10/3/17

Ο Τσαβούσογλου αποκαλεί τον Καμμένο ρατσιστή και κακομαθημένο παιδί

Εκτός ελέγχου σε κάθε επίπεδο βρίσκονται οι Τούρκοι. Μετά την επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ακολούθησε και δεύτερη το βράδυ της Πέμπτης. Πρωταγωνιστής και πάλι της έντασης ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου ο οποίος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Miligazete αποκαλεί τον Έλληνα υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, «ηγέτη ρατσιστικού κόμματος» και «κακομαθημένο παιδί».

Το νέο παραλήρημα του Τσαβούσογλου σημειώθηκε λίγες ώρες μετά τις άκρως προκλητικές και προσβλητικές του δηλώσεις εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, στον οποίο ο Τούρκος υπουργός θέλησε να παραδώσει μαθήματα διεθνούς δικαίου, κατηγορώντας τον ότι δεν διαθέτει επαρκή γνώση! 
Ο Τούρκος ΥΠΕΞ για άλλη μια φορά στοχοποίησε τον Πάνο Καμμένο, εντάσσοντας το κόμμα των ΑΝΕΛ στις γενικότερες ρατσιστικές τάσεις που αυξάνουν τη δυναμική τους στην Ευρώπη.
«Η Ευρώπη έγινε αιχμάλωτη των ρατσιστών. Σε όλη την ήπειρο υπάρχουν ίδιες περιπτώσεις. Ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας είναι ηγέτης ρατσιστικού κόμματος», δήλωσε χαρακτηριστικά, χαρακτηρίζοντας αμέσως μετά τον Πάνο Καμμένο, «κακομαθημένο παιδί».
Ο Τσαβούσογλου αναφέρθηκε και στο θέμα του Αιγαίου, λέγοντας πως είχε ξεκινήσει μία διαδικασία για τα νησιά και τις γραμμές στο πέλαγος, πριν ξεσπάσει η πρώτη κρίση στα Ίμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.