21/4/17

Σκληραίνει η κόντρα Ρωσίας-Τουρκίας με αφορμή τα σιτηρά

  • Σκληραίνει η κόντρα Ρωσίας-Τουρκίας με αφορμή τα σιτηρά
    Ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Αρκάντι Ντβορκόβιτς (φωτ.: EPA / Sergei Ilnitsky)
Στις αρχές Μαρτίου η Άγκυρα ανακοίνωσε εμπάργκο στις εισαγωγές σιτηρών από τη Ρωσία, επιδεινώνοντας και άλλο τις ήδη διαταραγμένες σχέσεις με τη Ρωσία, και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε ο Ταγίπ Ερντογάν να πείσει τον Βλαντίμιρ Πούτιν να άρει τα αντίστοιχα περιοριστικά μέτρα σε βάρος της Τουρκίας.
Ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Αρκάντι Ντβορκόβιτς τόνισε ότι όσο ισχύουν οι περιορισμοί στα ρωσικά σιτηρά τόσο δεν πρόκειται να αρθεί κανένα περιοριστικό μέτρο σε ό,τι έχει να κάνει με τις εισαγωγές προϊόντων από την Τουρκία. «Αν αρθούν οι περιορισμοί που αφορούν τα σιτηρά, τότε μπορούμε κι εμείς να κάνουμε άρση ορισμένων περιορισμών που ισχύουν μέχρι σήμερα», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.