17/2/17

Νέο ρεζίλι για τον σουλτάνο: Οι τουρκικές δυνάμεις χάνουν έδαφος καθώς ξεκίνησε η αντεπίθεση του Νταές στην αλ-Μπαμπ

South Front: Η μοναδική δύναμη που ελέγχει την αλ-Μπαμπ είναι το Νταές!
Τουρκική γελοιογραφία που καυτηριάζει τους Σύρους «αντάρτες-σύμμαχους» να μη μάχονται, ενώ πεθαίνουν οι Τούρκοι στρατιώτες ενώπιον του Νταές στην αλ-Μπαμπ
Leith Fadel
Βηρυτός, Λίβανος (20:10 ΤΩ) – Οι δυνάμεις του Ισλαμικού Κράτους (Νταές) ώθησαν πίσω τον τουρκικό στρατό και τους αντάρτες συμμάχους τους την Παρασκευή, καταλαμβάνοντας την τελευταία πολλές θέσεις των τελευταίων εντός της πόλης της αλ-Μπαμπ.

Σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Νταές, οι δυνάμεις του ανακατέλαβαν τις Shehabi Farms στις βόρειες πύλες της Αλ-Μπαμπ μετά από μια μάχη με τον τουρκικό στρατό και των ανταρτών συμμάχων τους την Παρασκευή το απόγευμα.
Με τις Shehabi Farms υπό τον έλεγχό του, το Νταές θα επιχειρήσει τώρα να ξαναπάρει τον λόφο Aqil Hill από τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις στην ύπαιθρο της αλ-Μπαμπ.

Αν το Νταές επιτυχαίνει  στη προσπάθειά του να ανακτήσει το Aqil Hill, τότε θα έχουν αντιστραφεί τα περισσότερα από τα κέρδη που είχαν πραγματοποιήσει οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις στην αλ-Μπαμπ.

Μετάφραση στα ελληνικά από Κριστιάν Άκκυριά για τον Ινφογνώμονα Πολιτικά, Αθήνα, 17.2.2017 

almasdarnews

Κηδεία ενός Τούρκου στρατιώτη που σκοτώθηκε στην αλ-Μπαμπ. Βαρύ το φορτίο για τον Ερντογάν, αλλά και η ευθύνη!


1 σχόλιο:

  1. Τι λαοπλάνος υποκριτής!
    Αυτός τους στέλνει στον πόλεμο, στον θάνατο, για να ισχυροποιήσει την εξουσία του και μετά παριστάνει και τον τιμητή των θυμάτων του, στοχεύοντας και πάλι στην εύνοια των μαζών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.