10/2/17

Αλέξης Τσίπρας: Η Ελλάδα σε νέες κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας θα ακολουθήσει την Ευρώπη

Κίεβο.
Η Ελλάδα δεν θα διαταράξει την ενότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε περίπτωση επιβολής αυστηρότερων κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας, δήλωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, την Πέμπτη, σύμφωνα με το βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων ‘Fokus’.

«Η Ελλάδα είναι μέλος του μπλοκ και παρόλο που υπάρχει ένα συγκεκριμένο οικονομικό συμφέρον για την άμεση επίλυση της κρίσης και την άρση των κυρώσεων που είχαν εξαιρετικά επώδυνη επίδραση στην ελληνική οικονομία, δεν θα διασπάσει την ενότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης», δήλωσε ο Τσίπρας, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ουκρανία.
--
The Hellenic Information Team

2 σχόλια:

  1. Μία ἀντικειμενική καί ἀξιόπιστη μαρτυρία.
    Ἔζησα στἠν οἰκογένειά μου μέ τόν ἀδελφό τοῦ παπποῦ μου, γεννηθέντα το 1900, πού ἀπεβίωσε σέ ἡλικία 84 ἐτῶν. Εἶχαν φύγει ἀπό τή Ριζοῦντα, τό 1917,καί πῆγαν στήν Γιάλτα τῆς Ρωσίας.
    Ἔτσι ἔλεγε πάλι καί πάλι. Ποτέ δέν ἀνέφερε τήν λέξη Οὐκρανία. Ἀντίθετα, ἔλεγε ὅτι ἐκεῖ, στήν Ρωσία, ἦσαν καί οἱ Κοζάκοι, λαός πού, ὅπως μαθαίνουμε πιά σήμερα, κατοικεῖ καί στήν Κριμαία. Πουθενά πάλι, οὔτε δηλαδή γιά τούς Κοζάκους, ὁ ὅρος Οὐκρανία, ἀπό τόν ἀδελφό τοῦ παπποῦ μου. Μία ἀντικειμενική καί ἀξιόπιστη μαρτυρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σεβόμενος την μνήμη του παππού σας και τα βιώματα του , εκφράζω την εξής απορία νομιμοποιείται μια χώρα ισχυρή να εισβάλει σε μια πιο αδύναμη χώρα για να αποσπάσει τμήμα της που θεωρεί ότι της ανήκει επειδή δεν της άρεσαν οι πολιτικές εξελίξεις σε αυτή τη χώρα, και τι σχέση έχει αυτό με τις επιχειρήσεις του ρωσικού (ας μη γελιόμαστε) στρατού στην ανατολική ουκρανία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.