24/4/17

Θα σεργιανίζει στην ανατολική Μεσόγειο μέχρι και τις 31 Μαΐου το Barbaros

Από τις 21 Απριλίου μέχρι τις 31 Μαΐου οι έρευνες Μπαρμπαρός σύμφωνα με Ανατολού
Μέχρι τις 31 Μαΐου θα συνεχίσει τις έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο, το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Μπαρμπαρός Χαϊρετίν Πασά σύμφωνα με το πρακτορείο Ανατολού, το οποίο επικαλείται πηγές από το Υπουργείο Ενέργειας της Τουρκίας. Όπως μεταδίδει το Ανατολού, το Μπαρμπαρός ξεκίνησε έρευνες στις 21 Απριλίου.

Το Μπάρμπαρος, το οποίο αγοράστηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2012 στην τιμή των 130 εκατομμυρίων δολαρίων και που έχει τη δυνατότητα για δισδιάστατες και τρισδιάστατες, έρευνες έκανε το πρώτο βήμα ‘της επιθετικής διαδικασίας στις έρευνες έρευνας και γεωτρήσεων’ που εξήγγειλε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Μπεράτ Αλμπαϊράκ, αναφέρει.
Το σκάφος το οποίο είχε κάνει και προηγουμένως έρευνες τόσο στη Μεσόγειο όσο και στη Μαύρη Θάλασσα, μπορεί να ερευνήσει την γεωλογική δομή οχτώ χιλιόμετρα κάτω από τη θάλασσα και να συγκεντρώσει δεδομένα δισδιάστατα και τρισδιάστατα. Το σκάφος έχει βάρος 4 χιλιάδες 711 τόνους, μήκος 84 μέτρα και πλάτος 21,6 μέτρα με πίστα ελικοπτέρου.
Ο Υπουργός Ενέργειας είχε δηλώσει στις αρχές του μήνα ότι θα ενταθούν οι δραστηριότητες έρευνας στη θάλασσα και επιπρόσθετα ανέφερε πως στις εργασίες θα συμμετέχει και το επίσης ερευνητικό σκάφος Ορούτζ Ρέις.
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.