6/1/17

Τουρκία: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες στρατιώτες σε μάχη με το PKK στο όρος Γκαμπάρ

Στο στρατιωτικό νοσοκομείο Σιίρτ οι τραυματίες
Μεγάλη επιχείρηση στην περιοχή Σιρνάκ, στο όρος Γκαμπάρ
Δύο στρατιώτες έπεσαν νεκροί και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν σε μάχη του τουρκικού στρατού με μαχητές του PKK στην περιοχή Σιρνάκ της Τουρκίας.
Οι δυνάμεις ασφαλείας της Τουρκίας έχουν εξαπολύσει μεγάλο κύμα επίθεσης εναντίον των Κούρδων μαχητών στο όρος Γκαμπάρ. Όπως ανέφερε το διεθνές πρακτορείο στη γειτονική χώρα, τουλάχιστον δύο Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν, στις σφοδρές μάχες που διεξήχθησαν στην περιοχή.

Οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο στρατιωτικό νοσοκομείο Σιίρτ, ενώ η επιχείρηση εναντίον του PKK συνεχίζεται από τον τουρκικό στρατό.
Πηγή: Χουρριέτ, Πρώτο Θέμα, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.