16/2/17

Ο Παπαδόπουλος θυμίζει στο… ΑΚΕΛ τη στάση του στο Ενωτικό Δημοψήφισμα (pic)

Λάδι στη φωτιά ρίχνει με ανάρτηση του στο twitter ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος – Ανήρτησε φωτογραφία με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ και… τη σχέση του με το ενωτικό δημοψήφισμα
Η ψήφιση από τη Βουλή της τροπολογίας του νόμου για εορτασμό του ενωτικού δημοψηφίσματος έφερε… ταραχές τόσο στο εσωτερικό μέτωπο όσο στη διαδικασία των συνομιλιών για το Κυπριακό.
Έντονη ήταν η αντίδραση του ΑΚΕΛ το οποίο καταψήφισε την τροπολογία και επίκρινε ιδιαίτερα το κυβερνών κόμμα για τη στάση αποχής που τήρησε.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ φαίνεται ότι δεν έχει πρόθεση να χαμηλώσει τους τόνους και ρίχνει λάδι στη φωτιά με φωτογραφικό υλικό, από το αρχείο του ΑΚΕΛ το 1950.
Ανήρτησε λοιπόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter φωτογραφία, που απεικονίζει τον τότε «ΓΓ του ΑΚΕΛ σε ανοικτή ομιλία υπέρ του Ενωτικού Δημοψηφίσματος το 1950» και διερωτάται αν πρέπει «Ν’απαγορευτεί αυτή η φωτογραφία στα σχολεία μας; ». 


Ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ μιλά σε ανοικτή συγκέντρωση υπέρ του Ενωτικού Δημοψηφίσματος το 1950. Ν'απαγορευτεί αυτή η φωτογραφία στα σχολεία μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.