16/2/17

Όλοι, πλην Τουρκίας, υπέρ της ΝΑΤΟϊκής επιτήρησης στο Αιγαίο

(Φωτ.: υπουργείο Εθνικής Άμυνας)
Σημαντική εθνική επιτυχία χαρακτήρισε ο Πάνος Καμμένος την απόφαση του Συμβουλίου υπουργών Άμυνας των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ που δίνει το πράσινο φως για τη συνέχιση της επιχείρησης στο Αιγαίο για το Προσφυγικό, παρά τις διαφωνίες της Τουρκίας.

«Η απόλυτη πλειοψηφία, με εξαίρεση την Τουρκία, δέχτηκε ότι αυτή η επιχείρηση είναι επιτυχημένη», δήλωσε ο Έλληνας υπουργός από τις Βρυξέλλες. Ακόμα, σημείωσε ότι έθεσε το θέμα των 15.000 προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται στα ελληνικά νησιά, και ζήτησε την επιτάχυνση των διαδικασιών.
«Η ανακοπή των προσφυγικών ροών, με την παρουσία των πλοίων του ΝΑΤΟ, θα συνεχιστεί όσο υπάρχουν ακόμα υποψήφιοι παράνομοι μετανάστες ή πρόσφυγες από την άλλη πλευρά του Αιγαίου που θέλουν να περάσουν προς την Ευρώπη» κατέληξε ο Πάνος Καμμένος. 
http://www.pontos-news.gr/article/160301/oloi-plin-toyrkias-yper-tis-natoikis-epitirisis-sto-aigaio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.