχλη που επικρατεί στην περιοχή, έκανε δύσκολη την επιχείρηση διάσωσης, σύμφωνα με αναφορές των τουρκικών μέσων ενημέρωσης. REUTERS

    (*) (πρώην επαρχία του Ντερσίμ), είναι η «νησίδα» των μοναδικών «ΟΧΙ» των Κούρδων Αλεβιτών (Kurmanj και Zaza) - που ξεχώριζε χρωματικά στο χάρτη των αποτελεσμάτων -
    ανάμεσα στα «ΝΑΙ» των (αναλφάβητων;)... τρομοκρατημένων της γύρω περιοχής. Η περιοχή του Tunceli κατέχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά αλφαβητισμού ανάμεσα σε όλες τις περιοχές (Ανατολία) στο εσωτερικό της Τουρκίας. Στο 1979/1980, το Tunceli είχε τον μεγαλύτερο αριθμό εισακτέων φοιτητών που σπούδαζαν στα πανεπιστήμια της Τουρκίας, καθώς και τους κορυφαίους βαθμούς κατά τις εισαγωγικές εξετάσεις, μέχρι τη μέρα που το μοναδικό σχολείο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης έκλεισε για να μετατραπεί σε μια στρατιωτική βάση. Το Πανεπιστήμιο του Tunceli ιδρύθηκε - αργότερα - στις 22 Μαΐου, 2008 (έχει υπογράψει «Πρωτόκολλο Συνεργασίας» με 4 Αμερικανικά Πανεπιστήμια) Wikipedia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.