6/4/17

Ακούστε με προσοχή - Οι τζιχαντιστές της Αλ Νούσρα / Αλ Κάιντα πίσω από τα χημικά στη Συρία


Δείτε κι άλλο βίντεο παρακάτω:

Israeli News Live 


Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017
The media is at again blaming the Syrian President Assad for gassing innocent civilians. Remember 2013 the gas attack that was meant to justify putting boots on the ground. Eren Erdem exposed this sinister plot by ISIS and Turkey to blame Syria. Now the famed White Helmets are working with the Syrian Rebels in what appears to be another blame game gas attack.
Links: https://twitter.com/Partisangirl/stat...
https://twitter.com/Partisangirl/stat...
https://www.rt.com/news/383522-syria-...
https://www.rt.com/news/383543-iran-m...

3 σχόλια:

  1. Στο 3:48 η γνωστή και μη εξαιρετέα Κάρλα Ντελ Πόντε, λέει εντυπωσιακά πράγματα

    στο 6:30, tweet τύπου Σεπτεμβριανών στην Κωνσταντινούπολη (πριν "ρίξει τα χημικά ο Άσαντ" ήδη αναγγέλεται η έρευνα)

    στο 7:25, σύγκριση της μούφας από τους δολοφόνους των λευκών κρανών, που υποτίθενται ότι αποπειρώνται να περιθάλψουν τα θύματα, με το πως ενήργησαν οι Γιαπωνέζοι σε αντίστοιχη επίθεση αερίου σαρίν...

    έχει και άλλα, αλλά ας το δούμε το βίντεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έχουμε ξαναδεί το έργο, όπως επίσης έχουν ξαναγυριστεί παρόμοια σεράρια που δυστυχώς έχουν πραγματικά θύματα, "σενάρια" που ακόμα δεν τα έχουμε πάρει είδηση.

    Ένα από αυτά στα 1994 όταν στην αγορά Μερκάλε του Σεράγιεβο μία έκρηξη συγκλονίζει
    και τα κάνει όλα "γης Μαδιάμ". Δεκάδες οι νεκροί και πολλοί οι τραυματίες. Ένοχοι οι Σέρβοι που κατηγορήθηκαν ότι έριξαν στην αγορά με βλήματα όλμων.

    Έλα ντε όμως που το σημείο εκείνο της αγοράς καλυπτόταν από πρόχειρη οροφή που ωστόσο ω! του θαύματος δεν είχε καμία τρύπα! Κατηγορήθηκαν όμως για αυτό ως εγκληματίες πολέμου οι Σέρβοι.

    Δέκα και πλέον χρόνια αργότερα, το μυστήριο όπου το σέρβικο βλήμα όλμου διαπέρασε την οροφή της υπαίθριας αγοράς χωρίς να την αγγίξει δημιουργώντας λίαν φονική έκρηξη στο έδαφος, λύθηκε!

    Το βλήμα δεν ήταν βλήμα όλμου αλλά ήταν βόμβα που ειχε από πριν τοποθετηθεί στο έδαφος και πολύ περισσότερο δεν ήταν αυτή μία σέρβικη ενέργεια, αλλά ήταν ενέργεια των μουσουλμάνων που ήθελαν πολλά θύματα για επικοινωνιακούς λόγους ώστε να τα φορτώσουν στους σέρβους.

    Πολλά φτιαχτά σκηνοθετημένα γεγονότα όπως για παράδειγμα οι νεκροί κορμοράνοι του πολέμου στον κόλπο που τους έδειχναν κατά κόρο να επιπλέουν νεκροί στη ρυπαρή μολυσμένη από πετρέλαιο που ο Σαντάμ Χουσεϊν υποτίθεται έριχνε στη θάλασσα ώστε να ευαισθητοποιήσουν με αυτές τις εικόνες τους "οικολόγους" δυτικούς πολίτες. Μόνο που τους διέφευγε κάτι άσημαντο. Κορμοράνους εκείνη την εποχή ο κόλπος αποκλείεται να είχε.

    Και τέλος πάντων πέρα από την αξία των κορμοράνων, λες και τα άψυχα πτώματα ιρακινών πολιτών παιδιών και μεγαλύτερων σε ηλικία ήταν σαν πτώματα μάλλον οικολογικότερα του κορμοράνου. Δηλαδή ήταν ανάξια λόγου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ήταν ενέργεια των μουσουλμάνων που ήθελαν πολλά θύματα"

      Ήταν ενέργεια του Ράντοβαν Κάρατζιτζ για να τη χρεώσει στους μουσουλμάνους, όπως αποδείχτηκε και από πορίσματα του ΟΗΕ.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.