6/1/17

Κακές συνήθειες υιοθετεί ο ISIS - Κόβουν το ρεύμα σε οικογένειες που δεν πληρώνουν φόρους στη Ράκκα

Τζιχαντιστές πανηγυρίζουν στη Ράκκα, τις παλιές καλές μέρες...
Σύμφωνα με πληροφορία που δημοσίευσε ιστοσελίδα εθελοντών, που παρακολουθεί από κοντά και καλύπτει τα πολεμικά και τα λοιπά γεγονότα σε όλα τα μέτωπα της Συρίας, οι υπεύθυνοι του ISIS έχουν αρχίσει τις τελευταίες ημέρες να κόβουν το ρεύμα από οικογένειες που δεν πληρώνουν τους φόρους που άρχισε να βάζει το λεγόμενο Ι.Κ.
Συγκεκριμένα, αυτή η πρακτική άρχισε να εφαρμόζεται στη Ράκκα, την ντε φάκτο πρωτεύουσα του Ι.Κ., η οποία σταδιακά περικυκλώνεται από τις Δημοκρατικές Δυνάμεις της Συρίας, με την υποστήριξη των ειδικών δυνάμεων και της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ.

Η ρύθμιση αυτή του Ι.Κ., ασφαλώς αποτελεί δείγμα της οικονομικής δυσπραγίας που αντιμετωπίζουν οι τζιχαντιστές για να χρηματοδοτήσουν τις διοικητικές τους δομές αλλά και τον πόλεμο που είναι σε εξέλιξη σε πολλά μέτωπα, δεδομένου ότι αρκετές πετρελαιοπηγές που είχαν στη διάθεσή τους μέχρι πρότινος, έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας από του αεροπορικούς βομβαρδισμούς της συμμαχίας.

3 σχόλια:

  1. Και το ρεύμα θα κόβουν και το νερό και κεφάλια, μέχρι να βρεθεί κάποιος να τούς κόψει τον κώλο. Θα βρεθεί; Αυτό είναι το ερώτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ Η ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.