16/3/17

Με απίστευτους ρυθμούς αυξάνονται τα ληξιπρόθεσμα χρέη των φορολογούμενων προς το Δημόσιo

Φόροι 1,63 δισ. δεν πληρώθηκαν τον Ιανουάριο

Με απίστευτους ρυθμούς αυξάνονται τα ληξιπρόθεσμα χρέη των φορολογούμενων προς το Δημόσιo, συνέπεια των πολλών φόρων που εφαρμόστηκαν τόσο το 2016, όσο και αυτών που τέθηκαν σε εφαρμογή το νέο έτος.
Αποτέλεσμα όμως των φόρων που επιβλήθηκαν τον Ιανουάριο του 2017, ήταν να δημιουργηθούν νέα ληξιπρόθεσμα χρέη ύψους 1,63 δισ. ευρώ.
Την ίδια στιγμή, οι οφειλέτες του Δημοσίου, για τους οποίους έχουν ληφθεί αναγκαστικά μέτρα (δεσμεύσεις λογαριασμών και κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων) ανέρχονται στους 851.818, ενώ συνολικά οι οφειλέτες του δημοσίου ανέρχονται σε 4,7 εκατομμύρια.

3 σχόλια:

  1. Το αστειο ειναι οτι οταν μειωσουν το αφορολογητο κατω απο τα 6000 Ε, πιστευουν τι θα εισπραξουν φορους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αρκάς είναι ένα από εκείνα τα εργαλεία που ρίχνουν εδώ και χρόνια το φρόνιμα του κακόμοιρου του Έλληνα. 16 αιώνες διωγμοί, γενοκτονίες, πόλεμοι, σφαγές, δουλεία, εισβολές, αρπαγές, τον έχουμε βγάλει και βλάκα και διεφθαρμένο τον Έλληνα από πάνω. Καιρός να αλλάξουμε το παραμύθι ότι για όλα εμείς φταίμε. Και εγώ το έλεγα λόγω αμάθειας. Πείτε μου σε ποιό άλλο μέρος του πλανήτη έχουν γίνει τόσες καταστροφές, και ποιός άλλος λαός θα είχε αντέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.