9/3/17

Μ.Cavusoğlu: «Εθνική υπόθεση» το Αιγαίο για την Τουρκία- Επίθεση στον Π. Καμμένο

Ενιαία «εθνική» στάση για την Ελλάδα και το Αιγαίο τα οποία χαρακτήρισε «εθνική υπόθεση» θα αναζητήσει η Τουρκία  σύμφωνα με τον τούρκο υπουργό εξωτερικών Mevlüt Cavusoğlu, μετά το Δημοψήφισμα της 16ηςΑπριλίου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλόφωνης Χουριέτ ο κ. Cavusoğlu είχε συνάντηση σήμερα με τους διευθυντές των τουρκικών  εφημερίδων στην Άγκυρα για  να τους  ενημερώσει για τις εξελίξεις και μέσα στα θέματα αυτά ήταν και τα ελληνοτουρκικά.
Σύμφωνα με την Χουριέτ μετά το Δημοψήφισμα η κυβέρνηση θα καλέσει τα κόμματα να εξετάσουν τις σχέσεις με την Ελλάδα και το Αιγαίο που αποτελούν  όπως είπε «εθνική υπόθεση» και πρέπει να αντιμετωπισθούν με τέτοιο τρόπο.
Η δήλωση αυτή τoυ κ.Cavusoğlu η οποία εσκεμμένα διαρρέεται στην αγγλόφωνη Χουριέτ, προαναγγέλλει ουσιαστικά την διαμόρφωση νέας στρατηγικής στο Αιγαίο και στις ελληνοτουρκικές σχέσεις μετά το δημοψήφισμα, στην οποία θα επιδιωχθεί ευρύτατη συναίνεση από τα άλλα κόμματα. Όμως είναι γνωστό ότι τόσο το Κεμαλικό CHP όσο και το ακροδεξιό εθνικιστικό MHP με το οποίο συμπλέει ο κ. Erdogan έχουν ακραίες θέσεις  για τα ελληνοτουρκικά και το Αιγαίο.
 
Για τη συνέχεια Liberal

1 σχόλιο:

  1. I admire our neighbor. Even in stupidity they have a strategy. In our case, the idiots are lined up to meet with our enemies each one offering a better deal in what came to be Greece's sale. Wouldn't be better for ejample if Kyriakos didn't run to Merkel offering his obedience and servitude?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.