13/3/17

Δείτε άλλη μια αθλιότητα των Τούρκων, στην καρδιά της Ευρώπης

Προχθές, Παρασκευή, η οργάνωση του ΑΚΡ στο Βέλγιο, την προηγούμενη Παρασκευή, ημέρα που οι πιστοί του Ισλάμ πηγαίνουν στα τζαμιά, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο την αφίσα που βλέπετε.
Στην αφίσα γράφει:

Αυτή η διαμάχη είναι διαμάχη μεταξύ της Ημισελίνου και του Σταυρού. 
Ενωθείτε και γίνετε όλοι ένα, κάτω από την Ημισέλινο!
Θα είμαστε πολλοί!
Θα το δείτε!
Τα σχόλια δικά σας.
Αρκεί να μην δούμε κι εμείς τέτοιες εικόνες σε λίγα χρόνια στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και στα νησιά, όπου οι χρήσιμοι ηλίθιοι της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν συσσωρεύσει εκεί την χρυσή εφεδρεία του Ερντογάν και της Ημισελίνου!!!

12 σχόλια:

  1. Καμία αθλιότητα. Η αθλιότητα είναι των Ολλανδών που έριξαν τα σκυλιά σε διαδηλωτές. Οι άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους απλώς να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά. Δεν συμφωνώ με τις διαδηλώσεις, είναι μια πρακτική που δεν υπάρχει στο Ισλάμ, όμως δεν πείραξαν κανέναν οι διαδηλωτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλη αθλιότητα το "Αυτή η διαμάχη είναι διαμάχη μεταξύ της Ημισελήνου και του Σταυρού" εκτός αν έχεις χάσει κάθε λογική

      Διαγραφή
    2. Για θέματα εσωτερικής πολιτικής της χώρας τους δεν έχουν καμία δουλειά να τα εξάγουν στην Ευρώπη και μάλιστα υπό το πρισμα θρησκευτικού "πολέμου". Το "ετςι θέλω" μας τελείωσε στην Ευρώπη ! Bitti!

      Διαγραφή
    3. Ειρηνικα πηγαν να διαδηλωσουν και στην πλατεια Ταξιμ στην πολη αλλα οι δημοκρατικοι τουρκοι τους αλλαξαν τα φωτα ....το θυμασαι Ali al-Yunani ...

      Διαγραφή
    4. Εμείς Αλη τα ξαναείπαμε και σε άλλο site. Η Ολλανδία δεν ήθελε πολιτική δραστηριότητα άλλης χώρας στα εδάφη της και την απαγόρευσε όπως είχε κάθε δικαίωμα να το κάνει.

      Τα σκυλιά ήρθαν αργότερα όταν ο Ερντογάν επιχείρησε να πιέσει την Ολλανδική κυβέρνηση με διαμαρτυρίες και ταραχές στον δρόμο.

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ μου με το ψευδώνυμο, είναι αθλιότητα η διατήρηση της τάξης από τα στίφη που θεωρούν ότι έχουν δικαίωμα όπου να βρίσκονται να επιβάλουν την θέλησή τους με την βία του όγκου ή του αριθμού τους; Η Ολλανδική κυβέρνηση αποφάσισε να μην επιτρέψει την διοργάνωση αυτής της συγκέντρωσης. Δεν είναι αρκετό αυτό; Έτσι θέλουν, χώρα τους είναι. Αντίστοιχα οι "διαμαρτυρόμενοι" σήμερα υπουργοί, κλπ κλπ έχουν από καιρό βάλει την χώρα και το λαό τους στο "γύψο" αυτό δεν σας ανησυχεί καθόλου;

      Διαγραφή
  2. Πόσο "σοφή" δείχνει αυτή η αφίσα? Πόσο σοφό είναι εκ μέρους μας να συνδράμουμε τους ισλαμοφασίστες παίρνοντας στο κατότι τους μβ ριζοστικοσπαστικοποιμένους μουσουλμάνους?
    Το σαλαφιστικό ισλάμ θα ήθελε να δει τους ακροδεξιούς της Ευρώπης να εξωθούν όλα τα μουσουλμανάκια , να πάνε εθελοντές στο isis .
    Ο μόνος τρόπος είναι αυτές οι αφίσες του μίσους και τις πρόκλησης, που ο καθένας μπορεί να τυπώσει σπίτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξερω γιατί αυτή η ίδα λογική που διαβάζω από το σχόλιο σου, μου μοιάζει σαν να μην ακολουθούμε τους τούρκους στις προκλήσεις που κάνουν κατ επάναληψη σε βάρος μας στο αιγαίο. Αλλά με αυτή την λογική και με αυτά και άλλα όπως αυτά που γράφετε, λίγο παλαιότερα οι τούρκοι είχαν φτάσει έξω απά την Ραφήνα και εντός ολίγου όπως πάμε θα μας προκαλούν πάνω από τα τείχη της ακροπόλεως των Αθηνών.

      Επί του θέματος πάλι. Μου φαίνεται "έλλην" φορολογούμενε πως έχεις ξεχάσει εντελώς το Τσαρλυ Εβντο, και το Μπατακλάν καθώς και καμία εκατοστή άλλες επιθέσεις με εκατοντάδες θύματα.

      Εν ολίγοις, ενώ έχουν αρχίσει και σφάζουν κάποιοι "φορολογούμενοι", μας λένε να μη τους προκαλούμε για να μη μας σφάξουν.. ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ!!!

      Διαγραφή
    2. Asper , μιλάω για αυτήν καθαυτήν την αφίσα. Είναι πρόχειρη, φθηνή και τόσο ξεδιάντροπα προφανής. Είναι η μπανανοφλουδα που σε προκαλεί από μακριά να την λιώσεις με το πόδι σου.
      ....και το "ΕΛΛΗΝ" ψάξου πρώτα και μετά λοιδώρησέ το.

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Οθωμανος δολοφονος, που κατεσφαξε τους λαους των Χωρων που κατεκτησε, οπου τα τελευταια του θυματα ηταν οι Αρμενιοι, οι Ελληνες του Ποντου, της Σμυρνης και της Κυπρου το 1974, στερει τους Κουρδους των 20 εκατομμυριων την πατριδα τους, και η αθλια Διεθνης Κοινοτητα, δεν νοιαζεται, και αφινει τον νεο Χιτλερ Ερντογαν να ''ξεσαλωνει'', και να απειλει την Ευρωπη. Εναν Ερντογαν, ο οποιος εξελισσεται σε μια εκδοχη του Χιτλερ, εχει αναγαγει την Τουρκια σε ταραξια της περιοχης στην Ανατολικη Μεσογειο και τη Μικρα Ασια. Τωρα παιζει με τη φωτια στο Αιγαιο, προκαλει ασυστολα, ωστε να πεσουμε στην παγιδα, να χτυπησουμε πρωτοι, σε μια ''μικτη του προκληση'', για να πει, οτι απαντησε στην επιθεση τη δικη μας.. Και οτι εμεις καναμε την αρχη.. Αυτο ψαχει ο Ερντογαν και οι Τουρκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Too much ink. How can we benefit from this circus? Communicate what we live on a daily basis having Turkey as a neighbor now that the rest of Europe gets a taste of it.

    PS About the dogs. I take a dog over a 1200 pound trained to step on you horse. Trust me. Demonstrating in NYC against Skopje. Demonstrators as we all know, are like kids, pushing the limits of their parents / police. Out of control can destroy half a city.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.