26/1/17

Ο κολοσσός Daimler εξαγόρασε το Taxibeat


Στην εξαγορά μίας από τις πιο ισχυρές ελληνικές startups των τελευταίων ετών, του Taxibeat, προχώρησε ο γερμανικός κολοσσός της αυτοκίνησης Daimler, εταιρεία η οποία παράγει και εμπορεύεται το σήμα της Mercedez Benz παγκοσμίως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το newsbeast.gr.
Γράφει ο Γιώργος Λαμπίρης
Σημειώνεται ότι ήδη η Daimler διαθέτει εφαρμογή μέσω της οποίας ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να εντοπίσει το πλησιέστερο σε εκείνον όχημα. Η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει μέχρι στιγμής περισσότερα από 10.000.000 downloads και πάνω από 45.000 συνεργαζόμενα ταξί με εξάπλωση σε περισσότερες από σαράντα πόλεις σε έξι χώρες.
Επίσης διατηρεί μία ακόμα υπηρεσία μετακίνησης με την ονομασία car2go, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα σε κάποιον, να εντοπίζει ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart μέσα στην πόλη, και να μπορεί μέσω της ειδικής εφαρμογής να το νοικιάσει με ωρομίσθωση. Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται σε 29 τοποθεσίες 8 ευρωπαϊκών και νοτιοαμερικανικών χωρών με συμμετοχή κατά 75% της Daimler και κατά 25% της Europcar.

Για τη συνέχεια NewsBeast

2 σχόλια:

  1. Ορισμένες ελληνικές επιχειρήσεις πάνε καλά ! Όντως ! Ο λαός πένεται όμως.Το ταλέντο κάποιων ακόμα και σε καιρό κρίσης δημιουργεί καινοτόμα προιόντα.τι θα γίνει όμως με τη μάζα του λαού που δεν έχει τέτοια ταλέντα ?
    Δεν είναι μόνο η εν λόγω επιχείρηση πλήθος ελληνικών καινοτομιών θριαμβεύουν δυστυχώς όμως δεν μπορούν να θρέψουν το μεγάλο μέρος του πληθυσμού κακά τα ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. There is no country in the world where the majority has a talent that can generate employment. When the conditions are right, the minority that does have it, creates the necessary jobs and the public sector fills the gap.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.