19/2/17

Πλοία του ΝΑΤΟ στη Σαμψούντα (βίντεο)


NATO Savaş Gemileri Samsun'a Demir Attı από haberler(Πηγή: haberler.com / dailymotion)
Δύο πολεμικά πλοία της ναυτικής δύναμης του ΝΑΤΟ (της Ισπανίας και του Καναδά) έφτασαν στο λιμάνι της Σαμψούντας στο πλαίσιο των «κοινωνικών δράσεων». Οι διοικητές, συνταγματάρχης  Ρούμπεν Ροντρίγκεζ Πένια και αντισυνταγματάρχης Σέλντομ Γκίλις, επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Ιμπραχίμ Σαχίν.

Ο Σαχίν έδωσε πληροφορίες για την επίσκεψη των πλοίων, τονίζοντας πως «τρία πλοία ήρθαν στον Εύξεινο Πόντο, το ένα βρίσκεται στο Έρεγλι. Είναι ένα πλοίο του ΝΑΤΟ που ανήκει στη Ρουμανία. Επειδή έρχονται στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ δεν έχει σημασία σε ποια χώρα ανήκουν.
»Από τα πλοία που βρίσκονται στη Σαμψούντα το ένα ανήκει στην Ισπανία και το άλλο στον Καναδά. Τα δύο αυτά πλοία ήρθαν στο λιμάνι μας και οι διοικητές τους μας επισκέφτηκαν. Βρίσκονται εδώ επειδή τα σύνορα του ΝΑΤΟ στον Εύξεινο Πόντο τελειώνουν εδώ. Είπαν ότι επισκέπτονται για πρώτη φορά τη Σαμψούντα ως πλοία του ΝΑΤΟ. Θα μείνουν εδώ για ένα διάστημα και μετά θα συνεχίσουν τα καθήκοντά τους εντός της περιοχής των καθηκόντων τους».
Ο δήμαρχος Σαχίν είπε ακόμη ότι τα πλοία θα μείνουν τρεις μέρες στη Σαμψούντα και πρόσθεσε: «οι διοικητές είπαν ότι τα πλοία βρίσκονται για κοινωνικές δράσεις. Τονίζουν ξανά και ξανά ότι η επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ. Θα μείνουν τρεις μέρες στη Σαμψούντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.