16/2/17

O Αντγος ε.α. Ροζής Βασίλειος, για τις εκλογές της Ε.Α.Α.Σ.

Αγαπητοί συνάδελφοι του Στρατού Ξηράς, της ΕΛ.ΑΣ και μέλη οικογενειών των εκλιπόντων συναδέλφων.
Τη προσεχή Κυριακή 19 Φεβ.2017 διεξάγονται εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Α.Σ., στις οποίες είμαι υποψήφιος διεκδικώντας τη Προεδρίας της, όπου καλούμαστε να αποφασίσουμε  - ψηφίσουμε  τη Ένωση θέλουμε και μπορούμε να έχουμε.
Θέλουμε μια Ε.Α.Α.Σ..
Μικρή και φοβική, αδύναμη και άβουλη, με αποκλεισμούς και σύνδρομα, με παθογένειες και αγκυλώσεις, συμβιβασμένη και εξαρτημένη, υπηρέτη σκοπιμοτήτων και υπάκουο όργανο της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας, συμβιβασμένη και απλή διαχειρίστρια , να παρακολουθεί απλά τις εξελίξεις και να σέρνεται πίσω από αυτές,  με αναχρονιστικό νόμο και κανονισμό λειτουργίας , χωρίς φωνή και άποψη,  ή

ΜΠΟΡΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ Ε.Α.Α.Σ.
Μεγάλη και Δυνατή, Τολμηρή και Αποφασιστική, Ανοικτή στα μέλη της και Ανταποδοτική, Ανεξάρτητη και Αδέσμευτη, Σεβαστή και Αξιόπιστη,  Μαχητική και Διεκδικητική,  Σύγχρονη και Πρωτοπόρα, με  Όραμα και Προοπτική  με Σύγχρονο κανονισμό λειτουργίας και Νομοθετικό πλαίσιο ,χωρίς Αποκλεισμούς και Περιορισμούς,  με Φωνή και Άποψη, με Προτάσεις και Παρεμβάσεις  για όλα τα θέματα που μας απασχολούν και κυρίως:
 Για την Άμυνα, την Υγεία, τα Εθνικά, Κοινωνικά, Οικονομικά, Ασφαλιστικά θέματα, την Ιθαγένεια , τον Εποικισμό που γίνεται στη Πατρίδα μας από τους λαθρομετανάστες. κ. α. Ότι είμαστε  εδώ παρόντες ενεργοί Απόστρατοι, και όχι απόμαχοι και παροπλισμένοι πολίτες. Ότι αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε τα πάγια και διαχρονικά αιτήματα μας. ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ επίλυση αυτών και αντιμετώπιση που αρμόζει στο Κύρος, την Αξιοπρέπεια μας και στη Προσφορά μας.
Αγαπητοί συνάδελφοι, ζητώ τη ψήφο σας ώστε να μου δώσετε  τη δυνατότητα να αγωνιστώ  για να πετύχουμε ΜΑΖΙ να αλλάξουμε σελίδα, για την Ε.Α.Α.Σ. που Επιθυμούμε και Αξίζουμε, την Ε.Α.Α.Σ. της ΚΑΡΔΙΑΣ μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Αντγος ε.α. Ροζής Βασίλειος
Αντιπρόεδρος και υποψήφιος Πρόεδρος Ε.Α.Α.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.