13/3/17

Η τουρκική σχιζοφρένεια - Εγκαλούν την Ευρώπη για φίμωση, τη στιγμή που στην Τουρκία ισχύει η 'Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης"

Πρόκειται κυριολεκτικά για σχιζοφρένεια
Παρακολουθώ εδώ και ώρα τις δηλώσεις Τούρκων υπουργών και πολιτικών αξιωματούχων, για τις απαγορεύσεις προεκλογικών συγκεντρώσεων σε χώρες της Ευρώπης, από Τούρκους υπουργούς και πολιτικούς.
Όλοι τους καταδικάζουν την Ευρώπη, μιλούν για υπολείμματα ναζί, για παραβίαση του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης και άλλα πολλά.
Μιλούν με τα χειρότερα λόγια για την Ευρώπη, τη στιγμή που στην ίδια την Τουρκία δεκάδες εκλεγμένοι βουλευτές  δήμαρχοι και χιλιάδες πολιτικοί βρίσκονται στις τουρκικές φυλακές, 
  1. τη στιγμή που δεκάδες δημοσιογράφοι είναι φυλακισμένοι, 
  2. τη στιγμή που τα περισσότερα ΜΜΕ τα έχει ελέγξει ο Ερντογάν και η οικογένειά του, 
  3. τη στιγμή που εισβάλουν παρακρατικοί κάθε μέρα σε πολιτικές εκδηλώσεις του ΟΧΙ και τις διαλύουν, 
  4. τη στιγμή που απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις, λόγω του ότι ισχύει η Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης, την οποία ο Ερντογάν επέβαλε υποτίθεται για το πραξικόπημα και συνεχίζει να την κρατά σε ισχύ, κυρίως για δυο λόγους.
Ο ένας είναι για να πετύχει το αποτέλεσμα που θέλει στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου.
Ο άλλος, για να βάλει φυλακή και να εξουδετερώσει με τον πιο βάρβαρο τρόπο το κουρδικό πολιτικό κίνημα.
Τι στιγμή λοιπόν που συμβαίνουν όλα αυτά, χωρίς αιδώ και με περισσή υποκρισία, οι Τούρκοι εγκαλούν την Ευρώπη για έλλειμμα δημοκρατίας.
Αν αυτό δεν είναι σχιζοφρένεια, τότε τι είναι;
Μπορεί να μας διαφωτίσει ένας ψυχίατρος;
Σ.Κ.

4 σχόλια:

  1. Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε τη συντονισμένη και συγχρονισμένη αποδόμηση της Τουρκίας απο τη Δύση,και αυτό δεν θα είναι προσωρινό αλλά μόνιμο και οριστικό.

    Η Τουρκία τελειώνει,και το μόνο που μένει για να ολοκληρώσει την καταστροφή τους είναι η αυτοκτονική και ψυχασθενική αντίδραση του προέδρου τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μωρένει Κύριος ον βουλεται απολέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είμαι ψυχίατρος, απλά με βάση την ιστορική εμπειρία μπορεί να εκδοθεί πιστοποιητικό ότι αυτά τα όντως εξωφρενικά καμώματα είναι τυπική τούρκικη συμπεριφορά. Βέβαια με κάτι χαϊβάνια τής από δώ μεριάς τού Αιγαίου, ως τώρα τούς έβγαιναν με θετικό πρόσημο.
    Αλλά οι ξανθομπάμπουρες τής Ολλανδίας διαφέρουν από μάς και σε αυτό.
    Όπως και οι φρίτσηδες Γερμανίας και Αυστρίας, ου μην αλλά και οι ρολογάδες τής Ελβετίας, πλέον δε αυτών και οι Σουηδοί. Και είπαν στον σουλτάνο που θέλει να γίνει και χαλίφης να μήν μετράει το μπόϊ του με την σκιά του στο ηλιοβασίλεμα, γιατί το μήνυμα που παίρνει είναι λάθος.
    Και δεν τον λογαριάζουν μήτε για έναν παρά, όσο και αν σκούζει ότι θα τούς κάνει και θα τούς δείξει.
    Και ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτηρίζουν οι Ολλανδοί τα τουρκικά κυβερνητικά σχόλια πότε τρελά και πότε παραονοϊκά, ενώ χαρακτήρισαν την συμπεριφορά τουρκάλας υπουργού ανεύθυνη. http://www.naftemporiki.gr/story/1213287/ollandia-aneuthuni-i-episkepsi-tis-upourgou-tis-tourkias
    Και αφρίζει ο σουλτάνος και τα τσιράκια του:
    http://www.naftemporiki.gr/story/1213329/erntogan-i-ollandia-tha-plirosei-to-timima.
    Ποιά σκληρά μέτρα θα λάβουν οι θρασύδειλοι τούρκοι, βεβαίως δεν μάς λένε.
    Διότι δεν μπορούν να λάβουν κανένα, μιάς και σε όποιο τυχόν δικό τους η Ολλανδία 8α απαντήσει με πράγματι σκληρές και άμεσες αντιδράσεις.
    Μόλις χθές στείλανε σπίτι της την τουρκάλα υπουργό, άναυλη.
    Και σίγουρα κάπως θα συνέβαλαν οι παραπάνω Αυστριακοί, Γερμανοί, Ολλανδοί, Σουηδοί, Δανοί) στο να παγώσει ήδη η προενταξιακή βοήθεια στους αιώνιους εχθρούς τής Ευρώπης τουρκαλάδες.
    http://www.naftemporiki.gr/story/1213313/ee-pagonei-en-merei-o-mixanismos-proentaksiakis-boitheias-gia-tin-tourkia
    Μόνο δικοί μας τρολαδόροι είναι βέβαιοι ότι η νεοσμανλίδικη υπερδύναμη αντέχει και διατηρείται πανίσχυρη και δεν έχει πεί ακόμη την τελευταία λέξη, ότι δεν θ' αργήσει ο σουλτάνος (χιτλερική ρέπλικα που ωρύεται μην τυχόν και φερθούν άλλοι περισσότερο ναζιστικά από τον ίδιο) να γυρίσει το παιχνίδι υπέρ του και να δείς που στο τέλος θα μπεί νικητής και στην Βιέννη.
    Βέβαια αν τον ρωτήσει off the record κανείς αν σοβαρολογεί και αν πιστεύει αυτός και ζουρλοθίασός του ότι θα στριμώξει στ' αλήθεια την Ολλανδία, ίσως
    αν βρεθεί σε στιγμή ανέλπιστης νηφαλιότητας ο σουλτάνοςγιαλαντζί , ίσως και ν' απαντήσει με την απάντηση που έδωσε ο λαγός στο λιοντάρι στο γνωστό ανέκδοτο :
    "έλα μωρέ, τώρα, λέμε και καμιά σαχλαμάρα, έτσι , για να περνάει η ώρα" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Savva, these kind of aricles should reach the other side of the Atlantic. Ignatiou could help.
    Your analysis on geopolitical issues will find an eager-to-learn-more audience in the USA especially when it is picked and republished by local media.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.