11/3/17

Ο Ερντογάν απειλεί την Ολλανδία: "Να δούμε από τούδε και στο εξής πώς θα έρχονται τα αεροπλάνα σου στην Τουρκία"

Αφετηρία πολύ σοβαρής κρίσης στις ολλανδοτουρκικές σχέσεις φαίνεται ότι αποτελεί η απόφαση της Ολλανδίας να ακυρώσει την άδεια πτήσης του αεροπλάνου που θα μετέφερε σήμερα τον Τούρκο ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Ολλανδία.
Ο Ταγίπ Ερντογάν, μίλώντας σήμερα σε προεκλογική συγκέντρωση στο Μπαγτζιλάρ της Κωνσταντινούπολης, εκτόξευσε ευθείες απειλές εναντίον της Ολλανδίας.
Σε κάποιο σημείο της ομιλίας του είπε:

"Θα αρχίσουμε να λαμβάνουμε μέτρα εναντίον της Ολλανδίας μετά τις 16 Απριλίου. Να δούμε από τότε και στο εξής πώς θα έρχονται τα δικά σου αεροπλάνα στην Τουρκία. Εγώ εδώ μιλώ για τις πτήσεις που έχουν διπλωματικό ενδιαφέρον, όχι για τα αεροπλάνα που μεταφέρουν πολίτες. Αυτοί είναι δειλοί, φοβιτσιάρηδες, υπολείμματα των ναζί, φασίστες".

5 σχόλια:

  1. Τελικά να δουμε ποιοι ξένοι θα ταξιδεύουν στην τουρκία, δεν έμεινε και κανένας δα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού τον ανέχονται τόσα κι άλλα τόσα θα ει. Εξάλλου ως γνωστός κωλοτούμπας μετά τις 16 Απριλίου θα έχουμε ανακυβίσθηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Τούρκοι κατα χιλιάδες εργαζονται στην Ολλανδία, ας στείλουν μερικούς φόλους του Ερντογαν στην Τουρκία και να ετοιμάσουν και αλλους και βλέπουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η Τουρκια ζει πλεον απο τις αφιξεις και αναχωρησεις στο Αεροδρομιο της Κωνσταντινουπολις, καθως και απο τους τουριστες που κατηργησε την Βιζα, ωστε να μαζεψει καθε καρυδιας καρυδι στην επικρατεια της βλεποντας αναπτυξει και εκει. Την εφαγε ομως τη φολα και του μενει μονο να πουλα συνεργατες και τεχνολογια του ΝΑΤΟ στον Πουτιν και καπως ετσι αλλαζει ο τροχος της ιστοριας. Χασαμε την Μικρα Ασια λογω των Ρωσσων/Σοβιετικων και θα ανακτηθει παλι απο εκει που σταματησε η ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πολύ μεχρι το βραδυ η Ολλανδια θα τονισει ότι η συνεργασια με την Τουρκια θα πρεπει να συνεχισθεί και να μην επιρρεασθει από ατυχεις δηλωσεις σε στιγμες εντασης.
    Η Ολλανδικη κυβερνηση θεωρει την Τουρκια στενο και σημαντικο συμμαχο.
    Δηλαδη τα ιδια που εκανε προχθες η Γερμανια χαιδευοντας τον σουλτανο όταν τους αποκαλουσε Ναζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.