1/3/17

Πανηγυρική επιβεβαίωση - Ο Τούρκος αρχηγός ΓΕΕΘΑ συμμετείχε στο πραξικόπημα

Τον κρατά αιχμάλωτο ο Ερντογάν, για να αλώσει δι' αυτού πλήρως το στράτευμα - Το ίδιο ισχύει και για τον διοικητή της ΜΙΤ, αιχμάλωτος...

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Müyesser Yıldız, την παραμονή του πραξικοπήματος στην Τουρκία έλαβε χώρα συνάντηση μεταξύ Χουλουσί Ακάρ και Χακάν Φιντάν, η οποία έως πριν λίγες ημέρες είχε παραμείνει κρυφή.
Η Yildiz ισχυρίζεται, ότι επιβεβαίωσε την πραγματοποίηση της συνάντησης, η οποία αποκαλύφθηκε από έναν Λοχία του Τεχνικού, τον Mehmet Bilge, κατά την διάρκεια της δίκης του.
Κατά τα λεγόμενα της Yildiz, η συνάντηση Ακάρ-Φιντάν έγινε μετά από την τελετή ορκωμοσίας στις Ειδικές Δυνάμεις στην Άγκυρα στις 14 Ιουλίου 2016.
Παρά το γεγονός, ότι σε αυτήν την τελετή συνήθιζε να παρίσταται ο Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου, στην συγκεκριμένη επέλεξε να παραστεί ο Ακάρ.
Η τελετή ολοκληρώθηκε στις 18.00 και η συνάντηση Ακάρ-Φιντάν που ακολούθησε διήρκεσε μέχρι τις 00.30.
Ένα μέλος μάλιστα της κοινοβουλευτικής επιτροπής διερεύνησης της απόπειρας πραξικοπήματος, ο Aykut Erdoğdu, βουλευτής του CHP, είπε ότι η πληροφορία αυτή υπήρχε, αλλά δεν είχαν την δυνατότητα να την διασταυρώσουν μια και οι εργασίες της επιτροπής έληξαν απότομα...
Π.Μ.
 https://www.turkishminute.com/2017/02/27/new-revelation-military-intel-chiefs-met-6-hours-day-coup-attempt/

2 σχόλια:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.