21/2/17

Προμήθεια ρωσικών S-400 Triumf συζητά η Τουρκία

  • Προμήθεια ρωσικών S-400 Triumf συζητά η Τουρκία
    Το οπλικό σύστημα S-400 Triumf
Πολύ κοντά φαίνεται πως είναι η Τουρκία στην αγορά των ρωσικών αντιαεροπορικών, αντιβαλλιστικών συστημάτων S-400 Triumf από τη Ρωσία. Ο διευθύνων σύμβουλος της Rostec, της εταιρείας που κατασκευάζει το οπλικό σύστημα, Σεργκέι Τζεμεζόφ αποκάλυψε, τη Δευτέρα, ότι οι διαπραγματεύσεις είναι στο τελικό στάδιο και ότι συζητείται μόνο η αποπληρωμή.
Η επιλογή της χρονικής στιγμής για τη δημοσιοποίηση από τη Ρωσία της επικείμενης συμφωνίας, ίσως δεν είναι τυχαία, δεδομένου ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα στις αμερικανοτουρκικές σχέσεις.
Παράλληλα βέβαια αναλυτές επισημαίνουν το ότι συγκεκριμένο οπλικό σύστημα είναι ένα πραγματικό υπερόπλο, που θα ενισχύσει σημαντικά τη στρατιωτική θέση της Τουρκίας, σε μια χρονική στιγμή που η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

1 σχόλιο:

  1. F-35 από την Αμερική και S-400 από τη Ρωσία. Αυτό σημαίνει να είσαι γάτα της διεθνούς διπλωματίας. Και αν πραγματικά έχεις τέτοιες δυνατότητες "δικαίως" σε υποστηρίζουν και σε "αγαπούν" όλοι. Σε μια τέτοια περίπτωση οι ευθύνες της Ρωσίας είναι βέβαια τεράστιες. Ναρκοθετεί την παγκόσμια ειρήνη υποστηρίζοντας τους Μογγόλους εγκληματίες και αφήνοντας για την Ελλάδα τις επισκέψεις στο Άγιο Όρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.