8/4/17

Συρία: Η επίσημη απάντηση της ρωσικής κυβέρνησης

 
Μια φορά δεν είναι έθιμο, είναι από τον πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ που ήρθε η επίσημη αντίδραση της ρωσικής κυβέρνησης. 
Ενώ ο πρόεδρος Πούτιν είχε απλώς διαπιστώσει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν παραβιάσει την κυριαρχία μιας ανεξάρτητης χώρας, ο πρωθυπουργός πηγαίνει παραπέρα: 
Είναι το σύνολο των αμερικανο-ρωσικών σχέσεων που τίθεται υπό αμφισβήτηση, και ο Ντόναλντ Τραμπ δεν του πήρε παρά δυο μήνες να αθετήσει τις υποσχέσεις του. Εδώ είναι το πλήρες κείμενο της δήλωσής του, με την ελληνική μετάφραση παρακάτω.

Все. Остатки предвыборного тумана рассеялись. Вместо растиражированного тезиса о совместной борьбе с главным врагом - ИГИЛ ( "Исламским государством") администрация Трампа доказала, что будет яростно вести борьбу с законным правительством Сирии. В жестком противоречии с нормами международного права, без одобрения ООН. С нарушением собственных процедур, устанавливающих необходимость предварительного уведомления Конгресса о военной операции, которая не связана с нападением на США. На грани боевых столкновений с Россией.
Никто не преувеличивает ценности предвыборных обещаний, но все же есть пределы приличия. За ними - абсолютное недоверие. Что совсем печально для наших вконец испорченных отношений. И конечно, отрадно для террористов. И ещё. Военной акцией Своей администрация президента США доказала и свою несамостоятельность, свою крайнюю зависимость от мнения вашингтонского истеблишмента, который резко критиковал в инаугурационной речи новый президент. Сразу после его избрания я заметил, что все будет зависеть от того, быстро сломает как предвыборные установки Трампа существующая машина власти . Ей понадобилось два с половиной месяца ...

Μετάφραση στα ελληνικά 

Και εδώ είμαστε! Οι τελευταίες εκλογικές ομίχλες  διαλύθηκαν. 
Αντί να προσπαθήσει να συνεργαστεί μαζί μας κατά του κύριου εχθρού μας, του Ισλαμικού Κράτους, η διοίκηση Τραμπ δείχνει ότι θα καταπολέμηση πριν απ όλα τη  νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας, σε πλήρη αντίθεση της με το διεθνές δίκαιο και χωρίς εντολή του ΟΗΕ, κατά παράβαση των δικών της κανόνων που ορίζουν ότι το Κογκρέσο πρέπει να κοινοποιηθεί πριν από κάθε στρατιωτική επιχείρηση που δεν διεξάγεται σε απάντηση σε μια επίθεση κατά των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Στα πρόθυρα μιας στρατιωτικής αντιπαράθεσης με τη Ρωσία.

 Κανείς δεν υπερεκτιμά την αξία των προεκλογικών υποσχέσεων, αλλά θα έπρεπε να υπάρχουν όρια στην απρέπεια. 
Η δυσπιστία είναι συνολική. Αυτό είναι πραγματικά πολύ λυπηρό για τις σχέσεις μας που καταστράφηκαν τελείως. Και φυσικά, είναι πολύ ευχάριστο για τους τρομοκράτες. 

Ένα πράγμα ακόμη

Αυτή η στρατιωτική επιχείρηση δείχνει τέλεια την ακραία εξάρτηση του προέδρου των ΗΠΑ ενώπιον του «καταστημένου» της Ουάσιγκτον, του ίδιου ακριβώς που ο πρόεδρος στηλίτευε στην εναρκτήρια ομιλία ορκωμοσίας του. Πολύ γρήγορα μετά την εκλογή του, είχα δηλώσει ότι όλα θα εξαρτηθούν από το χρόνο που θα χρειαζόταν στον Τραμπ να αρνηθεί τις προεκλογικές υποσχέσεις του ενώπιον της μηχανής που έχει εγκατασταθεί.  Χρειάστηκαν μόνο δυόμισι μήνες. 


Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι η απευθείας γραμμή επικοινωνίας μεταξύ του Πενταγώνου και του ρωσικού υπουργείου Άμυνας θα διακοπεί σήμερα 8 Απριλίου.

Μετάφραση Κριστιάν Ακκυριά
rusreinfo.ru


4 σχόλια:

  1. Ο Τραμπ δεν επρόκειτο να κάνει τίποτε διαφορετικό στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, διότι, όπως είναι γνωστό, αυτή δεν την καθορίζει ο εκάστοτε πρόεδρος, αλλά άλλα κέντρα εξουσίας. Ο πρόεδρος απλώς εκτελεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόλμα και πες λοιπόν τα κέντρα εξουσίας να μάθει και ο λαός!!!
      Αναφέρεσαι έτσι αόριστα ενώ όλοι γνωρίζουμε ποιοί είναι και τι κάνουν..
      Είναι η εβραίοι λοιπόν που κινούν όλα αυτά τα νήματα και ξεφτιλίζουν όλους του προέδρους καιπρωθυπουργούς που οι ίδιοι φροντίζουν να εκλέγονται και τους γειώνουν..!!!
      Τους κάνουν και προσκυνούν το Σύστημα..!!!
      Αυτοί είναι το Σύστημα..
      Ρόθτσιλντ, Ροκεφέλερ, Μπους, Κλίντον, Κίσινγκερ, κ.λ.π. !!!
      Αποφασίζουν για το ποιός θα πεθάνει και πως και για το πόσοι θα ζήσουν και που..!!!
      Τολμήστε λοιπόν !!!

      Διαγραφή
  2. Λετε οι προφητειες τελικα να εχουν αδικο;
    -Δεν νομιζω...δυστυχως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Πούτιν έβαλε τον επικεφαλής των "Ατλαντιστών" της Ρωσίας να κάνει τη σκληρή δήλωση της ρήξης...
    Σαρδόνιος εγκέφαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.