26/4/17

Επίθεση από αγριογούρουνα σε τζιχαντιστές στο Ιράκ!

  • (Φωτ.: αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γιώτα Κορμπάκη)
Θα μπορούσε να είναι… τρολιά, όμως πρόκειται για μια είδηση πέρα για πέρα αληθινή. Όπως μεταδίδουν κουρδικά και τουρκικά μέσα ενημέρωσης, στο Ιράκ στην περιοχή αλ Ρασάντ, η οποία βρίσκεται 53 χλμ. από το Κιρκούκ, μια αγέλη αγριογούρουνων επιτέθηκε σε τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους!
Το αποτέλεσμα της απροσδόκητης επίθεσης είναι τρεις νεκροί και αρκετοί τραυματίες. Τα ίδια δημοσιεύματα υπογραμμίζουν ότι οι τζιχαντιστές πήραν εκδίκηση από τα αγριογούρουνα χωρίς, όμως, να αναφέρονται λεπτομέρειες.

2 σχόλια:

  1. Σε αντίποινα οι τζιχαντιστές απήγαγαν ολόκληρη αγέλη από αγριογούρουνα και αφού σκότωσαν διαμελίζοντας τα μικρά, βίασαν τις αγριογουρούνες μέχρι θανάτου. Τέλος τα αρσενικά τα μάζεψαν με τα μάτια δεμένα και ένας άγριος, πολεμοχαρής δήμιος(σκληρός τζιχαντιστής πάντα) τους έκοψε το λαιμό ένα προς ένα φωνάζοντας Αλλάχ άκμπαρ. Τις καρδιές τους δεν τις έφαγαν, είναι καλοί Ισλαμιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα και πάλι, μια διόρθωση για το καλοί Ισλαμιστές, να το κάνουμε καλοί τζιχαντιστές. Πιστεύω πως υπάρχουν και πιο μετριοπαθείς Ισλαμιστές σαν άνθρωποι από τους τζιχαντιστές. Απλά η εναρκτήρια στον 21ο αιώνα βαρβαρότητα του ISIS πιστεύω θα μείνει για πολούς αιώνες χαραγμένη στις οθόνες του μυαλού των ανθρώπων. Επρεπε να κινήσουν αυτομάτως αυτές οι εικόνες τον κοιμισμένο ΟΗΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.