21/3/17

Αύριο, το Ισλάμ

Ζούμε σε ημέρες αβεβαιότητας και συναρπαστικών αλλαγών.  Και οδηγούμεθα σε μια εποχή σκοτεινή, γεμάτη προβλήματα και απειλές. Μέσα στην καρδιά της οικονομικής κρίσης και της θεσμικής αποσάθρωσης οι καταιγιστικές ροές μουσουλμάνων μεταναστών προσθέτουν μια ακόμη εστία αγωνίας και προβληματισμού. Πολλές χώρες της Ευρώπης έχουν αναπτύξει στις κοινωνίες τους μεγάλα κομμάτια μουσουλμανικών νησίδων που κατά περιοχές, συνοικίες ή γειτονιές, πλησιάζουν στην πληθυσμιακή πλειοψηφία.
Εκεί η μεγάλη μετανάστευση έγινε σε περιόδους οικονομικής ευημερίας και προήλθε είτε από αποικίες είτε μέσω μεθόδων πρόσκλησης επιλεγμένων ομάδων χειρονακτων εργατών ή άλλων κατηγοριών μισθωτών. Παρά τα χρόνια της ευμάρειας που μεσολάβησαν και την εξασφάλιση ικανοποιητικών κοινωνικοοικονομικών συνθηκών διαβίωσης , οι μουσουλμανικοί αυτοί πληθυσμοί ελάχιστα ενσωματώθηκαν στις Δυτικο-Ευρωπαικες κοινωνίες.

Πολλοί απ' αυτούς απομονώθηκαν σε εθνικο-θρησκευτικους θύλακες συνδεόμενοι πολύ λίγο με την υπόλοιπη γύρω κοινωνία. Η μουσουλμανική τους ιδιαιτερότητα, ευδιάκριτη συχνά δια γυμνού οφθαλμού (γενειάδες, μπούρκες, κελεμπίες, κάλυψη κεφαλιού κα), οδηγεί σε περιθωριοποίηση και συχνά σε διακρίσεις. Εύκολα οι νέοι αυτών των κοινωνικών ομάδων γίνονται θύματα προπαγανδιστών μουλάδων που κηρύσσουν την ανωτερότητα της ισλαμικής θρησκείας και την εκδικητική επιβολή της, με τρόπους συχνότατα βίαιους, στους 'ανήθικους' άπιστους Δυτικούς.
Το παράδοξο αυτής της πραγματικότητας είναι πως οι κοινωνίες που αποτελούν μαγνήτη προσέλκυσης νέων ανθρώπων από τις ισλαμικές χώρες (λόγω ευημερίας, ελευθέριας και ανοχής) γίνονται εχθρική απειλή για όσους προσεγγίζουν τα ιερά θέσφατα του Ισλάμ - ακριβώς λόγω των διαφορετικών κοινωνικών αξιών που υποστηρίζουν και εφαρμόζουν! Η τραγελαφική αυτή αντιφατικότητα συχνά οδηγεί τον κόσμο αυτό σε ψυχολογικά αδιέξοδα. Η αίσθησης έλλειψης ταυτότητας τους οδηγεί εύκολα στην αγκαλιά των φανατικών που ενσταλλαζουν μέσα τους την αποστασιοποίηση από την πραγματικότητα και το φαρμάκι της αυτοκτονικής τρομοκρατίας.
Για τη συνέχεια News247

2 σχόλια:

  1. Ας μην ξεχνάμε ότι η ΕΕ και οι χώρες της είναι αυτές που άνοιξαν τις πύλες της Ευρώπης στο Ισλάμ. Επίσης ας μην έχουμε αυταπάτες ότι οι ισχυροί της ΕΕ γονάτισαν τα Βαλκάνια και ρήμαξαν τη χώρα μας. Εδώ κάποιοι Βρετανοί οι οποίοι δεν μασάνε τα λόγια τους, σε αντίθεση με τα Ελλαδικά ΜΜΕ
    http://us10.campaign-archive2.com/?u=de5dd36f97d8c0aeda0ca64e1&id=00fa0d4db7&e=d57b151fcd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οργανωμένη Εισβολή εχθρικού στρατού
    Απολαύστε
    1.«Η Ευρώπη πρέπει να πάψει να είναι λευκή», είπε ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Frans Timmermans (video)
    https://www.youtube.com/watch?v=q94syUDDhxA
    2.Απολαύστε το μπουμπούκι τον Σαρκοζί
    Αναγκαστική Φυλετική Επιμειξία, το επόμενο βήμα...
    https://www.youtube.com/watch?v=f5L-lytqSZ4
    3.Αλλά και ο έταιρος Καπαδόκης ο Κάμερον
    'Too many White Christian faces in Britain' says David Cameron
    https://www.youtube.com/watch?v=mHqRtLeI_pE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.