24/2/17

Ο Σάββας Καλεντερίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR - Ο Ερντογάν δεν πρόκειται να κάνει θερμό επεισόδιο - Προσοχή στους προβοκάτορες, ένθεν κακείθεν

Σκοτεινά σημεία εντόπισε ο Σ. Καλεντερίδης στην υπόθεση των δυο Τούρκων υπαξιωματικών που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα, ενώ θεώρησε ανεξήγητη την εμπλοκή του δικηγόρου που αντί να τους συμβουλεύσει να καταφύγουν εκτός Ελλάδας, για να τους προστατέψει, τους οδήγησε στην αστυνομία, θέτοντας σε κίνδυνο τους ίδιους, υπό την έννοια ότι ίσως τελικά λόγω της εμπλοκής τους στην απόπειρα δολοφονίας του Ερντογάν εκδοθούν στην Τουρκία, ενώ ενέπλεξε και την Ελλάδα σε μια νέα περιπέτεια με την Τουρκία.
Επίσης, εξέφρασε την άποψη ότι ο Ερντογάν δεν πρόκειται διακινδυνεύσει ένα θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα, υπογραμμίζοντας ότι οι πολιτικοί αξιωματούχοι και τα ΜΜΕ θα πρέπει να διαχειριστούν τις τουρκικές προκλήσεις με σύνεση, ηπιότητα και ψυχραιμία, για να μην δοθεί χώρος σε προβοκάτορες, οι οποίο όντως μπορεί να οδηγήσουν τα πράγματα σε ένα θερμό επεισόδιο, με καταστροφικές συνέπειες και για τις δυο χώρες.

1 σχόλιο:

  1. Για τον Σάββα δεν έχω τίποτε να σχολιάσω. Σωστά είναι αυτά που λέει. Πρέπει να δούμε τι παίζεται μ' αυτούς τούς "πρόσφυγες", ποιος είναι ο δικηγόρος, που τούς συμβούλευσε και γιατί να πάνε στην αστυνομία κλπ.

    Ακούγοντας παρακάτω, μένω κατάπληκτος με την ανευθυνότητα τής δημοσιογράφου, η οποία λέει (από το 22:30 και μετά) "μέσα σε αυτό το κλίμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων, προχωρά με γοργό ρυθμό η ανέγερση τού τζαμιού στον Βοτανικό"(!!). Τι σχέση έχουν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις με το τζαμί; Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι η Ζαχαρέα, κι ακόμα προσπαθεί να γίνει δημοσιογράφος! Μού είναι αντιπαθεστάτη αυτή η ξυλόκοτα, που μιλά σαν κουρντισμένη.

    Οι γύρω καταστηματάρχες αποφεύγουν, λέει, να εκφρασθούν και ακολουθεί ο ηλίθιος που αποφαίνεται ότι ... "ό,τι γίνεται, γίνεται για καλό, διότι άμα πούμε ότι δεν θα γίνει, αυτό είναι ρατσισμός". Θα πρι κανείς "ειρωνικά το λέει". Όχι, δεν το λέει ειρωνικά. Το άκουσα 3-4 φορές, για να πιάσω την έκφραση, τον τόνο και δεν μού βγαίνει για ειρωνεία.

    Να, λοιπόν, που μ' έναν σμπάρο βγήκαν δυο τρυγόνια. Άκουσα τον Σάββα κι έμαθα και τι γίνεται με το τζαμί, που δεν ήξερα αν προχωρά, ή τι κάνει. Λεφτά υπάρχουν μόνο για τούς μετανάστες στην Ελλάδα, από τον βαρύτατα φορολογούμενο Έλληνα πολίτη, που το κράτος του δεν τού κτίζει ούτε ένα τόσο δα εκκλησάκι.

    Είμαστε για φτύσιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.