13/2/17

Συνελήφθησαν γκιουλενιστές πριν περάσουν στην Ελλάδα για να ζητήσουν άσυλο - Γιατί δεν συλλαμβάνουν και τους μετανάστες που περνούν καθημερινά στην Ελλάδα;

Πρόκειται για δύο πρώην δημοσίους υπαλλήλους με τις οικογένειές τους

Δύο υπόπτους ως γκιουλενιστές συνέλαβε η Τουρκική χωροφυλακή κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα, λίγο πριν περάσουν στην Ελλάδα μαζί με τις οικογένειές τους, με σκοπό να ζητήσουν άσυλο στη χώρα μας, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται για δύο υπαλλήλους υπουργείων μαζί με τις συζύγους και τα παιδιά τους, που συνελήφθησαν κοντά στην Ανδριανούπολη. Οι τέσσερις ενήλικες συνελήφθησαν, ενώ τα παιδιά ανατέθηκαν στην επιμέλεια συγγενών. Οι ενήλικες είχαν μαζί τους 4.000 ευρώ και 2.000 τουρκικές λίρες.

Σημειώνεται, ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα από την Ορεστιάδα μπήκαν στην Ελλάδα και ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα άλλοι τρεις ενήλικοι Τούρκοι και ένα παιδί. Συνολικά, μετά την εκδήλωση της απόπειρας πραξικοπήματος τον περασμένο Ιούλιο, μαζί με τους οκτώ στρατιωτικούς που είχαν μπει με ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη, περίπου εκατό Τούρκοι πολίτες έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα.
Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.