1/4/17

Επιχειρήσεις για εντοπισμό ανταρτών του ΡΚΚ στον Πόντο

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομαρχίας Κερασούντας οι αρχές ασφαλείας μαζί με ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας και του Στρατού, διεξάγουν επιχειρήσεις στα ορεινά του νομού, στις επαρχίες Γιαγλίντερε και Νικόπολης (Σεμπίν Καραχισάρ), για τον εντοπισμό ομάδων Κούρδων ανταρτών που ξεχειμωνιάζουν στην περιοχή και προετοιμάζονται για πραγματοποίηση σαμποτάζ με τον ερχομό της άνοιξης.
Στις επιχειρήσεις έχει δοθεί η γενική ονομασία "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Zafer Çalışkan-18", από το όνομα του Διοικητή του Φυλακίου Στρατοχωροφυλακής της κωμόπολης Τσάλνταγ Κερασούντας, που έπεσε νεκρός από πυρά ανταρτών, όταν επιτέθηκαν στο εν λόγω φυλάκιο, τις αρχές Μαΐου 2016.
Στις επιχειρήσεις συμμετέχουν το Τάγμα Ειδικών Επιχειρήσεων της Διοίκησης Στρατοχωροφυλακής Κερασούντας, ο Λόχος Κομάντο Εσωτερικής Ασφάλειας Στρατοχωροφυλακής της Νικόπολης και τεθωρακισμένα οχήματα.
Η ανακοίνωση της νομαρχίας αναφέρει ότι οι επιχειρήσεις έχουν ενταθεί, για να αποτραπεί το ενδεχόμενο πραγματοποίησης δολιοφθορών από τις ομάδες των ανταρτών που πιθανόν διαχείμασαν στα βουνά της περιοχής.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.